Sunday, November 1, 2009

These look good!

Blogi päivittyy valitettavasti hieman harvakseltaan ja epäsäännöllisesti, koska kaksi opiskelupaikkaa + osa-aikatyö on tällä hetkellä sen verran aikaa vievä yhdistelmä ettei blogille ole aikaa eikä energiaa ihan siinä määrin kuin haluaisin. Tämä tiedoksi ihan siltä varalta, että ette ihmettele miksi blogi on niin hiljentynyt. :)

I'm updating my blog unregularly as my two studying places and a part-time job keep me so busy nowadays that I don't have as much time and energy to spend with my blog as I would like to. I just wanted to let you know this so that you don't wonder why my blog doesn't update as often as it used to. :)


Sitten uusiin ostoksiin! Kävin kaverin kanssa kiertämässä kosmetiikkaosastoa ja ostin muutamia look-tuotteita Nivealta, Lorealilta ja Lumene Natural Codelta. Mukaan tarttui Lorealin Silver&Gold -lookin luomiväritrio 350 Pure Silver, Nivea by Chantall Thomas -lookin poskipuna 06 Fever Pink sekä Lumene Natural Code Style Instinct Trend Collection Autumn/Winter 2009 lookin kynsilakat 22 Classy sekä 25 Little Miss.

Then to my new products! I browsed the cosmetics counters with my friend and bought some look makeup by Nivea, Loreal and Lumene Natural Code. I purchased an eye shadow trio 350 Pure Silver from Loreal's Silver&Gold -look, a blush 06 Fever Pink from Nivea by Chantall Thomas collection and two nail polishes (22 Classy and 25 Little Miss) from Lumene Natural Code Style Instinct Trend Collection Autumn/Winter 2009 collection.

Loreal 350 Pure Silver

Loreal 350 Pure Silver

Lorealin Silver&Gold -lookin Pure Silver trio on todella kaunis! Suosittelen tätä lämpimästi kaikille, jotka pitävät hopeisista luomivärisävyistä. En ole vielä ehtinyt kokeilla tätä luomille, mutta swatchasin sävyt teille ja ne ovat todella pigmenttisiä ja levittyvät pehmeästi. Tämä on ollut suosittu paletti sillä se oli jo loppu esimerkiksi Helsingin keskustan Stockmannilta eikä lisää ole tulossa.

Loreal's Silver&Gold collection's Pure Silver eye shadow palette is amazingly beautiful! I really recommend this for anyone who likes silver in eye shadows. I haven't done a makeup with this yet but I swatched the shades for you and they are really pigmented and apply smoothly. This has been a popular palette as this was alrady sold out in some stores.

Nivea 06 Fever Pink

Nivea by Chantall Thomas -lookin pinkkiä poskipunaa 06 Fever Pink olen katsellut jo jonkin aikaa ja nyt vihdoin sain sen ostettua. Tämäkin on koostumukseltaan pehmeä ja tasaisesti levittyvä ja sävy on herkullinen vaalea pinkki. En valitettavasti saanut tästä kunnon swatchia keinovalossa, joten joudutte nyt tyytymään rasiakuvaan.

I've been thinking about this pink blush from Nivea by Chantall Thomas look for a while and now I finally purchased it. This is soft and applies smoothly as well, shade is a delicious light pink. Unfortunately I couldn't get a good swatch photo of this in the artificial light.

Lumene Natural Code 22 Classy & 25 Little Miss

Lumene Natural Coden syksyn ja talven lookkiin kuuluvat kynsilakat 25 Little Miss (kulta) ja 22 Classy (hopea) tarttuivat mukaan, koska rakastan sekä hopeisia että kultaisia kynsilakkoja. Kultaista ehdin jo kokeilla kynsille, kahdella kerroksella kärjet näkyvät vielä selvästi läpi eli nämä eivät ole kovin peittäviä mutta kerrostamalla peittävyyttäkin varmasti saa tarvittaessa.

I love both silver and gold nail polishes so I just had to buy both 25 Little Miss (gold) and 22 Classy (silver) from Lumene Natural Code's autumn/winter look. I already tried the golden one and tips can be clearly seen after two coats so these are not very covering but I'm sure applying more coats will make these full covering if necessary.

Lumene Natural Code 25 Little Miss, 2 kerrosta/2 coats

Oletko sinä innostunut mistään markettimeikkisarjan look-tuotteista viime aikoina?
Have you found any interesting look products from non-selective brands recently?

15 comments:

  1. OH miten söpö tuo poskipuna! Kerro mitä tykkäsit käytössä!
    Houkutteleva tuo Lokrun hopeatrio mutta katselin sen testeriä Sokoksella ( oli vain testeri, kaikki myyty loppuun ) ja ihan pigmenttinen tosiaan oli. En vain ostanut koska ostin Diorin viisikot ja niissä sain hopeisen. Tarte nyt kaikkee sentään ostaa :D

    ReplyDelete
  2. Tuo hopeinen iski silmääni myös, mutta nyt jo tiedän etten sitä koskaan käyttäisi (en käytä edes ostamiani MACeja ja Urban Decayta :/) eli kauppaan saa jäädä.

