Tuesday, August 24, 2010

Swatching NYX again!


Sain Pretty.fi:stä testattavakseni muutamia NYX:n tuotteita. Tässä swatcheja tuotteista!
Pretty.fi gave me some NYX products to be tested. Here are some swatches of the products!

NYX Glitter Cream Palette on glitteriluomiväreistä koostuva paletti, jossa on pari erilaista violettia, pari pinkkiä ja yksi valkea/hopeinen sävy. En ole henkilökohtaisesti glitterien ystävä, koska en pidä niiden karheudesta iholla enkä siitä, että glitterit tuppaavat ainakin itselläni leviämään ympäri naamaa päivän aikana huolimatta siitä, mitä niiden pohjustuksena käyttää. Lisäksi glitterit ärsyttävät usein silmiäni, joten olen lopettanut glitterluomivärien käytön.

Niille, jotka glittereistä pitävät, on niitä tässä paletissa tarjolla. Kahdessa ensimmäisessä sävyssä on mukana pohjapigmenttiä ja niitä voi kerrostaa suht näkyvän lopputuloksen aikaan saamiseksi, sen sijaan paletin kolme muuta sävyä ovat lähes ainoastaan glitterihippusia. Sana cream paletin nimessä hieman ihmetyttää, koska luomivärien koostumus ei ole lainkaan voidemainen vaan päinvastoin täysin kuiva.

Tarkennusta: Nimimerkki kiukkupussi kertoikin, että luomivärin kuivan pinnan alta löytyy voidemaisempi koostumus kunhan kuiva pinta kuluu pois. Koska olen kokeillut tuotetta vasta pari kertaa, niin kyseessä taitaa siis olla tilanne, jossa minun paletistani tuo kuiva pinta ei ole vielä kulunut pois ja en siksi ole päässyt havaitsemaan voidemaista koostumusta. Kiitos kiukkupussille tarkennuksesta!

NYX Glitter Cream palette has five really dry glitter eyeshadows of which two have some pigment in them and the other three are pretty much just huge pieces of glitter. The eye shadows seem really dry and not creamy at all at first, but according to one of my readers, kiukkupussi, there is only a dry layer in top of the creamier consistency.Candy Glitter Liner sävyssä 01 on vaaleanpunainen glitter eyeliner, jonka glitterit hohtavat useissa eri sävyissä. Tässä ei ole paljoakaan pigmenttiä, joten suosittelisin käyttämään tätä yhdessä esimerkiksi mustan eyelinerin kanssa tuplarajauksessa niin, että tämä tulee mustan eyelinerin yläpuolelle tai vaihtoehtoisesti sen päälle. Kuten silmämeikkikuvasta näkee, niin yksinään käytettynä tämä ei luomelta erotu juurikaan muuten kuin pienoisena kimalteena ripsirajassa. Meikkikuvassa koko luomella on NYX Ultra Pearl Mania pigmenttiä sävyssä Baby Pink Pearl.

Candy Glitter Liner in shade 1 is a light pink glitter eyeliner which hasn't much pigment in it. If used alone this only gives some sparkle to the lash line, I think this would be at its best when used together with a black eyeliner so that the pink glitter eyeliner is placed above the black eyeliner or if preferred, on top of it. On the whole lid in the photo I'm wearing NYX Ultra Pearl Mania pigment in shade Baby Pink Pearl.Felt Tip Liner sävyssä Jet Black on tussipäinen eyeliner. Hyvä syvänmusta sävy ja tussi vaikuttaa sopivan napakalta mutta ei liian kovalta. Väriä tulee helposti, tussi ei ole liian kuiva vaan juuri sopiva.

Felt Tip Liner in Jet Black is a liquid eyeliner with a pencil like tip (not a brush). The shade is a true black.


Mosaic Powder sävyssä 09 Paradise. Minulla on/on ollut useampia Mosaic Powdereita ja nämä ovat erinomaisia poskipunia, suosittelen kokeilemaan. Pigmenttiä on hyvin ja kerrostamalla saa joko kevyempää tai peittävämpää jälkeä. Tätä swatchia varten oten luomiväriä kädelle sormella, jotta sävy näkyy kunnolla. Varjostuksiin voi kokeilla esimerkiksi Mosaic Powder sävyä Latte ja korostuksiin sopii sävy Highlighter.

Lip Gloss with Mega Shine sävyssä Juicy Pink onkin esitelty tässä blogissa jo aiemmin, sillä minulla on ollut tämä sävy käytössä jo pitkään. Loistava huulikiilto jos haluaa huuliinsa lähinnä pelkkää kiiltoa ilman erityistä sävyä, tässä on vain pieni aavistus punertavaa sävyä mukana.

Lip Gloss With Mega Shine in shade Juicy Pink has been introduced in my blog already earlier as I have been using this lip gloss for a long time. This is a great shade if you want only a hint of redness with lots of shine to your lips.


Sain myös Make-up Artist Kit S102 -paletin, jossa on 25 luomiväriä, 3 hohtopuuteria, 4 poskipunaa ja 3 huulikiiltoa. Tässä kuva paletin luomiväreistä, joita tulee näkymään varmasti myöhemmin meikkikuvissa.

Viimeinen tuote oli Doll Eye -ripsiväri, mutta sitä en vielä ole avannut, koska käytössä on jo useampia eri ripsareita tällä hetkellä. Näette kuvia siitä joskus myöhemmin päivän meikkikuvien yhteydessä.

Kommenteissa joku kyseli aiemmin, onko minulla itselläni kokemusta pretty.fi:stä tilaamisesta. Tein ensimmäisen tilaukseni pretty.fi:hin viime viikolla ja se sujui täysin ongelmitta. Maksaminen onnistui verkkopankissa ja tuotteet saapuivat parissa päivässä moitteettomassa kunnossa pakattuna kuplamuoviin ja kuplamuovikirjekuoreen.


I also got the Make-up Artist Kit S102 which has 25 eyeshadows, 3 shimmer powders, 4 blushers and 3 lip colors. Here is a photo of the eyeshadows.

The last product was Doll Eye Mascara, which I didn't open yet as I have so many mascaras in use right now, you'll see photos of it later when I use it in my make up of the day photos.

3 comments:

 1. Minäkin tilasin kuukauden sisään Pretty.fi:stä kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla tuotteet oli pakattu pahvilaatikkoon, jonka sisällä tavarat oli muovipussissa ja vielä kuplamuovissa. Ainakin näiden kokemusten perusteella luotettava nettikauppa :)

  ReplyDelete
 2. Minun Glitter Cream Palette on hyvinkin voidemainen, kunhan napeista saa hierottua kuivan pinnan rikki. Koostumuksensa takia hieman hankala käyttää.

  ReplyDelete
 3. Plaz^: Kiva kuulla lisää kokemuksia!

  Kiukkupussi: Haa, kiitos vinkistä! Olen testannut tuota vasta pari kertaa, eli kyseessä voi hyvinkin olla että tuon kuivan pinnan alta löytyy sitten voidemaisempi tuote.

  ReplyDelete