Sunday, May 23, 2010

China Glaze: BFF

China Glaze BFF

China Glazen BFF kuuluu OMG-kokoelmaan, jonka kaikki lakat ovat hologrammilakkoja. Kynsissä NailTek Foundation II, BFF x 2 kerrosta ja päällyslakkana Trindin pikakuivattaja. Tuo Trindin pikakuivattaja tuntuu aina jättävän itselläni ilmakuplia kynnen pinnalle toisin kuin muut pikakuivattajat, jotenkin en ole saanut tuota toimimaan itselläni erityisen hyvin.

China Glaze BFF belongs to the OMG collection, which consists of holographic polishes. I'm wearing NailTek Foundation II, BFF x 2 coats and Trind's fast drying top coat. I'm not very happy with this Trind as it seems to leave some air bubbles on the surface of the polish everytime I use it, for some reason I just can't make it work on me.

Luonnonvalo. / Natural light.

Auringossa. / Sun light.

5 comments:

 1. BFF on ehkä ihanin holosävy ikinä! Harmi kun itse omistain vain TTYL-lakan...

  ReplyDelete
 2. wow!

  this color is so pretty. I thought BFF was a holo red but I see some purple in it. hmm. I may have to get it. I am getting china glaze IDk but now need to get this too

  ReplyDelete
 3. Mirssiina: Mitä olet pitänyt TTYL-sävystä? En ole itse omistanut/kokeillut sitä koskaan.

  shortnails: BFF definitely has some purple in it. It seems more purple in artificial light and more pink/red in natural light, especially in sun.

  ReplyDelete
 4. Tuo Trindin pikakuivattaja on täyttä kuraa, jättää ilmakuplia kaikkiin lakkoihin ja kaikille koekaniineilleni (jos vika olisi ollutkin vain omissa kynsissäni...) Aiheuttaa myös suurta vihastusta kun lakka jääkin oikeasti pehmeäksi ja irtoaa pehmeinä, jättimäisinä levyinä kynsistä. Olen muutaman kuukauden ajan koittanut tuon kanssa kitkuttaa, mutta roskiin taidan laittaa, eihän tuosta ole mihinkään!

  - Catmint

  ReplyDelete
 5. Catmint: Lohdullista kuulla, että joku muukaan ei ole tyytyväinen Trindiin! Olen nyt käyttänyt tuota puoli pullollista, mutta hermot alkaa mennä sen verran pahasti tuohon, että taidanpa ottaa käyttöön jonkin muun seuraavan lakkauskerran yhteydessä. Itselläni on myös käynyt tuota lakan irtoilua levyinä Trindin kanssa ja pikakuivattajaksi tuo myöskin on aika hidas kuivumaan. Toimii varmaan paremmin yhden lakkakerroksen päällä kuin jos kynsissä on 1-2 kerrosta aluslakkaa ja vähintään 2 kerrosta värilakkaa.

  ReplyDelete