Thursday, February 18, 2010

OPI Princesses Rule! + Paris Couture For SureKoko kynnellä OPI:n Princesses Rule! ja kärjissä OPI:n Paris Couture For Sure. Tässä lakkauksessa yhdistyvät kaksi suosikkilakkaani, jotka kuuluisivat ehdottomasti TOP 10 -listalleni jos sellaisen tekisin (voisin muuten tehdäkin postauksen suosikkilakoistani!). Vaikka nykyään tulee testailtua värikkäitä ja tummiakin kynsilakkoja, niin kaikkien aikojen suosikkini kynsilakoissa ovat yhä vaaleanpunaiset, hopeiset, kultaiset ja valkoiset sävyt. Mitkä ovat sinun vakisuosikkejasi, joista pidät vuodesta toiseen?

OPI Princesses Rule! with OPI Paris Couture For Sure on tips. This mani combines my two favourite polishes which would no doubt be on my TOP 10 list if I would do such a list (I could actually do that on some post!). Although I nowadays like to test colourful and dark polishes as well, my all time favourite shades are still light pinks, silvers, white and golden shades. Which shades are your favourites that you like to use from year to year?


13 comments:

 1. Minulla on tuo sama princess- lakka, mutta en pidä siitä, kun se ei peitä oikeastaan mitään. Ehkä tuo kärjen koristelu olisikin siihen hyvä keino tai sitten ranskiksessa tuota voisin käyttää.

  ReplyDelete
 2. Tyylikäs yhdistelmä. Tykkään tuollaisesta hillitystä ja tyylikkäästä, mutta myös räväkämmästä, kuten tummansinisestä. Jos pitäisi ottaa autiolle saarelle mukaan kaksi lakkaa, ne olisi OPIn Yoga-ta get this blue sekä joku perusnude.

  ReplyDelete
 3. Princesses Rule! on niin ihana. :) Anonyymille vinkiksi: laita sitä cremen vaaleanpunaisen päälle. Saa kauniisti sävyn esiin.

  ReplyDelete
 4. Kiitos kiukkupussin kommentin, huomasin että olin vahingossa nimennyt lakan väärin. Kyseessähän siis tosiaan tietysti Princesses Rule! eikä I'm A Princess You're Not. Ehkä tämä sekaannus annetaan anteeksi, pakostikin menee joskus nimet sekaisin kun on tällainen kokoelma. :)

  ReplyDelete
 5. Hih, mä en edes huomannut mitään nimivirhettä. :D Katsoin vaan, että näyttää Princesses Rulelta..

  ReplyDelete
 6. Beauty Babe, voisitkin tehdä top 10 tai top 20 listasi, odotan innolla sitä :D

  ReplyDelete
 7. Voi ei, ethän vaan ole kokonaan jättänyt bloggausta? :( Oon melkein joka päivä kuukauden ajan käynyt tsekkaamanssa, oisitko laittanut jonkin uuden postauksen, mutta joutunut joka kerran pettymään...

  ReplyDelete
 8. ihanan värisiä noi kynsilakat=)

  ReplyDelete
 9. Anonymous:En ole lopettamassa bloggausta, aikaa sille vain ei valitettavasti ole ollut tarpeeksi. :( Kokopäiväinen opiskelu kahdessa yliopistossa yhtä aikaa sekä osa-aikatyö siinä sivussa vievät energian turhan tehokkaasti. Juttuideoita on kuitenkin kertynyt kasoittain ja päivityksiä on luvassa taas viimeistään toukokuusta lähtien! :)

  ReplyDelete
 10. Soo nice blog i'll follow you ^^

  Make me a visit in my blog too, and if you like my make ups follow me too ok^? ^^

  =*

  ReplyDelete