Friday, September 3, 2010

Orly La Vida Loca


Orlyn La Vida Loca on violetti lakka, jossa on pienen pientä pinkkiä shimmeriä. Lakka on luonnossa jonkin verran tummempi ja violetimpi kuin valokuvissa, sävy ei jostain syystä suostunut toistumaan kuvissa oikeanlaisena. Koristeena valkoista nail art -lakkaa ja valkoisia kukkatarroja.

Orly La Vida Loca is a violet nail polish with some pink shimmer in it. The shade is darker in real life, I didn't manage to take a photo in which the color would have been exactly right. I'm also wearing white nail art polish and white flower nail stickers.


Oletko jo siirtynyt tummiin "syyslakkoihin" vai käytätkö kaikkia sävyjä ympäri vuoden? Itse käytän tummia sävyjä lähinnä syksyllä ja talvella, mutta erilaiset vaaleat ja vaikkapa pinkit sävyt kyllä saavat olla käytössä ympäri vuoden.

Are you already wearing darker fall nail polishes or do you wear all kind of shades all year round? Personally I wear darker shades usually only on fall/winter, but use lighter shades and for example pinks all the time.

18 comments:

 1. Tosi kauniit kynnet! Ihanan yksinkertaiset mutta silti koristeelliset. Tykkään todella paljon! :)

  Ja kysymykseesi: omistan itse lähinnä pastellisia tai räikeitä kynsilakkoja, joten en käytä tummia edes talvella. Muutama poikkeus toki vahvistaa säännön, ja mutta niitä tummia käytän todella harvoin, ja silloin kun tekee mieli niitä laittaa niin ei se vuodenaikaa katso.

  ReplyDelete
 2. Olen yrittänyt taistella syksyä vastaan niin tarmokkaasti, etten ole vielä siirtynyt syksyisinä pitämiini sävyihin ollenkaan. Olen kyllä huomannut silmäileväni niitä tavallista useammin..

  Pinkkejä ja vaaleanpunaisia sävyjä käytän itsekin ympäri vuoden. Olen tosin ajatellut ottaa talven tavoitteeksi käyttää myös kirkkaita värejä niin meikissä, kynsissä kuin pukeutumisessakin. Talvella ja syksyllä kun niin helposti liukuu vain tummien värien käyttäjäksi. Enkä usko, että se ainakaan pidemmän päälle piristää muutenkin synkkinä kuukausina.. ;)

  ReplyDelete
 3. Kiitos kommenteista!

  Shania: Tuo on muuten totta, että jotenkin syksyllä ja talvella tulee helpommin käytettyä tietynlaisia sävyjä - niin meikissä kuin vaatteissakin. Ehkä osasyynä on se, että muoti luo sen kuvan, että syksyllä ja talvella pitää käyttää tummia ja murrettuja sävyjä ja keväällä ja kesällä saa vasta kaivaa ne pinkit ja vaaleanvihreät ja keltaiset sävyt esiin kaapin perukoilta. Talven harmaudessa voisi kyllä monesti piristää, jos laittaisi vähän väriä niin meikkiin, kynsiin kuin vaatteisiinkin. :)

  ReplyDelete
 4. Hassua. Oli kaks asiaa tässä mielessä.

  1. Käy etsimässä jostain kuvia Orlyn violetista lakasta.
  2. Käy pitkästä aikaa katsomassa mitä tapahtuu Beauty Baben blogissa.

  Molemmat yhdellä iskulla :)

  Kivannäköinen tuo lakka kyllä. Käyttäinköhän mie tuota?

  ReplyDelete
 5. Mistä niitä O.P.I lakkoja voi ostaa??

  ReplyDelete
 6. Jane: Mihin johtopäätökseen tulit, ostitko tuon lakan vai tuliko sellainen olo että sitä ei tulisi käytettyä? :)

  Anonymous: OPIn lakkoja voi Suomessa ostaa esimerkiksi Stockmannilta. Listan jälleenmyyjistä näkee täältä: http://www.opinail.fi/?a=jalleenmyyjat

  Netistä tilaamalla lakkoja saa myös, esimerkiksi Ebaysta tai http://transdesign.com/.

  ReplyDelete
 7. heei, oisko lähiaikoina tulossa kynsilakkakirppistä? :)

  ReplyDelete
 8. ellii: Ei ole nyt tulossa kynsilakkakirppistä lähitulevaisuudessa, pitää katsella joskus myöhemmin jos taas kertyy lakkoja myyntiin. :)

  ReplyDelete
 9. Your nails looks great on you.Very creative it's totally perfect for summer.

  ReplyDelete
 10. I Think this type of nail Paint make your nails more prominent and good looking!
  remy hair

  ReplyDelete
 11. Kauniit kynnet! :)

  http://toosweetandtoolittle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. tosi makeet kynnet !

  http://livelikeloddy.blogspot.com/

  ReplyDelete
 13. Tein juuri itselleni niin räikeät oranssit kynnet, että itseäkin hirvittää. :) Sen vuoksi on jo tummaakin lakkaa hankittuna, voi sitten peittää tarpeen tullen. Kuvia löytyy blogin puolelta. :)

  ReplyDelete
 14. Tosi hienot kynnet! Ja tyylikkäät :)

  ReplyDelete
 15. that nails are amazing

  ReplyDelete