Tuesday, February 16, 2010

Vihreitä kynsilakkoja / Green wheel

Tässä swatchit kaikista vihreäsävyisistä kynsilakoistani. Kuva on otettu luonnonvalossa pilvisenä päivänä. Kaksi kerrosta kutakin lakkaa. Mikä on sinun suosikkisi vai pidätkö lainkaan vihreistä lakoista?

Here are swatches of all of my green nail polishes. Photo is taken in natural light on a cloudy weather. Two coats of each polish. Which one is your favourite or do you like green polishes at all?


1. Color Club: Emerald Depths
2. China Glaze: Adore
3. China Glaze: Watermelon Rind
4. Color Club: Rule Breaker
5. China Glaze: Four Leaf Clover
6. Color Club: Wild Child (Huom! Tämä on oikeasti vielä paljon kirkkaampi kuin kuvassa / This is actually much brighter than in the photo)
7. China Glaze: Tree Hugger
8. Misa: Green With Envy
9. China Glaze: Cherish
10. China Glaze: Metallic Muse
11. Nfu Oh: 57
12. Color Club: The Mistletoe
13. OPI: Gargantuan Green Grape
14. China Glaze: Re-Fresh Mint

4 comments:

 1. Oon vissiin aika outo lakkafani, koska en tykkää vihreistä enkä violeteista. Kaikki tuntuu tykkäävän niistä globaalisti ;-) Tosin tykkään CG:n Re-Fresh Mintistä ja OPIn Gargantuan Green Grapesta, jotka onkin mun ainoat vihreät. Gargantuan on varma katseenvangitsija täydessä bussissa ;-)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihania! Just on hakusessa varpaankynsille täydellinen väri kesäksi, toi nro 3 on aika lähellä sitä! Opilla oli joskus reilu 10 vuotta sitten aivan ihana sinivihreä väri, jota tosin ei ole vuosiin ollut myynnissä missään, uuden metsästys on vieläkin kesken.

  ReplyDelete
 3. Sanna: Mullakin on vihreät kynsilakat vielä sellaisia, että niiden käyttö vaatii opettelua. Jotenkin vihreä ei ole niin sellainen väri, että pitäisin siitä vaatteissa tai kynsissä itselläni ihan älyttömästi, mutta kun olen ihastunut joihinkin vihreisiin silmämeikkeihin niin vihreät kynnet sopisivat silmämeikin kanssa hyvin yhteen. Pitää siis totutella vihreisiin kynsiin! :D

  Munttu: Toivottavasti löydät itsellesi uuden suosikkivärin! Kerrohan sitten, jos sellaisen onnistut löytämään, että mikä se on. :)

  ReplyDelete
 4. 8. Misa: Green With Envy<33 uusi rakkaus! nro 3 on myös aivan upea!

  ReplyDelete