Sunday, May 31, 2009

MAC Style Warrior


Kesäkuun 1. päivä Helsingin keskustan Stockmannille tulee myyntiin MAC:n uusi kokoelma nimeltä Style Warrior. Laaja kokoelma sisältää tuotteita niin silmille, kasvoille, huulille kuin kynsillekin ja värimaailma on kesäisen ruskettuneelle iholle suunniteltu.



Pakkaukset on suunniteltu villeiksi ja eksoottisiksi, eivätkä jää huomaamatta! Afrikan mieleen tuovat pakkaukset ovat värikkäitä ja koristeltu monenlaisin kuvioin, joten hyvin yksinkertaisista ja minimalistisista pakkauksista pitäville nämä eivät ehkä ole mieluisia.


Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, sanotaan, joten nauttikaa kuvista ja kurkatkaa tuotteiden värivaihtoehdot MAC:n kotisivuilta.

Kiinnostaako Style Warrior sinua? Mitä mieltä olet kokoelman erikoisista pakkauksista? Itse joudun valitettavasti jättämään tämän kokoelman kokonaan väliin, koska rahatilanne ei tällä hetkellä salli kosmetiikkahankintoja, mutta muuten kotiuttaisin meikkipussiini mieluusti muutaman tuotteen tästä kokoelmasta. Pakkausten design on mieleeni, sillä se on hauska ja villi mutta silti tyylikäs.




Briefly in English:
MAC's new collection Style Warrior will be launched in Finland tomorrow. This collection is wild, bold and perfectly fitting to bronzed summer skin! More information on available shades and products is available on MAC's homepage.

Are you interested in Style Warrior? What's your opinion on the wild package design?


Kuvalähde: MAC

Tuesday, May 19, 2009

Vaaleanpunaista söpöilyä/Pink sweetness


Tässä yksi lakkaus, mitä en ole vielä esitellyt täällä. Löysin nämä julkaisemattomat kuvat kuvakansiostani, joten pääsette näkemään nyt lakkakuvia rikki olevasta kamerasta huolimatta.

Pohjalakkana on kolme kerrosta OPI:n Kiss on the chic -lakkaa, joka on vaaleanpunainen creme. Tässä kuva Kiss on the chicistä kynsissä:


Tämän jälkeen lisäsin kynsiin kolme kerrosta OPI:n Be mine you're fine -lakkaa. Tämä lakka kuului tämän vuotiseen OPI:n ystävänpäiväkokoelmaan, joka julkaistiin ainoastaan Britanniassa sekä Japanissa. Tämä lakka ei anna oikeastaan väriä sillä pohja on läpikuultava, joten tämä sopii parhaiten käytettäväksi jonkin toisen lakan päällä. Mukana on moniväristä glitteriä sekä vaaleanpunaisia sydämiä.


Pähkäilin pitkään, mitkä lakat hankkisin OPI:n Valentine-kokoelmasta, sillä harvinaisen saatavuutensa ansiosta lakat olivat sangen kalliita.















Loppujen lopuksi olen hankkinut neljä kokoelman kuudesta lakasta. Ensimmäiset kolme ovat Be mine you're fine!, I pink I love you sekä Heart to resist. Heart to resist on kuten Be mine you're fine, mutta glitteriä on vähemmän ja sydämet ovat punaisia. I pink I love you on puolestaan pinkki glitterlakka. Lakat ovat kuvassa vasemmalta oikealle:

Ilman salamaa.


Salamalla.


Lisäksi hankin vielä hieman myöhemmin Kiss of Peachin, josta en kuitenkaan saanut enää kuvaa kamerani hajottua. Kiss of Peach on kultapersikkainen sävy glitterillä.

Briefly in English:
First I have three layers of OPI Kiss on the Chic, which is a pink creme. After this I added three layers of OPI Be mine you're fine! which is a see-thru polish with multicolored glitter and pink hearts. This polish is from OPI's this year's Be my Valentine Glitter Collection, which was published exclusively in UK and Japan. I purchased 4 polishes from this collection, in the picture there are (From left to right) Be mine you're fine!, I pink I love you and Heart to resist. The fourth one is Kiss of Peach, but I don't have a picture of it as I didn't take its photo before my camera was broken.

OPI:n mainoskuva täältä.

Kysymyksiä!


Charming Nails haastoi minut vastaamaan kyselyyn, joten tässä vastaukseni!

1) Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?

Kasvoihin kyllä, vartaloon tällä hetkellä en.

2) Mitä muuttaisit ulkonäössäsi?

Vähemmän riippuvat silmäluomet olisivat hieno juttu.

3) Mitä muut ovat kehuneet ulkonäössäsi?

Kokonaisuutta, hiuksia, huulia, silmiä, kynsiä.

4) Meikkaatko päivittäin?

En yleensä meikkaa, jos olen koko päivän kotona tai käväisen vain kaupassa tms. Kouluun/töihin/kaupungille meikkaan yleensä aina ainakin jonkin verran, juhliin meikkaan aina.

5) Perusmeikkisi?

Meikkipuuteri tai meikkivoide+irtopuuteri, jokin vaalea luomiväri, ripsiväri, mahdollisesti poskipunaa ja vaaleaa huulikiiltoa.


6) Hiustesi väri & pituus?

