Thursday, April 16, 2009

Edullisia löytöjä/Bargains: 88 Ultra Shimmer Eye Shadow Palette


Hankin Ebaysta 88 hohtavaa luomiväriä sisältävän paletin. Näitä samoja paletteja myydään Ebayn lisäksi ainakin Coastal Scents -nettiputiikissa, josta olen muutaman kerran tilannut edullisia siveltimiä. Postikulut mukaan lukien paletilleni tuli hintaa noin 18 euroa, mikä ei mielestäni ole paha hinta 88 erisävyisestä luomiväristä! Kaksi luomiväreistä oli hieman hajonnut kuljetuksen aikana, mikä on aina riski luomivärejä ostaessa, mutta paletti oli pakattu runsaaseen kuplamuovikääreeseen ja tämä pehmustus on luultavasti onnistunut estämään suuremmat vahingot.

Tässä Ultra Shimmer -paletissa kaikki sävyt ovat nimensä mukaisesti hohtavia, mutta myynnissä on myös paletteja, joissa sävyt ovat mattoja. Swatchasin kaikki paletin sävyt kädelle, jotta sävyistä saisi paremman kuvan. Olin iloisesti yllättänyt sävyjen hyvästä pigmentistä! Luomivärinapit ovat pieniä (1,5 cm x 1,5 cm), mutta silti juuri riittävän isoja siihen, että niistä saa siveltimeen hyvin väriä. En myöskään kaipaa tämän isompia nappeja siitä syystä, että hankin tämän paletin voidakseni testailla monipuolisesti erilaisia sävyjä. Jos tämän paletin ansiosta löydän uusia kiinnostavia sävyjä, mitä haluan käyttää enemmänkin, ne voi sitten ostaa vaikka isommassa pakkauskoossa joltain muulta merkiltä.
Testasin myös luomille saman tien joitain sävyjä testatakseni luomivärien kestävyyttä. Värit levittyivät luomelle pehmeästi eivätkä olleet hievahtaneetkaan paikoiltaan kun 7 tuntia myöhemmin pesin ne pois. Meikit kestivät myös kahden tunnin unet tuona aikana.Briefly in English:
I bought this 88 Ultra Shimmer Eye Shadow Palette from Ebay (for example Coastal Scents sells this as well) and I'm really glad I did! This is a real bargain as this cost only about 18 euros (23 dollars) for me including shipping. I bought this as I wanted a possibility to try out different shades without having to pay too much for it. The pans are 1,5 cm x 1,5 cm each. As I swatched this palette I noticed that the shades apply well, are pigmented and have nice shimmer instead of irritating glitter in them. I also tried some of the shades immediately and did a couple of different eye makeups. I had a two hour sleep with my makeup on and after a total of seven hours I cleaned my face. The shades had good staying power, after seven hours they were exactly where they were supposed and there wasn't any smudges at all. This palette is definitely worth trying!

11 comments:

 1. On kyllä aivan ihania sävyjä, voisin ostaa tuon jo pelkästään noiden vihreiden ja turkoosien takia :D

  ReplyDelete
 2. Oioi miten ihania sävyjä! Tuo vihreä meikki oli ihana, kesäinen ja trooppinen. :)

  ReplyDelete
 3. Oispa tosiaan vähän valinnan vaikeutta kun pitäisi aamukiireessä miettiä että millä sitä nyt meikkaa :D

  ReplyDelete
 4. Ihana toi vihreä, sopii sulle tosi hyvin.

  ReplyDelete
 5. Ihanan kesäinen meikki! Kuinka paljon sulla oikeen on noita kaikkii meikkejä yhteensä voisist tehä postauksen missä olis sun kaikki lempi meikit ja kysilakat summuut härpäkkeet

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: Teen lähiaikoina postauksen, jossa on kaikki meikkini, sekä lisäksi jossain vaiheessa postauksen lempituotteistani kunhan vain ehdin. :)

  ReplyDelete
 7. Täytyy kyllä sanoa että sinulla on tuo silmämeikin teko selkärangassa :) Aivan upeita kuvia!

  ReplyDelete
 8. Mistä liikkeestä näitä saisi ostettua?? Tai minkämerkkinen tämä setti on? :) Kiitti paljon jos vastaat! :))

  ReplyDelete
 9. Suomesta tätä palettia tuskin saa, vaan joudut tilaamaan netistä. En osaa sanoa paletille mitään erityistä merkkiä, koska tähän viitataan aina vain tuolla 88 Ultra Shimmer Eye Shadow Palette -nimellä (ainakin mitä itse olen nähnyt). Ebaysta tätä löytää tuolla nimellä, samoin tuolta Coastal Scentsistä.

  Nämä ovat ilmeisesti jotain merkittömiä massatuotanto paletteja, joita eri firmat ja myyjät voivat sitten myydä. Coastal Scents mainostaa, että heidän paleteissaan on "logo printed in them", joten heidän paleteissaan on luultavasti Coastal Scents -logo kun taas tämä Ebaysta ostamani paletin rasia on kokomusta ilman mitään logoja. Tässä suora linkki tuonne Coastal Scentsin meikkipalettisivulle, mistä tätäkin voi tilata: http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm?fuseaction=category.display&category_id=122

  ReplyDelete
 10. Olen haaveillut tuosta jo kauan.. ja jos hinta tosiaankin on vain 18 euroa.. Ainoa ongelma on vain se että käsittääkseni tuo pitäisi maksaa ihan luottokortilla .. ? Itse olen vielä alaikäinen, mutta katsotaan nyt..

  ReplyDelete
 11. Anonymous: Ebaysta tilatessa voit maksaa paypalin kautta ja paypaliin voi linkittää myös visa electron -kortin, ei tarvitse olla luottokortti. Itselläni on paypaliin liitetty nimenomaan visa electron.

  ReplyDelete