Friday, December 4, 2009

LOTD: MAC Fleshpot & NYX Lip gloss Taupe


Lips of the day eli päivän huulimeikkikuvaa tarjolla. Huulipunana MAC Fleshpot ja sen päällä NYX Lip gloss with mega shine 142 Taupe. NYX:N kiiltoa on huulilla vain hyvin kevyesti. Kyseinen kiilto on muuten peittävin nudesävyinen huulikiilto mihin olen törmännyt, joten kannattaa kokeilla kyseistä sävyä jos etsii nimenomaan nudehuuliin sopivaa kiiltoa mutta kaipaisi kuitenkin hieman peittävyyttä.

Lips of the day: MAC Fleshpot lipstick with NYX lip gloss with mega shine 142 Taupe on top of it. NYX Taupe is lightly applied, this is the most covering nude shade lip gloss I've seen so I recommend trying this one if you're interested in a nude lip gloss with some coverage.

10 comments:

 1. Kaunis nude-huulikiilto! Ja ihan pakko sanoa heti...

  VOITIT! Kurkkaapa blogiini :D

  ReplyDelete
 2. Ihan mahtavaa, kiitos!! :) Mä olin itseasiassa unohtanut että arvonta oli tänään, olisin huomannut voiton vasta illalla tai huomenna kun olisin selannut blogilistaani läpi. :)

  ReplyDelete
 3. Löysin blogisi tänään sattumalta, monen linkin kautta. Ja jäin koukkuun saman tien! Ihania silmämeikkipostauksia ja kaikkea muuta, mitä vielä en edes ehtinyt katsomaan. Selasin vain nopeasti suurimman osan läpi :).

  Tuli mieleeni, osaisitkohan vinkata hyvää kulmakynää tai muuta tuotetta kulmille ? Olen pitkään etsinyt tarpeeksi vaaleaa, mutta tuhkaista sävyä. Monesti käy niin, että vaaleimmat kynät ovat aivan liian kellertäviä. Hinnalla ei ole väliä, jos hyvän tuotteen löytäisin :).

  (Profiilissa näkyvä oma blogini on aivan muusta aihepiiristä, vaikka olenkin varsinainen meikkien harmstraaja ja koruharakka ;). )

  ReplyDelete
 4. kiinnostunut bloggaajaDecember 12, 2009 at 8:19 PM

  Hei!
  Haluaisin kysyä, miten blogin taustan saa muutettua tällaiseksi ihanaksi kuin Sinulla?

  ReplyDelete
 5. kiinnostunut bloggaaja: Oma blogitaustani on tällaiselta sivustolta: pueblogisi.blogspot.com Tuonne pääsee klikkaamalla tuota blogini vasemmassa ylänurkassa näkyvää Keisarin uudet vaatteet -tekstiä. Tuolla on vasemmassa reunassa ohjeet blogitaustan muuttamiseen, ohjeita seuraamalla pitäisi onnistua aika helposti. :) Kysy lisää neuvoja jos tarvitset! :)

  Elina: Kiitos kommentistasi! :) Riippuen siitä, kuinka vaalean tuotteen tarvitset, niin kannattaa katsastaa ainakin Isadoran Cashmere niminen kulmakynän sävy, Lumenen kulmakynästä on myös tarjolla tuhkainen sävy. Samoin YSL:n kulmakynän sävy 4 on kylmä ruskea. Kevyesti laittamalla saa vaaleamman tuloksen. Kannattaa myös tarkastella luomivärejä sillä silmällä, että löytyisikö jostain sopivan sävyinen luomiväri. Luomiväriä voi ihan hyvin käyttää kulmakarvavärinä, halutessaan sen päälle voi laittaa vaikka läpinäkyvää geeliä lisäksi (Esim. H&M:ltä löytyy). Itse olen käyttänyt kulmissa esimerkiksi Lumenen luomiväriduo nro 2:n tummempaa sävyä, mutta varmasti selvästi enemmän harmaaseen taittavia sävyjäkin on tarjolla.

  ReplyDelete
 6. Kiitos vinkeistä ja pitkästä sekä asiallisesta vastauksesta :). Isadoran Cashmere meikkipussista löytyykin jo, mutta sävy on mielestäni jonkin verran liian tumma. Aivan blondille sopivaa tuotetta siis olen etsinyt. Lumenekin on kokeiltu - vaalein sävy on keltainen ja seuraava kovin tumma. Mutta kiitos, seuraavaksi taidan käydä kurkkaamassa tuon YSL:n kynän!

  ReplyDelete
 7. kiinnostunut bloggaajaDecember 13, 2009 at 4:58 PM

  Kiitos todella paljon!:)

  ReplyDelete
 8. Moi!
  Millonkohan olis vanhojen tanssi -meikkejä odotettavissa? :)

  ReplyDelete
 9. Anonymous: Vanhojen tansseihin on tulossa meikkejä ihan lähipäivinä! Joulunpyhinä tulee keltaiseen asuun pari meikkiehdotusta ja ennen uutta vuotta tulee turkoosiin asuun meikkiehdotuksia. :)

  ReplyDelete
 10. great post..thanks for sharing tips and idea..i learn more from it. I will come back often.

  ReplyDelete