Monday, June 7, 2010

Cailap-arvonta

This post only in Finnish as this giveaway is only for Finnish readers.


Cailap on monelle tuttu merkki. Cailap valmistaa koruja, hiustarvikkeita, kauneudenhoitovälineitä sekä aurinko- ja lukulaseja. Sain Cailapilta heidän tämän kesän korallin- ja limenvärisiä asusteitaan, jotta voisin tutustua niihin. Pakettiin kuuluivat seuraavanlaiset tuotteet:


Kultaisen värinen kaulakoru on pituudeltaan säädettävissä. Siinä on näyttävä riipusosa, jota voi muotoilla vaakasuorasta v-malliseksi ja takaisin, oman makunsa mukaan. Kätevää! Ihastuin tähän koruun, koska olenkin kaipaillut kaulakorujeni joukkoon jotain oikein kimmeltävää ja näyttävää. Hintaa korulla on 13,95 euroa. Koru on nikkelitestattu.


Korvispakkaukseen kuuluu sekä korallin- että limenväriset nappikorvikset. Hintaa pakkauksella on 6,95 e. Korvikset on nikkelitestattu.


Rannekorusetissä on kaksi korallinväristä ja yksi kultainen rannerengas. Renkaat on nikkelitestattu ja hintaa setillä on 5,95 euroa.


Korallinväristä kukkaruusuketta voi käyttää joko pantana tai kietaista sen koristeeksi poninhäntään tai nutturaan. Cailap vinkkaa, että sitä voi käyttää myös koristeena ranteessa, käsilaukussa tai vaikka rintapielessä. Hintaa ruusukkeella on 6,95 euroa.


Limenvihreä hiuspanta on puolestaan koristeltu runsaalla kukkakoristeella. Hiuspannan hinta on 8,45 euroa.

Näyttääkö mikään tuotteista kiinnostavalta? Kuvien väritys on valitettavasti vähän turhan viileä, huomasin vasta kun siirsin kuvia kamerasta koneelle, että kamerassa oli ollut huonot asetukset, pahoittelut tästä.

Koska blogilla on nyt tasan 200 seuraajaa, päätin pitää tasaluvun kunniaksi ensimmäisen blogiarvontani. Palkintona ovat tässä postauksessa esitellyt tuotteet lukuunottamatta kultaista kaulakorua, josta en malta luopua kun se on niin mieluinen ja tarpeellinen itselleni. :D

Palkintoon kuuluvat siis:
-Korallin- ja limenväriset korvakorut
-Rannekorusetti
-Kukkaruusuke
-Hiuspanta

Jos haluat osallistua arvontaan, sinun on oltava blogin lukija/seuraaja eli follower. Jos arvottua voittajaa ei löydy lukijoiden listasta, valitsen uuden voittajan. Lisäksi arvontaan osallistuvan tulee kommentoida tätä postausta jotenkin osoittaakseen halukkuutensa osallistua arvontaan. Kommenttiin saa myös mieluusti laittaa mukaan sähköpostiosoitteen, jotta voittajan tavoittaminen helpottuu. Jos et kuitenkaan halua laittaa mailiosoitettasi näkyviin, niin käy tsekkaamassa arvonnan loputtua, oletko voittaja.

Osallistumisaikaa on 17.6.2010 kello 23.59 asti. Ilmoitan voittajan 18.6. tämän postauksen kommenteissa. Postitan palkinnon ainoastaan Suomen sisällä, eli osallistujilla täytyy olla suomalainen osoite, johon palkinnon voi postittaa.

Onnea arvontaan ja kiitos kaikille blogin seuraajille mielenkiinnosta blogia kohtaan! :)

38 comments:

  1. Olen mukana! ;D blogisonnela@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Paljon onnea huimasta lukijamäärästä! Itse olen lähiaikoina ollt niin ihastunut kaikkiin noihin hiuskukkasiin, eikä lisä olisi pahitteeksi! Toivottavasti siis onni potkii. :) meikkileikkeja[at]hotmail[dot]com.

