Thursday, September 2, 2010

Sparkling Award


Badbomben palkitsi minut Sparkling Award -palkinnolla. Kiitos kunniasta! :) Palkintoon kuuluu, että ensin sen saaja kehuu hieman omaa blogiaan ja laittaa sitten palkinnon eteenpäin omille blogisuosikeilleen.

Oma blogini lähti liikkeelle siitä, että halusin jakaa lukijoiden kanssa swatcheja ja kynsilakkakuvia helpottamaan ostopäätösten tekoa. Itse nimittäin shoppailen suurimman osan kosmetiikastani netistä ja käytän ostosten teossa apuna paljon blogeja, joista katselen swatcheja sekä kuvia tuotteista kasvoilla/kynsissä/ja niin edelleen saadakseni käsityksen siitä, miltä tuote todellisuudessa näyttää. Halusin auttaa samalla tavalla muita shoppailijoita ja pyrin siksi kuvaamaan blogiini paljon swatcheja ja kynsilakkakuvia. Olen siis blogissani erityisen tyytyväinen siihen, että se saattaa joskus olla ihan käytännön avuksi lukijoille. :)

Laitan palkinnon eteenpäin Fashioned in Finland -blogin Nealle, jonka blogi on myös oikea swatcheja etsivien unelmapaikka. Kannattaa katsastaa, etenkin jos olet kiinnostunut mineraalimeikeistä!

In English:
Badbomben gave me Sparkling Award, thank you so much Badbomben! I'll give this award forward to Nea and her Fashioned in Finland blog.

1 comment:

  1. Kiitos kovasti :D Täytyykin nyt kuumeisesti miettiä, minkä ihanan blogin pystyn valitsemaan!

    ReplyDelete