Tuesday, September 7, 2010

Oh darling!

Goshin Velvet Touch Lipstick sävyssä 134 Darling kannattaa katsastaa, jos etsii nudesävyistä huulipunaa. Huulipunassa on hyvin levittyvä ja pehmeä koostumus, pysyvyys on keskiverto eli ei kovin hyvä mutta huonompiakin on nähty. Hintaa on muistaakseni alle 10 euroa. Tuoksu on aika mieto ja "huulipunamainen" - tuntuu, että suurin osa huulipunista tuoksuu tälle.

Gosh Velvet Touch Lipstic in 134 Darling is something that you should try if you are looking for a nude lipstick. This applies smoothly and feels soft on the lips, stays on OK and doesn't smell very strong.

18 comments:

 1. Sopii sinulle paremmin kuin minulle :D

  ReplyDelete
 2. No en mä nyt niin tiedä, että mitkä välttämättä sopii ja mitkä ei, mutta kun itse tykkään nudepunista niin käytän niitä kyllä sitkeästi. :D Mua ei yksinkertaisesti saisi käyttämään vaikka kirkkaanpunaista punaa, koska en vain koe sitä yhtään omakseni. Tosin joskus teininä tuli kyllä käytettyä ties mitä viininpunaisia sävyjäkin ja vastaavia, ei kovin nuorekasta. :) Mutta tärkeintähän se on, että itse tykkää omasta lookistaan.

  ReplyDelete
 3. Meille taitaa molemmille sopia punaiset mutta en osaa niitä myöskään käyttää. Tulee ihan meikattu olo ;) Nudeissa sävy on joskus vain tosi tärkeä ja jos joku sävy ei tunnu omalta, se kyllä näkyy! Nätti tuo sinulla on :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on jostain syystä sama juttu, eli tulee tosi meikattu olo jos huulimeikki on tumma. Lisäksi pelkään koko ajan, että punaa tarttuu hampaisiin tai se leviää - ilmeisesti mulla on kauheita muistikuvia yhdestä opettajastani, jolla oli aina tummaa huulipunaa hampaissa. :D Nudesävyt tuntuu jotenkin helpommilta, koska niistä ei näe niin selvästi sitä pois kulumista eikä hampaisiin tarttumista... :) Mutta kiva kun tykkäät, kiitos!

  ReplyDelete
 5. Väri on aivan ihana, koostumus liian vetinen mun makuun. Lähtee heti pois huulilta : / kokeiltu on monella eri tapaa muttei vaan vakuuta, loput sit annoin kaverille : D

  ReplyDelete
 6. catti: Toivottavasti toimii paremmin kaverillasi ja löydät/löysit itsellesi jonkin sopivamman punan! :)

  ReplyDelete
 7. Sinulle on tunnustus blogissani! :)

  ReplyDelete
 8. Kiitos kovasti tunnustuksesta, Eve-ning! :)

  ReplyDelete
 9. Kivan näköstä! Toivottavasti olet vielä palailemassa! :) //Heini

  ReplyDelete
 10. Heini: Olen kyllä palaamassa kunhan taas on innostusta kosmetiikan parissa puuhailuun, nyt on ollut hyvin laiskaa syksyn ajan kosmetiikan käyttö. :)

  ReplyDelete
 11. Sulle olis Lovely Blog palkinto :)

  http://ashardasnails.blogspot.com/2010/11/lovely-blog-award.html

  ReplyDelete
 12. Tosi luonnollisen näköinen, melkein niin paljon, ettei näy olevan ollenkaan huulilla.

  ReplyDelete