    ReplyDelete
  3. mukana olen miekii ^^ misery-@windowslive.com

    ReplyDelete
  4. Itsekin olisin mukana! (en halunnut laittaa sähköpostiani, ei varmaan haittaa) :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Olen mukana mielelläni.
    playingwiththepolish@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Ihania tuollaiset, kaipaan juuri tuollaisia kaappiini! Olen mukana. eevastiina@hotmail.fi

    ReplyDelete
  8. Mukaan! Blogini kautta saat minuun yhteyden.

    ReplyDelete
  9. onnea ny lukijamäärästä, osallistun arvontaan ilomielin! ;)

    ReplyDelete
  10. Voi höh, eikö kelpaa, jos seuraa Blogilistan kautta? (Oletan että tuo "follower" termi liittyy Bloggeriin, jota en itse käytä.)
    Noh, yritän silti osallistua, jos huolit mukaan. :) Olen vakilukija jo yli vuoden takaa, sekä mm. edellisen kirppiksen jäljiltä sinulta ensimmäiset Dior viisikkoni ostanut. ;)

    ReplyDelete
  11. Nella ilmoittautuu myös!
    Sähköpostia en halua laittaa, käyn sitten tsekkaamassa voittajan (:

    ReplyDelete
  12. Olin jo blogilistalla mutta liityin nyt tuohon googleenkin jos blogilista ei kelpaa...:)
    Osallistun! ja käyn sitten myöhemmin katsomassa voitinko:)

    ReplyDelete
  13. Tarkennuksena vielä, että blogilistalta en näe, ketkä siellä blogiani seuraavat, kun taas google follower -systeemistä näen seuraajat. Tästä syystä blogilista ei kelpaa seuraamiskanavaksi tässä arvonnassa. Haluan palkita niitä lukijoita, jotka seuraavat blogiani "näkyvästi", eli joiden tiedän olevan lukijoitani. Blogilistalta en voi tarkistaa lukijoita, joten reiluuden nimissä en ota blogilistaa huomioon - kuka tahansa voi sanoa olevansa vakituinen lukijani blogilistalla enkä voi sitä tarkistaa.

    Vaikka tämä arvontatapa voi nyt tuntua hieman epäreilulta joistakin lukijoista, niin on vaikea löytää tapaa joka olisi reilu ihan kaikille, joten pyydän ymmärrystä. :)

    ReplyDelete
  14. Osallistun!
    Ihana kun olit viime postaukseen kirjoittanut koristelulakoista, tieto tuli minullekkin tarpeeseen :)
    Sähköposti on pokspum@luukku.com

    ReplyDelete
  15. Mukana gretcu@hotmail.com :D
    Lisäile taas pian ihania kynsipostauksia...? :D

    ReplyDelete
  16. mukaan haluan minäkin !

    a-anni@hotmail.com

    ReplyDelete
  17. Osallistutaan ja eniten himottaisi tuo kukkaruusuke :)

    ReplyDelete
  18. Osaisiko joku sitten neuvoa tyhmälle, miten liityn followriksi? Jos siis google-tilin kautta niin voi tehdä? Joskun yritin itse tuota etsiä, mutta enpä löytänyt. Auttaisi bloggerin blogien seuraamista jatkossakin, ne kun kaikki eivät ole blogilistalla. :)

    ReplyDelete
  19. Kuinka ollakkaan,koralli on mun uus lempiväri :D Taitaa tosin olla muutaman muunkin tänä kesänä. Tuo kaulakoru on upea,itse hamstraan kaulakoruja melko paljon mutta vähemän tulee käytettyä. Jostain syystä arkisin oikeastaan aina vaan korvakorut vaihtaa väriä.

    Niin,ja olen lukija ja osallistun mieluusti arvontaan =)

    ReplyDelete
  20. SaraJana: Tuossa sivupalkissa näkyy kohta FOLLOWERS ja siinä on nappi "Follow with google friend connect". Painat sitä, ja aukeaa sivu, josta voit valita että liitytkö google-tilin, twitterin vai minkä kautta. Klikkaat sitä google-tiliä. Aukeaa google-tilin kirjautumissivu, kirjaudu sisään ja sen jälkeen aukeavalla sivulla klikkaat sitä "lue tätä blogia" painiketta. Näen vain ne lukijat, jotka lukevat blogiani julkisesti, eli yksityisesti lukevat eivät näy lukijalistassa eivätkä voi osallistua arvontaan.

