Monday, December 28, 2009

CND

Kynsilakkamerkki Creative on muuttanut nimensä CND:ksi ja sain CND:ltä testattavaksi pari heidän uutta kynsilakkaansa. CND:n valikoimaan kuuluu sekä colour- eli värilakkoja että effects- eli efektilakkoja. Kerrostamalla jonkin efektilakan haluamansa värilakan päälle saa luotua erilaisia sävyjä oman mielensä mukaan. Itse valitsin sekä efektilakaksi että värilakaksi kultaiset sävyt, joten näillä ei kerrostuksesta seuraa uudenlaista sävyä, mutta minkäs teet kun kultaiset lakat näyttivät niin herkullisilta...

Nail polish brand Creative has changed its name to CND. I was given an opportunity by CND to test a couple of their new polishes. They have a selection of colour polishes and effect polishes and by applying an effect polish on top of a colour polish you can create new shades. I chose a golden shade for both my effect and my colour polish so I can't create any new shades by combining these two, but I just had to pick these two as I love golden polishes...


Vasemmalla colour-lakka sävy 548 Gold Chrome ja oikealla effect-lakka sävy 559 Gold Sparkle.
On the left colour polish shade 548 Gold Chrome and on the right effect polish shade 559 Gold Sparkle.


Gold Chrome -värilakka on peittävä jo yhdellä kerroksella mutta laitoin kuitenkin kaksi kerrosta tottumuksesta. Lopputulos on jännä, ei kovin kiiltävä mutta ei myöskään matta, tästä tulee jollain tapaa mieleen kullanvärinen folio!

CND:n lakat on suunniteltu ammattilaiskäyttöön, joten ne eivät ole ihan pikakuivavia sillä hyvin nopeasti kuivuvat lakat eivät ole usein kovin kestäviä. CND on halunnut säilyttää lakan kestävyyden hyvänä, joten kuivumisaika yhdelle kerrokselle on noin 6-8 minuuttia. Itse sanoisin ensimmäisen kerroksen kuivuneen noin viidessä minuutissa, toisen kerroksen hieman hitaammin. Plussaa CND saa pullon muotoilusta, se istuu käteen yllättävän mukavasti, sekä kumisesta korkkimateriaalista, josta saa hyvän otteen. Lakan kestävyydestä en valitettavasti osaa sanoa mitään kummoisempaa, koska vaihdan lakkaa niin usein ettei lakka ehdi kovin paljoa joutua koetukselle. Sivellin on ok perussivellin, ei erinomainen mutta ei myöskään huono, ei kummoista sanottavaa.

Suomessa CND:n lakkoja myydään kynsisalongeissa, hintaa yhdellä pullolla on noin 20 euroa. Hinta on hieman turhan tyyris mielestäni, vaikka lakka vaikuttaakin hyvältä peruslakalta. Testailen myöhemmin vielä efektilakkaa, luultavasti mustan kynsilakan päälle. Vai minkä sävyisen lakan päällä haluaisitten nähdä sen?


Gold Chrome colour polish covers well even with one coat but I applied two as I usually do. The finish is interesting, not shiny and not matte but it kind of reminds me of a tin foil that is golden!

CND polishes are designed for professional use so they aren't super fast drying as really fast drying polishes often don't last as well. CND wants the polishes to last well without chipping so the drying time for one coat is something like 6-8 minutes. I think the first coat dried in about 5 minutes and that the second coat took a little longer. I liked the bottle design as the bottle is nice to hold in hand. The rubber material in the brush handle guarantees a nice grip. Brush itself is OK, it isn't perfect but not a bad one either, I don't have anything special to say about it.

CND polishes are sold in nail salons. In Finland they cost about 20 euros per bottle. The price is a bit too much although this is a good basic nail polish. I'll try the effect polish later, maybe on top of a black polish. Or do you have any suggestions on top of what colour you would like to see it?

