Sunday, May 31, 2009

MAC Style Warrior


Kesäkuun 1. päivä Helsingin keskustan Stockmannille tulee myyntiin MAC:n uusi kokoelma nimeltä Style Warrior. Laaja kokoelma sisältää tuotteita niin silmille, kasvoille, huulille kuin kynsillekin ja värimaailma on kesäisen ruskettuneelle iholle suunniteltu.Pakkaukset on suunniteltu villeiksi ja eksoottisiksi, eivätkä jää huomaamatta! Afrikan mieleen tuovat pakkaukset ovat värikkäitä ja koristeltu monenlaisin kuvioin, joten hyvin yksinkertaisista ja minimalistisista pakkauksista pitäville nämä eivät ehkä ole mieluisia.


Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, sanotaan, joten nauttikaa kuvista ja kurkatkaa tuotteiden värivaihtoehdot MAC:n kotisivuilta.

Kiinnostaako Style Warrior sinua? Mitä mieltä olet kokoelman erikoisista pakkauksista? Itse joudun valitettavasti jättämään tämän kokoelman kokonaan väliin, koska rahatilanne ei tällä hetkellä salli kosmetiikkahankintoja, mutta muuten kotiuttaisin meikkipussiini mieluusti muutaman tuotteen tästä kokoelmasta. Pakkausten design on mieleeni, sillä se on hauska ja villi mutta silti tyylikäs.
Briefly in English:
MAC's new collection Style Warrior will be launched in Finland tomorrow. This collection is wild, bold and perfectly fitting to bronzed summer skin! More information on available shades and products is available on MAC's homepage.

Are you interested in Style Warrior? What's your opinion on the wild package design?


Kuvalähde: MAC

2 comments:

  1. Missä MACia muuten myydään Suomessa?

    ReplyDelete
  2. MAC:ia myydään Suomessa ainoastaan Helsingin keskustan Stockmannilla, josta tuotteita voi tilata muille Stockmanneille sekä Stockmann Beauty -myymälöihin.

    Mahdollisesti MAC:ia on tulossa myyntiin myös Turun Stockmannille, ainakin näin erään työpaikkailmoituksen joka antoi ymmärtää niin. Toivottavasti MAC:n saatavuus paranee hiljalleen! :)

    ReplyDelete