Friday, November 6, 2009

NYX For Eye Colour Brown makeupTässä ensimmäinen meikkini NYX:n For Eye Colour Brown -paletilla. Sisänurkassa valkeaa, liikkuvalla luomella vaaleaa persikkaa, luomivaossa tummempaa persikkaa, kulmaluulla kultaa, alarajauksena vihreää. Tarkat sävyt on merkitty numeroin kuviin. :) Rajaukset Oriflame Visions Dynamic Duo Eyelinerilla sävy Thelma&Louise, ylhäällä musta rajaus ja alhaalla vaalea sisärajaus. Ripsissä Shiseido Mascara Base sekä Max Factor False Lash Effect. En saa FLE:llä niin siistiä tulosta kuin haluaisin, mikä johtunee siitä että kyseinen ripsari vaikuttaa kuivahtaneen kun on odottanut käyttöönottoa niin kauan... Kulmakarvoissa Shiseidon kulmakynä sävy Ash Blonde + Yves Rocherin väritöntä geeliä.

Here is my first makeup done with NYX For Eye Colour Brown palette. In the inner corner I'm wearing white, on the lid light peachy shade, on the crease darker peach shade, on the brow bone some gold and on the lower lid I have green. The specific shades are marked to the photo of the palette. :) The black lining on the upper lid and the light pink lining on the lower inner lid are done with Oriflame Visions Dynamic Duo Eyeliner "Thelma&Louise". On the lashes I have Shiseido Mascara Base and Max Factor False Lash Effect. MF FLE doesn't give me as perfect results as I would like to which is probably because the mascara seems to have dried up a bit when I was storing it in my closet... Eyebrows are done with Shiseido Eye brow pencil shade Ash Blonde and after that I applied some clear gel by Yves Rocher.

Huulimeikkinä oli Cliniquen Glosswear for lips 207 Air Kiss.
My lip makeup was Clinique's Glosswear for lips 207 Air Kiss.

13 comments:

 1. Noi ripset ovat ihanat! Pitänee kokeilla Max Factorin FLE:tä. Ongelmana on kuitenkin liiankin kihartuvat ripset ulkoreunoista, onko olemassa ripsiensuoristimia?

  ReplyDelete
 2. Hei! Tykkään blogistasi ihan hirveästi. Teet kauniita meikkejä ja kynsiä. Haluaisin kuitenkin kysyä, että mistä hankit nuo nfu oh kynsilakat? Kiitos etukäteen.

  ReplyDelete
 3. Hieno meikki! :) Miltä tuon paletin laatu vaikuttaa? Tilasin sen juuri ja samalla muutaman muun tuotteen. Jos on hyvä laadultaan niin saatan laittaa joululahjaksi kaverille (itse en toki silloin voi testata laatua :) ).

  ReplyDelete
 4. Hiipi: Hmm, itse en valitettavasti keksi mitään millä ripsiä voisi suoristaa. Olisiko jollain antaa tähän jotain vinkkiä?

  milipili: Kiitos. :)

  Sandra: Mukava kuulla, että olet pitänyt blogistani! :) Olen omat 2 nfu oh:n lakkaani ostanut tutuilta joten en ole vielä tilannut niitä netistä, mutta ainakin seuraavat nettikaupat myyvät nfu oh:n lakkoja:

  Eestiläinen Nail Studio Viis http://www.viis.ee/store?page=1
  (heillä on myös kynsisalonki Eestissä, eli ei ole pelkkä nettikauppa)

  Jenkkiläinen Fabouloustreet:
  http://www.fabuloustreet.com/

  Suomessa en ole nähnyt Nfu Oh:n lakkoja myynnissä.

  Anonymous: Paletin laatu on mielestäni hyvä, sävyt levittyvät ongelmitta ja koostumus on pehmeä ja tasainen. Pysyvyydenkään kanssa ei ole ongelmia. :)

  ReplyDelete
 5. Moi!
  Tajusin eilen, että en oo lukenut sun postauksia piiiitkiiin aikoihin ja säikähin jo, että oon poistanu sut listalta! En onneksi ollut.
  Millonkohan saisi odottaa seuraavan postauksen tulevan? :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous: Ensi viikolla koetan vihdoin postailla pitkästä aikaa. :)

  ReplyDelete
 7. ah, tulee mieleen minttusuklaa 8)

  ReplyDelete
 8. tuleeko cherryculturessa postit painon mukaan??

  ReplyDelete
 9. Anonymous: Cherry Culturen postikulut ovat muuttuneet ja nykyään postarit ilmeisesti tosiaan määräytyvät painon mukaan. Aiemmin postarit määräytyivät ostosumman mukaan. En ole uudesta käytännöstä oikein perillä koska en ole tehnyt sieltä tilausta vähään aikaan.

  NYX:n tuotteita voi tilata myös osoitteesta www.nonpareilboutique.com jossa 1st class mail international -postitus on 9,99 dollaria alle 50 dollarin tilauksille.

  ReplyDelete
 10. noniin eli hyvä, tilaan sitten nyxiä tuolta nonpareilboutiquesta, koska sieltäkin saa -20 % tilauksen loppusummasta kuun loppuun ;)

  ReplyDelete
 11. paitsi nonparellissä on myös painon mukaan postit :S laskuri näyttää minulle että 13usd.. onkohan tuo se lopullinen summa sitten, en vissiin uskalla tilata :S

  t.sama anonyymi

  ReplyDelete
 12. Anonyymi: No höh, katsoin noita postitustietoja nonpareilin infosivuilta ja siellä postarit oli tosiaan merkitty ostosumman mukaan. :( Kannattaa varmaan lähettää sinne kyselymailia, jos on epävarma postareiden määrästä.

  ReplyDelete