Tuesday, September 7, 2010

Oh darling!

Goshin Velvet Touch Lipstick sävyssä 134 Darling kannattaa katsastaa, jos etsii nudesävyistä huulipunaa. Huulipunassa on hyvin levittyvä ja pehmeä koostumus, pysyvyys on keskiverto eli ei kovin hyvä mutta huonompiakin on nähty. Hintaa on muistaakseni alle 10 euroa. Tuoksu on aika mieto ja "huulipunamainen" - tuntuu, että suurin osa huulipunista tuoksuu tälle.

Gosh Velvet Touch Lipstic in 134 Darling is something that you should try if you are looking for a nude lipstick. This applies smoothly and feels soft on the lips, stays on OK and doesn't smell very strong.

Friday, September 3, 2010

Orly La Vida Loca


Orlyn La Vida Loca on violetti lakka, jossa on pienen pientä pinkkiä shimmeriä. Lakka on luonnossa jonkin verran tummempi ja violetimpi kuin valokuvissa, sävy ei jostain syystä suostunut toistumaan kuvissa oikeanlaisena. Koristeena valkoista nail art -lakkaa ja valkoisia kukkatarroja.

Orly La Vida Loca is a violet nail polish with some pink shimmer in it. The shade is darker in real life, I didn't manage to take a photo in which the color would have been exactly right. I'm also wearing white nail art polish and white flower nail stickers.


Oletko jo siirtynyt tummiin "syyslakkoihin" vai käytätkö kaikkia sävyjä ympäri vuoden? Itse käytän tummia sävyjä lähinnä syksyllä ja talvella, mutta erilaiset vaaleat ja vaikkapa pinkit sävyt kyllä saavat olla käytössä ympäri vuoden.

Are you already wearing darker fall nail polishes or do you wear all kind of shades all year round? Personally I wear darker shades usually only on fall/winter, but use lighter shades and for example pinks all the time.

Thursday, September 2, 2010

Sparkling Award


Badbomben palkitsi minut Sparkling Award -palkinnolla. Kiitos kunniasta! :) Palkintoon kuuluu, että ensin sen saaja kehuu hieman omaa blogiaan ja laittaa sitten palkinnon eteenpäin omille blogisuosikeilleen.

Oma blogini lähti liikkeelle siitä, että halusin jakaa lukijoiden kanssa swatcheja ja kynsilakkakuvia helpottamaan ostopäätösten tekoa. Itse nimittäin shoppailen suurimman osan kosmetiikastani netistä ja käytän ostosten teossa apuna paljon blogeja, joista katselen swatcheja sekä kuvia tuotteista kasvoilla/kynsissä/ja niin edelleen saadakseni käsityksen siitä, miltä tuote todellisuudessa näyttää. Halusin auttaa samalla tavalla muita shoppailijoita ja pyrin siksi kuvaamaan blogiini paljon swatcheja ja kynsilakkakuvia. Olen siis blogissani erityisen tyytyväinen siihen, että se saattaa joskus olla ihan käytännön avuksi lukijoille. :)

Laitan palkinnon eteenpäin Fashioned in Finland -blogin Nealle, jonka blogi on myös oikea swatcheja etsivien unelmapaikka. Kannattaa katsastaa, etenkin jos olet kiinnostunut mineraalimeikeistä!

In English:
Badbomben gave me Sparkling Award, thank you so much Badbomben! I'll give this award forward to Nea and her Fashioned in Finland blog.

Wednesday, September 1, 2010

Pretty in pink


Lumenen Natural Code kynsilakka sävyssä 6 Stand Out on kaunis helmiäishohtoinen pinkki. Peittää hyvin kahdella kerroksella. Kuva otettu varjoisalla säällä ulkona. Koristeena vaaleanpunaisia kukkakynsitarroja.

Lumene Natural Code nail polish shade 6 Stand Out is a pretty pearlescent pink. Here I'm wearing two coats. Photo taken outdoors on a cloudy weather. I added also some light pink flower nail stickers.