Wednesday, May 26, 2010

Ruskeanharmaiden sävyjen vertailua / Taupe comparisons

Tällä kertaa vertailussa ovat taupesävyiset kynsilakat, eli harmaaruskeat/ruskeanharmaat sävyt. Kuvat on otettu luonnonvalossa pilvisellä säällä.

This time I made a little comparison of taupe polish shades. Photos taken in natural light on a cloudy weather.

Peukalosta pikkurilliin/From thumb to pinky: China Glaze Channelesque, OPI Over the taupe, OPI You don't know Jacques, Essie Chinchilly, Essie Playa del platinum.

China Glaze Channelesquessa on mukana aavistus violettia.
China Glaze Channelesque has some purple in it.

OPI Over the taupe on lämpimään taittava sävy, joka on selvästi pääosin ruskea.
OPI Over the taupe is a warmer shade which is mostly brown.

OPI You don't know Jacques on kylmempi ruskea, jossa on hieman enemmän harmaata mukana kuin Over the taupessa.
OPI You don't know Jacques is a cooler brown with a bit more grey in it than in Over the taupe.

Essien Chinchilly on selkeimmiten harmaan ja ruskean välimuoto. Sävy näyttää ainakin omaa ihoani vasten kylmään taittavalta.
Essie Chinchilly is most clearly a combinition of grey and brown. Next to my skin the shade is cool rather than neutral.

Essie Play del platinum on erikoinen sekoitus beigeä, harmaata ja vaalean ruskeaa.
Essie Play del platinum is a nice mix of beige, grey and light brown.

Vasemmalla/Left: OPI You don't know Jacques
Oikealla/Right: OPI You don't know Jacques SUEDE

Tässä vielä vertailu OPI:n You don't know Jacques -lakasta normaalilla creme-koostumuksella sekä suede-koostumuksella.

Here is a comparison of OPI You don't know Jacques as a creme polish and as a suede polish.

Toivottavasti tästä oli apua jollekulle lakkaostosten kanssa pähkäilevälle! :)
Hope this was helpful to someone who's wondering which polish to buy! :)

9 comments:

 1. Oi, kiva postaus :)

  Tuo You Don't Know Jacques! on niitä lakkoja, joista en ole koskaan osannut päättää onko se ihana vai aivan hirveä :D Suedena se on kyllä nätti, mutta tosi erilainen kuin alkuperäinen.

  ReplyDelete
 2. OPI You don't know Jacques on täydellisen ihana lakka, sopii lähes kaikenlaisten vaatteiden ja värien kanssa ja ihan sellaisenaankin ilman konadijuttuja <33. Chinchilly näyttää somalta ^^.

  ReplyDelete
 3. Oli apua, olen miettinyt OTT:n ostamista, mutta koska on noin lähellä YDKJ:ta ja etenkin jos on ruskeampi saa jäädä ostamatta ;) Essien Playa del platinum tosin alkoi kiinnostaa..

  ReplyDelete
 4. Sagu: You don't know Jacques on kivempi kynnellä kuin mitä aluksi epäilin, jahkailin sen hankkimista vaikka kuinka kauan kun en myöskään osannut päättää että onko se ihana vai hirveä. :D

  Panda: Chinchilly on minustakin kaunis, todellinen sekoitus harmaata ja ruskeaa ja jotenkin niin mukavan neutraali että sopii vaikka minkälaisten vaatteiden jne kanssa käytettäväksi.

  HeidiB: Over the taupe oli mulle pettymys, kun se olikin niin ruskea. Lisäksi se on vähän liian lämmin ruskea omaan makuuni, joten se saa lähteä kiertoon. You don't know Jacques on kyllä näistä kahdesta selvästi enemmän makuuni! :)

  ReplyDelete
 5. Vitsi ois ollu ihana nähdä Chanelin Particuliere vielä tossa vieressä vertailun vuoksi!

  ReplyDelete
 6. Reetta: Chanelin lakoista ei ole valitettavasti lainkaan kokemuksia itselläni, joten en osaa edes sanoa millainen se on noin muihin verrattuna. :/

  ReplyDelete
 7. Moi! Miten saat lakan noin siistiksi kynnen "juuresta" kuin noissa YDKJ-vertailukuvissa. Olen vähän noviisi näissä lakkailujutuissa, joten olisin kiitollinen ihan tälläisen aivan perusvinkistä!

  ReplyDelete
 8. Aikalailla tähän postaukseen liittymätön kysymys, mutta kun selailin aikaisempia postauksia huomasin sinun ainakin jossain vaiheessa omistaneen kaksipäisiä koristelulakkoja. Sellaisten ostoa suunnittelevana olisi mukava jos voisit kertoa omia kokemuksiasi niistä. Minua kiinnostaisi erityisesti tietää oliko niitä helppo käyttää, saiko haluamansa lopputuloksen aikaan hyvin ja olivatko esim. 2009 elokuussa kynsilakkakirppiksessä myymäsi koristelulakat minkä laatuisia?

  Olisin todella kiitollinen jos vastaisit :)

  ReplyDelete
 9. Vastasin teille molemmille anonyymeille uusimmassa postauksessa. :)

  ReplyDelete