Saturday, April 18, 2009

Perusranskis / Basic french manicure


Pitkästä aikaa tein ranskalaisen manikyyrin ihan perustyyliin. Ranskis on mielestäni aina tyylikäs lakkaus, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen. En vieläkään osaa tehdä kärkilakkauksia niin siististi kuin haluaisin, mutta eiköhän se ala lopulta sujua. :)

Kärjissä yksi kerros OPI:n Bride's Bouqueta ja koko kynnellä yksi kerros Color Clubin Sugar Babya. Sugar Babyssa on minimaalista hyvin hienoajakoista shimmeriä, jota on hyvin vaikea erottaa pullossa ja kynnellä, mutta jonka ansiosta lakka ei kuitenkaan näytä kynnellä täysin mattaiselta. Aluslakkana NailTekin Foundation II ja päällyslakkana Poshen super-fast drying top coat.


A basic french manicure with one coat of OPI Bride's Bouquet on tips and one coat of Color Club Sugar Baby on the whole nail. Sugar Baby has some really subtle microshimmer which is difficult to notice but it makes the polish look a little bit different from a basic creme. Base coat is NailTek Foundation II and top coat is Poshe super-fast drying top coat.

I'm still not very good with tips but I'm working on it, maybe someday I can apply the lacquer as neatly as I'd like to... :)

2 comments:

  1. Miksi postaukset ovat myös Englanniksi? :o

    ReplyDelete
  2. Lisäsin kokeeksi myös englanninkieliset postaukset, koska google analytics -ohjelman kautta tiedän, että blogissa käy myös ulkomaisia lukijoita. Näin myös ulkomaalaiset voivat kuvien katsomisen lisäksi myös lukea tekstit. Kaikkia tekstejä en kirjoita kokonaan englanniksi, mutta tavoite on lisätä ainakin muutaman rivin lyhyt teksti, mistä käy ilmi postauksen aihe, kuhunkin postaukseen.

    ReplyDelete