Rintsikkamitta eli yltävät takana rintsikoihin asti, väri platinanvaalea.

7) Kuinka usein...
...värjäät hiuksiasi?

Tarpeen mukaan ja sävystä riippuen (=kuinka pian juurikasvu näkyy häiritsevästi) 4-10 viikon välein. Värjään hiukseni itse.

...peset hiuksesi?

Yleensä 3-4 kertaa viikossa.

...käytät kasvonaamioita?

Yritän muistaa käyttää kerran viikossa.

...kuorit ihoasi?

Kerran viikossa.

...käyt kosmetologilla?

En käy kosmetologilla säännöllisesti, muutaman kerran olen elämässäni käynyt kun olen saanut kosmetologilahjakortin lahjaksi.

...poistat ihokarvojasi?

Talvisin pari kertaa viikossa, kesällä joka päivä.

...käyt solariumissa?

En ole koskaan käynyt enkä aio käydäkään. Ihoni on vaalea ja minulla on todella paljon luomia, joten en halua altistaa ihoani turhaan uv-säteille.

8) Miten pidät hiuksiasi?

Turhan usein hiukseni ovat kiinni, yleensä joko sotkuisella nutturalla tai perusponnarilla. Koetan parhaillaan opetella pitämään hiuksia enemmän auki.

9) Miten tukkasi on nyt?

Ponnarilla.

10) Rasvaatko ihoasi?

Vartalon ihon pyrin rasvaamaan ainakin muutaman kerran viikossa, tavoite olisi että rasvaisin sen päivittäin mutta se tuppaa välillä unohtumaan... Kasvot rasvaan 1-2 kertaa päivässä tarpeen mukaan.

11) Tyypillisimmät vaatteesi?

Kotona pehmoiset oleskeluhousut + toppi/t-paita, muuten farkut+hyvin istuva yläosa.

12) Mitä sinulla on nyt ylläsi?

Lyhythihainen harmaa pusero + farkut.

13) Mitä sinulla on myöhemmin ylläsi?


Sama paita + oleskeluhousut.

14) Kuinka monet farkut omistat?

Onhan niitä aika iso kasa, eri asia sitten että monetko niistä menevät tällä hetkellä päälle. :D

15) Millaisia kenkiä käytit viimeksi?

Mustat nahkaiset Puma Speed Catit valkeilla sivuraidoilla.

16) Millaista takkia pidit viimeksi?


Ruskea lyhyt Vero Modan takki jossa napitus + vyö lantiolla.

17) Millaisia kenkiä käytät kesällä/talvella?

Kesällä tennarit, sandaalit tai ballerinat, talvella saappaat (karvakoristeiset lämpöiset saappaat tai sitten korottomat tai korolliset nahkasaappaat).

18) Lempikorusi?

Eniten tulee käytettyä korvakoruja, mutta en käytä mitään koruja säännöllisesti.

19) Käytätkö kynsilakkaa?

Kynsissä on lakka lähes koko ajan, silloin tällöin pidän päivän tai pari väliä ja laitan pelkkää hoitolakkaa.

20) Lempihajuvetesi?

Emporio Armani: She.

21) Shampoo ja hoitoainemerkkisi?

Pidän monista merkeistä, viime aikoina olen tykästynyt hyvin toimiviin markettisarjoihin kuten Nivea.



22) Millaisia sormuksia löytyy sormistasi?

Ei mitään.

23) Tarkkailetko painoasi?

Yritän ainakin.

24) Viimeisin ulkonäköösi liittyvä kehu, jonka olet saanut?

Varmaankin jotain hiuksiin liittyvää, en muista tarkemmin.

25) Menisitkö kauneusleikkaukseen?

En huvin vuoksi, koska pelkään kuollakseni kipua, lääkäreitä, sairaaloita yms. Mahdollisesti joudun kuitenkin joskus menemään yläluomileikkaukseen jos luomet käyvät riippumaan niin, että aiheuttavat ongelmia.

26) Minkälainen on meikkipussisi?

Omistan monta erilaista meikkipussia. Arkisin laukussa kulkee mukana pinkki satiininen pussukka tummemman pinkeillä koristeluilla (H&M:stä joskus hankittu), sisältönä on huulirasva, lääkkeitä, puuteri, nenäliinoja, hiuspinnejä ja -lenksuja ja mahdollisesti jokin huulikiilto tai -puna. Baarilaukkua varten on pienempi tummanharmaa pussukka, jossa on sisällä puuteri, varapiilarit, huulipuna ja -kiilto.

27) Minkä värinen on hiusharjasi?

Käytössä on pinkki Tangle Teezer sekä musta Roger Para.

28) Käytätkö ryppyvoiteita?

En, mutta olen ajatellut hankkia kohtapuolin sellaiset.

29) Montako käsilaukkua omistat?

Jos pikkulaukuista puhutaan, niin ehkä 15.

30) Onko sinulla lävistyksiä tai tatuointeja?

Ainoastaan korvareiät. En pidä lävistyksistä enkä tatuoinneista.

OLETKO MIELESTÄSI TURHAMAINEN?

Kyllä, mutta sopivassa määrin.



Haastan vastaamaan ne, jotka haluavat vastata kyselyyn. Veikkaan nimittäin, että ne jotka muuten haastaisin on jo haastettu vastaaman tähän. :)