10 comments:

 1. Mustan lakan päällä efektin huomaa varmaan helpoiten, mutta kokeile myös punaisen päälle! Punainen ja kulta ei voi koskaan näyttää pahalta. :)

  ReplyDelete
 2. Testasin tänään juttusi inspiroimana jonkin aikaa sitten ostamaani CND:n Inkwelliä (mustansininen creme) sekä CND:n effects-sarjan Sapphire Sparklea. Pullossa Sapphire Sparkle näytti niin pliisulta, että aloin jo epäillä ostosta, mutta luonnossa yhdistelmä oli vieläkin upeampi kuin Vampyn sivulla näkemäni kuva! (Inkwell on itsekseenkin käsittämättömän ihana väri, melkein synti "sotkea" se effectsillä ;-) Mutta testini osoittaa, että effectsejä pitää hankkia lisää :-) Mä kun olen enemmän noiden tummien "rock-värien" ystävä, niin kiukkupussin mainitsema musta ja kulta -yhdistelmä kiinnostaisi muakin. Hyvät vuodenvaihteet, BB!

  ReplyDelete
 3. Heippa!
  Voisitko tehdä postauksen, kuinka tehdä vanhojentanssimeikki kotona. Minulla on pinkki mekko, jossa on hopeaa. En haluaisi tehdä pinkkiä meikkiä, vaan ajattelin jotakin vaaleanpunaisen ja ruskean sekoitusta..(minulla on ruskeat hiukset) Kuulostaako ihan tyhmältä idealta? :D
  Olisin todella kiitollinen, jos ehtisit/voisit toteuttaa tämän?
  Kiitos! :)

  ReplyDelete
 4. Hei! olen jo jonkin aikaa seuraillut blogiasi....- se on mahtava! kaikki juttusi inspiroivat minua, tahdon itse myös yltää tällaiseen suoritukseen! wau! ihailen sinua kovin. Kiitos, kun annat inspiraatiota ja kannustusta kirjoittamalla näitä juttuja!

  ReplyDelete
 5. Loved your blog. Readers might also be interested in another article I found, about beauty and dry eyes. It can be found here at this website:

  http://whatistheeye.wordpress.com/

  ReplyDelete
 6. Apua Babe!

  Naamalleni kävi kehnosti: http://verililjapuu.blogspot.com/2010/01/my-name-is-holmes-miss-sherlock-holmes.html :( Mitään hajua mitä tapahtui?

  -Verilijapuu

  ReplyDelete
 7. Hei Beauty Babe!

  Toivottavasti saamme taas pian lukea blogisi päivityksiä! Käyn päivittäin kurkistamassa blogiasi uusien päivitysten toivossa! :)

  Tämä on ihan ehdottomasti yksi lemppariblogeista!

  ReplyDelete
 8. Ajattelin kysyä sinulta nyt ohjetta. Se ei liity mitenkään tähän blogimerkintääsi, mutta kuitenkin..

  Miten puhdistan ihan perus kynsilakka siveltimen? En tarkoita kynsilakkasivellintä, mikä on jonkun kynsilakan korkki. Vaan tarkoitan samantapaista kuin on huulipunasivellin.

  Jos otan sillä lakkaa, niin miten puhdistan lakan pois siitä?

  ReplyDelete
 9. Maisa: Kiitos palautteestasi! :) Toivottavasti nyt taas ehdin ja jaksan postailla säännöllisesti, se olisi ainakin tarkoituksena. Mukavia lukuhetkiä sinulle!

  Tarzan: Puhdista lakka siveltimestä ihan kynsilakanpoistoaineella. Laita kynsilakanpoistoainetta vaikka pumpuliin ja pyyhi sillä sivellintä kunnes se on puhdas. Varo ettei kynsilakanpoistoainetta pääse siveltimen varren ja metallisen sivellinosan kiinnityskohtaan, jos siveltimessä on sellainen. Kynsilakanpoistoaine voi muuten liuottaa siveltimen liimauksia ja irrottaa kärkiosan varresta.

  ReplyDelete
 10. Kiitos paljon! :)

  ReplyDelete