Wednesday, February 17, 2010

Dior Purple Crystal & Pearly Lilac vertailu/comparison

Lupasin eräälle lukijalle vertailua Diorin Purple Crystal ja Pearly Lilac -paleteista. Purple Crystal ilmestyi Holiday Look -kokoelmassa vuonna 2009 ja Pearly Lilac Cristal Collection kesäkokoelmassa myös vuonna 2009. Omasta mielestäni paletit ovat suorastaan ällistyttävän samankaltaisia, etenkin kun ottaa huomioon että ne vielä julkaistiin puolen vuoden välein!

I promised to one of my readers that I would compare Dior Purple Crystal and Pearly Lilac palettes. Purple Crystal is from the Holiday Look 2009 and Pearly Lilac from the Cristal Collection summer look 2009. Personally I find these two palettes confusingly similar, particularly when considered that these were released in the same year!


Kuten vertailukuvasta huomaa, paletit voisi hyvin helposti sekoittaa toisiinsa.
As you can see from this comparison photo, it is very easy to get confused which palette is which.


Tässä yhteisswatch molemmista paleteista. Kuva on otettu luonnonvalossa pilvisellä säällä.
Here is a swatch of both of the palettes. Photo has been taken in natural light on a cloudy weather.

Vaalein sävy on Pearly Lilacissa pigmenttisempi ja parempi kuin Purple Crystalissa. Purple Crystalin vaalein sävy on sangen hailakka ja huono pigmentiltään. Toiseksi vaalein sävy on molemmissa yhtä pigmenttinen ja hyvä, keskimmäinen sävy puolestaan on molemmissa taas hailakka ja melko huonopigmenttinen. Neljännessä sävyssä on paremmin pigmenttiä molemmissa paleteissa, samoin tummin sävy on hyvä pigmentiltään. Vaalein ja toiseksi vaalein sävy ovat todella samanlaisia kummassakin paletissa, eli hohtava viileä valkoinen ja hyvin vaalea hohtava vaaleanpunainen. Keskimmäinen sävy on hohtavampi Purple Crystalissa kuin Pearly Lilacissa ja Purple Crystalin sävy on hieman violetimpi. Neljäs ja viides sävy ovat selvästi viileämpiä Purple Crystalissa kuin Pearly Lilacissa, Pearly Lilacin sävyt taittavat enemmän punaiseen kun taas Purple Crystalin siniseen.

The lightest shade of Pearly Lilac is more pigmented than the lightest shade of Purple Crystal, in which this shade is actually really bad when considering the amount of pigment. The second shade has a good amount of pigment in both of the palettes. The middle shade has about the same amount of pigment in both palettes, not very much. The fourth shade is about as pigmented in Purple Crystal than in Pearly Lilac and the darkest shade is as pigmented in both of the palettes as well. What comes to the shades, the two lightest shade are pretty much the same: shimmery cool white and light shimmery pink. The light purple is more shimmery in Purple Crystal than in Pearly Lilac and it looks more purple in Purple Crystal. The fourth shade is clearly cooler in Purple Crystal and warmer in Pearly Lilac. Also the darkest shade is much warmer in Pearly Lilac and cooler in Purple Crystal.

1 comment:

  1. Kiitos vertailutyöstä! Tosi kauniit sävyt on molemmissa, mutta taidan ainakin toistaiseksi unohtaa Lilacin kun ovat niin samanlaisia ja yhdistelen sitten Crystalia Graphic Lightsin pinkkeihin :)

    ReplyDelete