Monday, June 21, 2010

Musta lakkaus kultaisella kimalteella / Black nails with golden shimmer

Esittelin puolisen vuotta sitten pari kultaista CND:n lakkaa, joista toinen oli effect-lakka sävy 559 Gold Sparkle. Tuumasin tuolloin postauksessani, että aion kokeilla kyseistä efektilakkaa mustan kynsilakan päällä. Niin myös testasin, mutta huomasin vasta nyt valokuvia selatessani, että en ole muistanut esitellä teille tämän testauksen tuloksia! Asia pitää tietysti korjata välittömästi. :)

About six months ago I introduced you my two golden CND polishes, one of which was effect polish in shade 559 Gold Sparkle. I told you about my plans to try that on a black polish. I also did try that - but I forgot to show the results to you and only noticed this now when browsing through myh photo albums. This must of course be corrected immediately. :)


Tässä siis Isadoran Spellbound Black -lakka kuorrutettuna CND:n Gold Sparklella. Kuvat on otettu talvella sisävalaistuksessa, auringonvalossa lakkaus olisi varmasti kimaltelevampi.

Here is Isadora's Spellbound Black polish with CND Gold Sparkle on top of it. Photos taken indoors during winter time, I'm sure that the result would we much more sparkling in sunlight.


Kokeilin myös mattaista versiota, tässä sama lakkaus viimeisteltynä Essien Matte About You -mattapäällyslakalla.

I also tried this with Essie's Matte About You matte topcoat.

11 comments:

 1. Tekee todella kauniin efektin, avaruusmainen ja kosminen lakkaus :)

  ReplyDelete
 2. Upea lakkaus! Minun suosikkini on tuo matattu versio :)

  ReplyDelete
 3. moi!

  näin aloittelijabloggerina kyselen, että miten sait laitettua tuohon sivuun "labels" -jaottelun sisältöön? en itse saanut laitettua kuin aikajaottelua kuukauden mukaan..
  Kiitos paljon, ja hyvä blogi sulla, olen lukenut jo pitkän aikaa!

  ReplyDelete
 4. Hei Anonymous: Saat tuollaisen labels-jaottelun lisättyä kun klikkaat kohtaa "ulkoasu" ja käytät tuota "Lisää ja järjestä sivuelementtejä
  Napsauta ja siirrä sivuelementtejä uuteen järjestykseen blogissasi" -sivua. Tuon saa auki ainakin kohdasta "lisää uusi teksti" ja sitten kohta "ulkoasu" siltä sivulta mikä aukeaa. Valitse seuraavaksi kohta "Lisää gadget" ja aukeavasta listasta valitse kohta "tunnisteet". Sitten voit valita näkyvätkö tunnisteet luettelona kuten minulla tällä hetkellä vai pilven muotoon lajiteltuna (kuten esim. Charming Nailsilla muistaakseni on).

  Tulipas sekava selitys, mutta toivottavasti oikea kohta löytyy! :)

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana lakkaus! Olen nyt sitten virallisesti alkanut seuraamaan tätä blogia :)

  ReplyDelete
 6. Ps. Ihan mielenkiinnosta ajattelin kysäistä, että voitko joskus tehdä postauksen, jossa näkyy kaikki kynsilakkasi ja kynsien laitto tarvikkeet, joita näyttää olevan melko paljon?
  :)

  ReplyDelete
 7. heip, mistä saisi edullisesti essien matte about you lakan? Mistä olet itse hankkinut omasi :)

  ReplyDelete
 8. H: Omani on Ebaysta, josta tuota saa postareineen noin 10 eurolla.

  ReplyDelete
 9. Hei kiitos upeista palkinnoista!Sain ne jo viime viikolla, mutta töiden takia pääsen vasta nyt kiittelemään. Olivat mielettömän ihania ja sopivat kesään täydellisesti. Kiitos :)

  ReplyDelete
 10. M: Kiva kuulla, että palkinto tuli onnistuneesti perille ja oli mieluinen! :) Oikein hyvää kesän jatkoa sinulle!

  ReplyDelete
 11. Hei, rakastan blogiasi, kaikki hyvin kaunis kuin aina, menin tapaamaan uutiset ja kysyä käynnistä blogissani myös noin käsitöitä yleensä useita vihjeitä ja vierailla kaupassa käsi neulottu kappaletta yksin beijokas
  http://agulhaetricot.com

  http://titacarre.elo7.com.br

  ReplyDelete