    ReplyDelete
  3. Ihana tuo Nivea! Nuo pikku-Lumenet näyttävät varmasti hyvältä kerrostettuna tumman värin päälle. Voin kuvitella miten hopea kimaltaa kuin hanki sinisen värin yllä... (hanki, hanki kuuluu pieni ääni mielessä...) Älä huoli blogin päivittämisestä, sillä laatu ratkaisee, ei määrä :)

    ReplyDelete
  4. Vau miten suloinen poskipuna! Ja tuo Lorkun trio, lääh... Kultainen lakkakin näyttää hirmu söpöltä :)

    ReplyDelete
  5. Kivoja ostoksia :) Voisinkin omalle ostoslistalleni lisätä tuon hopeenluomiväripaletin, sillä juhlameikissä tulee hopeeta paljon käyteltyä, mutta tuota palettia ei vielä löydy =)

    ReplyDelete
  6. Tuo Lorkun hopeinen trio olisi kyllä niin houkutteleva, toivottavasti täällä näkyy jossain vaiheessa myös kyseisellä tuotteella tehty meikki :)

    Jos kyseessä on tosiaan vain kausipaletti kuten esimerkiksi viime (vai toissa) syksyn "Oriental Beauty" henkiset setit niin täytyykin koittaa kiirehtiä kauppaan ennen kuin ne joka paikasta loppuvat kesken.

    ReplyDelete
  7. Nuo Chantal Thomas pakkaukset näyttävät paljon houkuttelevammilta kuin tavalliset Niveat.

    Ihana hopeinen, harmi että kylmätsävyt eivät minulle sovi...

    ReplyDelete
  8. Kiitos kommenteista!

    CN: Joo, ei ihan kaikkea tarvitse aina ostaa - vaikka mieli tekisikin! :D

    Doo: Pitääkin kokeilla tuota hopeista sinisen päälle, kiitos vinkistä! :)

    Eveleen: Tämä on tosiaan vain kausipaletti, jota ei enää tule lisää kauppoihin, joten kannattaa ostaa vielä kun noita on saatavilla. Ja varmasti tämä paletti tulee esiintymään myös meikkikuvissa jossain vaiheessa. :)

    Anonymous: Chantall Thomas pakkaukset ovat minustakin kivemman näköisiä kuin tavalliset Nivean pakkaukset. Jos kylmät sävyt eivät sovi, niin kannattaa katsastaa Lorealin lookin kultainen trio. :) Se oli sen verran lämmin sävyinen että itse en sitä ostanut koska se ei olisi minulle sopinut.

    ReplyDelete
  9. Tuo Lorealin trio saa kuolan valumaan... Mitä se maksoi suurinpiirtein? On kyllä pakko hankkia! :) Nuo kynsilakatkin on söpöjä!

    ReplyDelete
  10. Eve-ning: Triojen normaalihinta taitaa olla noin 13 euroa, omani sain tarjoushintaan 9,80 Kampin Anttilasta.

    ReplyDelete
  11. Itselläni tuo Nivean poskipuna on jokapäiväisessä käytössä lähes! tykkään.

    ReplyDelete
  12. 35 kiloa kosmetiikkaa: Itsekin olen nyt ehtinyt käyttää tuota parina päivänä ja tuo on aivan ihana poskipuna! Yllättävän pigmenttinen näin vaaleaihoisella, ei tarvi hirveästi laittaa. Sävy on tosi nätti vaaleanpunainen, näyttää tosi raikkaalta kasvoilla. Sopii monenlaiseen meikkiin ja käyttöön, myös luonnollisempaan lookkiin koska ei ole kimalteleva tai glitterinen. Tykkään kovasti tästä! :)

    ReplyDelete
  13. Heippa! Voitko kertoa mulle miten ja kuinka usein kynsiöljyä käytetään?

    ReplyDelete
  14. Anniina: Kynsiöljyä hierotaan kynsiin ja kynsinauhoihin, yleensä kerran päivässä on sopivan usein. Jos kynsinauhat/kynnet ovat kovin pahasti kuivuneet ja huonokuntoiset, voi öljyä hieroa niihin useamminkin. Erittäin hväkuntoisiin kynsinauhoihin ja kynsiin voit hieroa kynsiöljyä myös lähinnä manikyyrin yhteydessä ja hoitaa kynsiä ja kynsinauhoja muulloin hieromalla niihin käsivoidetta.

    ReplyDelete
  15. Mä ostin noi Lumene Natural Coden lakat (Classy ja Little miss) nyt kesällä ja ainakin omasta mielestä ne passaa jotenkin paremmin ns. koristelulakoiksi ja jonkun toisen kynsilakan päälle. Kokeilin Classya yksinään mutta jotenkin en pitänyt siitä. Little Miss -lakkaa olen laittanut mm. yhden Dependin vihreän lakan päälle ja kynsistä tuli tosi kivan näköiset.

    ReplyDelete