Saturday, December 26, 2009

Vanhojen tanssit -meikki osa 2 / The seniors' ball makeup part 2

Tässä toinen meikkiehdotus keltaisen vanhojen tanssit -puvun kanssa käytettäväksi. Tällä kertaa käytin meikissä persikkaa, vihreää ja hivenen tummaa kimaltavaa ruskeaa.

Here is another makeup option to be used with a yellow ball dress. This time I used peach, green and a bit of shimmering dark brown.Persikka ja vaalea vihreä ovat Isadoran Blooming Spring -paletista, tummempi vihreä sekä kimaltava ruskea Lorealin triosta Babylon Gardens (tämä oli kausipaletti).

Peach and light green are from Isadora's Blooming Spring palette and darker green and shimmering brown are from Loreal's trio Babylon Gardens (this was a LE palette).1. Aloitetaan jälleen pohjustamalla luomet, käytin itse taas Urban Decayn Primer Potionia.
1. Let's begin again with applying an eyeshadow primer, I used Urban Decay Primer Potion again.


2. Ensimmäiseksi levitetään persikkaista sävyä (1) liikkuvan luomen sisänurkkaan.
2. First apply peach shade (1) to the inner corner of the lid.


3. Levitä vaalean vihreää sävyä (2) luomen keskiosaan.
3. Apply light green shade (2) to the middle part of the lid.


4. Seuraavaksi lisää tummempaa vihreää (3) luomen ulkonurkkaan sivuttain olevan V-kirjaimen mallisesti, täytä V tummemmalla vihreällä.
4. Next apply darker green (3) to the outer corner of the eye, the shape is like a V that is on its side. Fill in the V with the darker green.


5. Levitä luomivaon yläpuolelle persikkaista sävyä (1). Häivytä luomivärien rajat.
5. Apply peach shade (1) above the crease. Blend the eye shadows.


6. Rajaa yläluomi mustalla eyelinerilla. Käytin Lumenen Blueberry-rajausväriä.
6. Line the upper lid with a black eyeliner. I used Lumene's Blueberry eyeliner.


7. Lisää rajauksen päälle hieman kimaltavaa ruskeaa luomiväriä (4) pehmentämään rajausta.
7. Apply a bit of shimmering brown eye shadow on top of the eyeliner to soften the line.


8. Meikkaa kulmakarvat haluamallasi tavalla, lisää ripsiväri (itselläni Loreal H.I.P, jota ei myydä Suomessa) ja halutessasi vaaleaa kajalia alas sisäluomelle kirkastamaan katsetta (itselläni Isadoran inner kajal sävyssä Blonde).
8. Style you eye brows as you want, add mascara (I'm wearing Loreal's H.I.P.) and if you want, add some light kohl to the lower inner lid (I have Isadora's kohl in shade Blonde).Sekä tähän että eiliseen meikkiin yhdistäisin persikkaan taittavan poskipunan sekä persikkaisen huulikiillon.
I would use with both this and yesterday's makeup a peachy blush and peachy lip gloss.

11 comments:

 1. Tosi kaunis on toinenkin vanhojen meikki! Aina harmittaa ettei tullut itse hankittua Blooming Springia kun se näkyy meikkikuvissa :/

  On pitänyt monta kertaa jo sanoa, että tykkään hirveästi tuosta sun pidemmästä ulko-v:n meikkaustavasta. Pitäisi itsekin opetella tuo, mutta jostain syystä jätän ujouksissani v:n ihan nysäksi kun tuntuu että se vinouttaa mun silmiä niin paljon :D

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Hei jos ei satu omistamaan mitään pohjustusainetta luomelle, mitä sen tilalle voisi laittaa?

  (onnistuin ryssimään tuon edellisen kommentin kanssa niin koin parhaaksi poistaa sen :D)

  ReplyDelete
 4. Keijukainen: V:n pituus on makuasia, toki sen voi jättää lyhyemmäksikin. :) Itsekään en ole kovin pitkään käyttänyt tätä meikkaustyyliä, oikeastaan vasta tänä vuonna.

  lolskii: Jos ei ole luomille erityistä pohjustusainetta, niin luomille voi laittaa ihan meikkivoidetta ja puuteria (tai meikkipuuteria tai mineraalimeikkiä, mitä nyt käytätkään meikkipohjana). Pohjustukseen voi käyttää myös esimerkiksi voidemaista luomiväriä, jonka päälle levittää sitten puuterimaiset luomivärit.

  ReplyDelete
 5. Onko lähiaikoina tulossa myös se meikki punaiselle puvulle? :)

  ReplyDelete
 6. tahtoisin myös kovasti vinkkiä punaiselle puvulle ja tummanruskeille hiuksille. Mitä värejä suosittelisit ? :-)

  ReplyDelete
 7. Hei tosi upea blogi ! vautsi vau ! Hei oon tekemässä ite itelleni vanhojentanssimeikkiä, niin ajattelinkin pyytää että voisitko pistää tänne vinkkiä meikistä joka sopisi ruskealle puvulle? Olen miettinyt ruskeaa meikkiä, mutta en tiedä onko se hieman tylsää ku kaikki on ruskeeta. Mutta niin oisin tosi kiitollinen jos tekisit jonkin näkösen meikin vinkiksi ! :))

  ReplyDelete
 8. Moikka! Kivoja vinkkejä sinulla :)
  Haluaisitko antaa vinkkejä minullekkin vanhojentansseihin? :)
  Mekkoni on sininen (vaalea)! Kiitti :)

  ReplyDelete
 9. Näyttää tosi hyvältä, kiitos paljon tästä postauksesta! Minun pukuni on tummanvihreä joten sopiiko tämä meikki siis minullekin vai onko se tylsää että luomet ja puku on samaa väriä?
  Eikö tuota lorealin palettia myydä siis enää?

  ReplyDelete
 10. kiva törmätä tutun näköiseen taustaan. kivoja meikkaus ohjeita. itselle luomivärin käyttö on vaikeeta. tykkään blogistasi! :)

  ReplyDelete
 11. Vihreä vanha: vihreä meikki sopii myös tummanvihreään pukuun. Sävy sävyyn oleva puku ja meikki on omasta mielestni ihan tyylikäs valinta, vaikka ehkä onkin aika "varma valinta", makuasioitahan nämä ovat. :) Lorealin tätä vihreää palettia ei myydä enää. Pukuusi voisi sopia myös Lorealin Golden Green -paletti, josta on kuvia täällä: http://beautybabesworld.blogspot.com/2009/08/loreal-golden-green.html

  Golden green -kuvissa on paletin vaaleinta sävyä sisänurkassa, keskimmäistä sävyä luomen keskiosassa, tumminta sävyä ulkonurkassa ja kulmaluulla korostuksena vielä vaaleinta sävyä. Lisäksi alaluomella on rajauksena tumminta sävyä (ja ehkä keskitummaakin, en nyt muista ihan varmasti).

  Sirpu, kiitos! :)

  ReplyDelete