Saturday, August 28, 2010

Sleek i-Divine palettes


Tällä kertaa swatcheja Sleek-kosmetiikkamerkin i-Divine paleteista. Sleek on englantilainen kosmetiikkamerkki, joka on hinnoiltaan sangen edullinen. Superdrug-myymälöissä nämä 12 luomivärin paletit maksoivat muistaakseni suurin piirtein 5 puntaa. Ebaysta paletteja saa suurinpiirtein 10 eurolla mukaanlukien postikulut. Poikkeuksena Graphite-paletti, josta jouduin maksamaan noin 20 euroa, koska sen saatavuus on huonompi kuin muiden palettien.

Omistan tällä hetkellä neljä i-Divine palettia: Original, Safari, Graphite ja Storm. Huomioiden palettien edullisen hinnan näiden laatu on positiivinen yllätys. Pigmenttiä on pääsääntöisesti hyvin ja luomivärinapitkin ovat ihan käytännöllisen kokoisia eivätkä ihan minejä. Paleteissa on myös tarjolla laaja väriskaala: kirkkaista neonväreistä pitävien kannattaa tsekata Acid-paletti, Graphite sopii smokey eyes -meikeistä pitäville ja Storm on kätevä peruspaletti neutraalihkolle arkimeikille koska se sisältää enimmäkseen ruskeita sävyjä.

Sleekin nettisivut löytyvät täältä, jos haluat tutustua laajemmin brändin tuotevalikoimaan. Sivuilla on myös nettikauppa, josta tosin itselläni ei ole kokemuksia.

In English:
I currently have four Sleek palettes and I wanted to swatch them for you. These palettes are really affordable, they have 12 shades each and cost approximately 10 euros (about 5 English pounds) each. They are quite pigmented and have nice quality considering their price. There is also a wide range of shades available. You can visit Sleek's homepage here.Safari-paletti on neljästä paletistani huonoin pigmentiltään.
Safari palette has the least pigment of all of my four palettes.Original-paletista oli valitettavasti hajonnut kaksi luomivärinappia kuljetuksen aikana, joten jouduin pressaamaan ne uudestaan kasaan. Luomivärinappien koostumus tuntuu olevan muutenkin kohtalaisen helposti hajoava, jos paletti ottaa jostain osumaa.

Two eye shadows in the Original palette were broken during delivery so I had to press them. These eye shadows seem to broke quite easily if they get any damage.Graphite-paletti on todella hyvä paletti smokey eyes -meikkeihin, ainoa huono puoli on että osa sävyistä on niin lähellä toisiaan ettei eroa juurikaan huomaa.

Graphite palette is very good for creating smokey eyes looks. Unfortunately some of the shades are so close to each other though that you really can't tell the difference between them.Storm-paletin vaaleissa sävyissä voisi olla vähän enemmän pigmenttiä, mutta tummat sävyt ovat pigmentiltään oikein hyviä.

The lighter shades in Storm palette could have a bit more pigment, but the darker shades don't have the same problem.

Onko joku muu kokeillut Sleekin luomivärejä? :)
Has someone else tried Sleek eye shadows? :)

3 comments:

 1. miten sää muuten sait kasattua noin hyvin noi muutamat hajoneet värit?
  :)
  toijj Graphite-paletti vähä laittoijj vähän kiinostamaan :)

  ReplyDelete
 2. Vähän kiva toi meikkipaletti, pystyykö tollasia ostaan jostakin vai tilaamaan? Paljon maksoi? :)

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete