Friday, June 11, 2010

Dior Ready to Glow & Crush Glow swatch

Vertailun vuoksi Diorin kesälookin paletit Ready to Glow ja Crush Glow samassa swatch-kuvassa. Sävyjä on laitettu kädelle hyvin kevyesti (ei siis kerrostettu) ja kuva on otettu luonnonvalossa sisätiloissa. Crush Glow on kokonaisuutena Ready to Glow:ta lämpimämpi ja luovuinkin siitä itse, koska vaikka neljä ensimmäistä sävyä ovatkin kauniit niin viimeinen ruskea sävy on todella epäsopiva sävy itselleni. Lämpimämmän sävyisellä iholla toimii varmasti paremmin. :)

Swatch comparison of Dior's summer look palettes Ready to Glow and Crush Glow. Shades have been applied lightly and photo is taken indoors in natural light. Crush Glow has warmer shades than Ready to Glow and althought the first four shades of Crush Glow are pretty the darkest brown was so unflattering to my skin tone that I decided to sell this palette away. It will certainly look better on someone who has warmer skin tone than I do. :)

1 comment:

  1. Tykkään molemmista paleteista, mutta itsellä käytössä on enemmän ollut Crush Glow. Tumma ruskea paletissa on todella pigmenttinen ja sen kanssa saa olla varovainen ettei "yliannostele"

    Olen ihoni sävy on lämmin joten paletti sopii muuten mainiosti, samaa ei voi kuitenkaan sanoa esim. Pearl Glowsta joka ei kokeiluista huolimatta vain toimi minulla kauniisti.

    ReplyDelete