Wednesday, February 10, 2010

China Glaze Up & Away Collection

Arvatkaa, kuka sekosi ja osti China Glazen koko Up & Away -kokoelman? Kyllä, minähän se... Up & Away on China Glazen 2010 kevätkokoelma ja sävymaailmaltaan kohtalaisen monipuolinen. Kaikki sävyt ovat koostumukseltaan creme-lakkoja.

Guess who went crazy and bought the whole China Glaze Up & Away Collection? Yeah, that would be me... Up & Away is China Glaze's spring 2010 collection and it has a nice variety of shades. All polishes are cremes.

Tässä ensin perhepotretteja:
Here are some family photos:


Ja tässä swatchit, kuva otettu luonnonvalossa. Yksi kerros jokaista lakkaa.
And here the swatches, photo taken in natural light (cloudy weather). One coat of each polish.


1. Lemon Fizz
2. Happy Go Lucky
3. Four Leaf Clover
4. Flyin' high
5. Re-Fresh Mint
6. Peachy Keen
7. Sugar High
8. High Hopes
9. Heli-Yum
10. Grape Pop
11. Light As Air
12. Something Sweet

Tilasin kokoelman Ebaysta ja postareineen koko kokoelmalle tuli hintaa alle 45 euroa.
I bought this collection from Ebay and including shipping the price was less than 45 Euros.

12 comments:

 1. On muute ihania värejä! tekis itekki mieli tilata kasa kynsilakkoja!

  ReplyDelete
 2. Ihanaa. Minusta tuo China Glazen politiikka että eivät muka toimita Yhdysvaltojen ulkopuolelle on...hmm..kun ilmeisesti kuitenkin tukkumyyvät (oletan että nämäkin lakat ovat aitoja joita e-baysta ostit) mm. näille e-bayssa kauppaa tekeville kauppiaille ja sitten yrittävät kieltää myymisen USA: n ulkopulelle, mutta tätä sääntöähän taitaa käytännössä harva vähittäismyyjä noudattaa.

  ReplyDelete
 3. Anonymous, itseänikin ärsyttää tuo China Glazen "emme toimita USA:n ulkopuolelle" -politiikka nettikaupoissa, kun kuitenkin osa nettikaupoista kuten 8ty8beauty myy China Glazea vieläkin Suomeen ja sen lisäksi tosiaan Ebaysta saa tilattua China Glazea myös jenkkimyyjiltä. Itse olen ostanut China Glazea viime aikoina paljon Ebaysta muutamalta luottomyyjältä, joiden tuotteiden uskon kyllä olevan täysin aitoja ja jotka myyvät China Glazen lisäksi muitakin lakkamerkkejä.

  ReplyDelete
 4. No... pääasiasia että saamme lakkoja Suomeen (omat Up & Away -lakkani ovat varmaan näinä päivinä postilaatikossa!)

  ReplyDelete
 5. Ihania! Olen itse aivan hullaantunut nyt creme-lakkoihin, saattaa olla että jokunen lakka tästäkin kokoelmasta päätyy minulle. ;d

  ReplyDelete
 6. Ai nam!
  Toi kokoelma olisikin aivan ihana saada, mutta tekee kipeää kukkarolleni ja ensaa kuitenkaan tilatuksi.. :D

  ReplyDelete
 7. Onko nämä jo Suomessa myynnissä? Ja jos niin missä liikkeissä, onko tietoa? En ole itse suuri kynsilakkafriikki (vaikka blogeissa kauniita kynsiä ihailenkin) mutta tästä löytyi itselleni peräti 3 herkullista väriä! (En vain jaksa netistä tilata, ostan laiskuuttani kalliilla "livenä"...)

  *Jana

  ReplyDelete
 8. Ymmärrän hyvin :-) Aika monta tullut tilattua, koska värit on niin ihania. Lisäksi odottelen paria Orlyn pastellia, jotka tulee myyntiin huhtikuussa - vasta!!! Koska Transdesignin flat rate -pakettiin mahtuu 9 lakkaa, niin tulee aina hieman hamstrattua ;-)

  ReplyDelete
 9. Mä sorruin tähän samaan joskus kuukausi sitten, alunperin kiinnosti vain 7 sävyä, mutta koko kokoelman hankkiminen tuli (ebaystä) kuitenkin halvemmaksi. Mikäs sen hauskempaa, aivan ihania karkkilakkoja :)

  Polina från jk

  ReplyDelete
 10. Ihan semmoinne kyssäri et miten oot tehny vai saitko tommosen malli paletin noille lakoille? :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous: Ihan tavallisesti lakkaan nuo nail wheelin "kynnet" kuten lakkaisin omatkin kynteni. :) Noita nail wheelejä on sekä tuollaisina valkoisina että läpinäkyvinä, itse olen kokeillut vain noita valkoisia.

  ReplyDelete