Wednesday, August 4, 2010

Avon: Anew Reversalist Illuminating Eye System

Sain talvella testattavakseni Avonin Anew Reversalist Illuminating Eye System -voiteen, joka on "kirkastava silmänympäryshoito". Kyseessä on silmänympärysvoide, jonka mukana tulee kirkastava seerumi. Sain tuotteen käytettyä loppuun, joten on aika arvioida, miten se oikein pärjäsi.

Silmänympärysvoide / the eye cream.

Kun korkin kiertää auki saa esiin silmänympärysvoiteen. Sen luvataan korjaavan tummia renkaita, ohuita juonteita ja ryppyjä ajan mittaan näkyvästi. Voidetta levitetään aamuin illoin yläluomelle, alaluomialueelle sekä harakanvarpaille.

Kuten olen jo aiemmin blogissa todennut, niin silmänympärykseni kaipaavat etenkin talvisin kunnolla kosteutusta. Näin kesäisin pärjään kevyemmilläkin tuotteilla, mutta yleisesti ottaen silmänympärysiholleni laitan mieluiten paksuja, todella kosteuttavia ja hyvin imeytyviä voiteita.

Avonin silmänympärysvoide oli todella mieluinen. Käytin sitä enimmäkseen talvisaikaan, mutta myös kesäisemmillä ilmoilla. Voide on täyteläisen paksuhko koostumukseltaan, mutta imeytyy todella nopeasti ihoon. Iho jää ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi, mutta ei tippaakaan tahmaiseksi tai rasvaiseksi. Tämän päälle on helppo lisätä meikkikin ongelmitta. Yhden purkin käytettyäni en ole huomannut eroa silmänympärysrypyissä muuten, kuin että kosteutetulla iholla rypyt eivät tietenkään tunnu näkyvän niin selvästi kuin kuivemmalla iholla. Mitään ryppyjä poistavaa ihmevoidetta en kuitenkaan usko olevan olemassakaan, joten olen tyytyväinen siihen, että silmänympärysvoide kosteuttaa, jättää ihon hyvän tuntuiseksi ja sopii meikin alle. Lisäplussaa voide saa vielä tuoksuttomuudestaan, se siis ei ole hajustamaton mutta ei tuoksu juuri millekään. Itse en voi sietää kovin vahvan hajuisia silmänympärysvoiteita, koska ne saavat silmäni toisinaan vuotamaan, joten mieto tuoksu/hajuttomuus on aina silmänympärysvoiteissa plussaa.

Kirkastava seerumi / the illuminating serum.

Entäs sitten se kirkastava seerumi? Se löytyy kantta nostamalla, eli kätevästi samasta purkista silmänympärysvoiteen kanssa. Seerumia neuvotaan käyttämään aamuisin suoraan silmänympärysvoiteen päälle alaluomialueelle. Käytännössä kyseessä on superkevyt valoaheijastava voide, joka on helppo levittää ohuelti silmänalusille. Valoaheijastavien pigmenttiensä ansiosta voide luo illuusion, että tummat silmänaluset eivät olekaan ihan niin tummat.

Seerumi on mielestäni oikein mukava lisä niille aamuille, kun ei ole aikaa tai halua meikata, mutta haluaa edes aavistuksen kirkkaamman katseen ja siedettävämmät silmänaluset. Voide on niin kevyt ja huomaamaton, täysin ihoon sulautuva, että sitä on todella helppo laittaa meikkaamattomille kasvoille hieman freesaamaan ilmettä ilman, että sitä huomaa lainkaan. Kukaan ei siis ihmettele, miksi silmänalusillasi on jotain voidetta, vaikka muuten olet au naturel. Sen sijaan niinä aamuina, kun silmänalusille tulee laitettua esimerkiksi meikkipohjaa/peitevoidetta/valokynää, niin seerumi on aika lailla turha, koska sen vaikutus on kuitenkin sen verran vieno verrattuna kunnon meikkituotteiden aikaansaamaan apuun. Jos kuitenkin kuuluu ihmisiin, jotka eivät vaikkapa kesähelteillä meikkaa oikeastaan lainkaan (kuten allekirjoittanut), niin tämän seerumin avulla saa edes pienoisen helpotuksen silmänalusongelmiinsa.

Hintaa 15 millilitran silmänympärysvoiteen ja 2,5 gramman seerumin yhdistelmällä on vajaa 20 euroa. En ole aiemmin kokeillut Avonin ihonhoitotuotteita ja tämän perusteella kokeilisin niitä mielelläni lisääkin, sen verran toimiva tuote on kyseessä! Onko lukijoilla kokemuksia Avonin ihonhoitotuotteista, mitä tuotteita suosittelisitte ja mitä missään nimessä ette?

Sitten vielä ilmoitusasiaa: Kynsilakkakirppis on hieman viivästynyt, koska sain vasta eilen päätettyä mitkä lakat laitan myyntiin ja ne pitää vielä kuvata. Luultavimmin lakat tulevat myyntiin ensi maanantaina. :)

Briefly in English:
Avon's Anew Reversalist Illuminating Eye System is a product which combines an eye cream with illuminating serum. The eye cream moisturizes really well, absorbs really well into the skin, suits well under make up and doesn't really smell anything at all. It can be used both night and day. The serum is actually a really really light cream which has some light-reflecting pigment in it. It is used on the dark undereye area on the mornings after you have applied the eye cream. Thanks to the light-reflecting pigments it slightly reduces the darkness of the undereyes. This is extremely natural looking after application and can be used without any make up. Actually this isn't worth much if you apply make up on it, so it is on its best on the days when you don't want to use make up but want your undereyes to look even a little bit better.

1 comment:

  1. Nyt tökkäs jotenkin, mahtokohan kommenttini tulla perille... No toistetaan lyhyemmässä muodossa ;) Planet Spa sarjan tuotteita suosittelen kokeilemaan! Esim. oliiviöljysarja

    http://avonnaiset.blogspot.com/

    ReplyDelete