    ReplyDelete
  21. ihanan kesäinen palkinto :) mukana ollaan.

    ReplyDelete
  22. Jee, osasin! :) Eli nyt mukana arvonnassakin. Täytyykin opetella käyttämään tätä seurantaa muihinkin lukemiini bloggerin blogeihin. Tänks!

    ReplyDelete
  23. Oi, onnea sinulle 200 lukijasta! :) Itse yritän blogissani saada edes sen 30 (sitten arvonta), jos kiinnostaa katsoppa --> beautifulandchic.blogspot.com

    Muuten mitä tarkoitit tuolla: "sain cailapilta.." ? Miten niinkuin sait? Ilmaiseksi vai, onko esim. minunkin mahd. saada jotain kautta vai onko tämä vain näitä jotain etuja? :D

    AINIIN, se tärkein! Todellakin osallistun arvontaan! (Vaikka huono arpaonni onkin)

    ReplyDelete
  24. Unohdin ihan laittaa sähkärini:
    beautifulandchic@suomi24.fi

    ReplyDelete
  25. Tuo korallikukkanen ja limepanta huutavat mun nimeä ;) Muutenkin ihanan kesäisiä tavaroita! Joten varmana osallistun arvontaan!

    Spostia en anna tähän, mutta tiedät miten mut tavoittaa :)

    ReplyDelete
  26. Tarzan: Cailap on yksi niistä yrityksistä, jotka joskus lähettävät tuotteitaan bloggareille, jotta nämä voivat tutustua tuotteisiin. Yritykset tarjoavat itse tuotteitaan testattaviksi niille bloggareille, joille haluavat.

    SaraJane: Hyvä että ohjeet auttoivat! :)

    ReplyDelete
  27. Tein tänään ensimmäisen meikin sinulta ostamillani Diorin viisikoilla (Pearly Lilacilla) sekä siis ensimmäisen Dior silmämeikkini ikinä. Ja ihastuin! Todella hyvin levittyi, kaunis pigmentti, ja silti esim. silmien alle varisseet muruset eivät tarranneet ihoon kiinni ja tahranneet vaan yhdellä puuterisiveltimen huiskaisulla katosivat. Ihanaa! :)

    ReplyDelete
  28. SaraJane, todella kiva kuulla että olet tyytyväinen hankintaasi! :)

    ReplyDelete
  29. Heippa! Olisin mukana arvonnassa :) Tosi mukavaa, kun pidät tälläisen arvonnan. Meikit ja varsinkin kynsikoristelusi, joita täällä blogissasi esittelet on aina niin hienoja, ja välillä kokeilen tehdä niitä itsekin :)

    ReplyDelete
  30. Onnittelut lukijamäärästä!

    verililjapuu @ gmail.com

    ReplyDelete
  31. Mukana ja onnittelut myös kävijämäärästä =)
    tiizku_@hotmail.com

    ReplyDelete
  32. Mukana arvonnassa, blogisi seuraaja olen ollut noin puolisen vuotta. henna at papagaio fi

    ReplyDelete
  33. Hei! Tykkään lukea sun postauksia ja olen lukijalistalla. Terveisin hiipih@gmail.com.

    ReplyDelete
  34. Osallistumisaika on päättynyt ja arvonta suoritettu. Onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkiä M, onnittelut voittajalle! Laitan sinulle sähköpostia profiilissasi näkyvään sähköpostiosoitteeseen, jos mailia ei näy eikä kuulu niin tarkista varalta ettei se ole mennyt roskapostiin. :)

    ReplyDelete
  35. I know Cailap only for their brushes, which in general suck. Do they have some good brushes as well? I've told everyone not to buy but maybe the stuff they sell in Finland actually has some quality?

    ReplyDelete
  36. LiisK: I have been happy with their applicators and sponges. Otherwise I mostly use Duroy's brushes or brushes by Coastal Scents, so I don't know that well the current quality of the Cailap brushes.

    ReplyDelete