Sunday, April 19, 2009

Tiikerikynnet / Tigernails

Tämän kertainen inspiraation lähde. Kuva täältä.


Postasin aiemmin tänne kuvan lehmäkynsistäni. Kommenteissa totesinkin tuolloin, että haluaisin kokeilla myös tiikerikynsiä. Ilman oranssia kynsilakkaa se ei kuitenkaan onnistunut, joten edellisellä ostosreissulla mukaani tarttui alelaatikosta Anytimen Go Colour -kynsilakka sävyssä 8 "Auringonkukka". Koska Anytime brandi on lopetettu, tämä lakka oli poistomyynnissä vaivaiseen yhden euron hintaan.


Keskisormessa on pieni haava, joka näyttää kauhealta, mutta koettakaa olla välittämättä siitä... Laitoin aluslakaksi NailTekin Foundation II:n ja sitten kolme kerrosta Anytimen lakkaa. Päällyslakkana on Poshen pikakuivattava päällyslakka.


Seuraavaksi lisäsin mustalla kynsienkoristelulakalla raitoja kynsiin. Valmista!Tiikerikaverinikin tuli tarkastelemaan kynsiäni!

12 comments:

 1. Hih, ihanan pirteät ja hauskat tiikerikynnet. =o)

  ReplyDelete
 2. Oih miten söpöt.<3 Tuo tikru on mahtava loppukevennys.

  ReplyDelete
 3. Söpöt kynnet, ihana pirteä oranssi!

  ReplyDelete
 4. Ihanat kynnet :D

  ReplyDelete
 5. Onko sulla koskaan ollut sellasta kynsilakkaa, että siitä näkyy läpi kynnen oma väri vaikka sitä laittaa miljoonakakstuhattaviisataakuus kerrosta? ja vaikka jos ostat vihreen kysilakan nii se onki keltasta ku sitä laittaa kynnelle? wuut?

  ReplyDelete
 6. Kiitoksia kaikille! :)

  Anonymous: On ollut tuollaisia todella läpikuultavia lakkoja, joista oma kynsi ja kynnen kärki näkyvät läpi vaikka lisäisi kuinka monta kerrosta. Tuollaiset lakat sopivat hyvin todella luonnollisen näköiseen lakkaukseen, mikä tekee kynsistä vain hieman siistimmän näköisen mutta ei erotu kovin selvästi. Läpikuultavien lakkojen kuluminen ei myöskään näy kynnellä niin selvästi kuin peittävien lakkojen. Jos haluaa lakan sävyn näkyvän paremmin, kannattaa laittaa pohjalle ensin jokin peittävämpi lakka, jonka sävy sopii läpikuultavan lakan sävyyn, ja sitten laittaa vasta sen päälle läpikuultavaa lakkasävyä muutama kerros. Tuollaisilla läpikuultavilla lakoilla saa myös hieman muuteltua sitä pohjalakan sävyä ja tuotua siihen vaikka lisää hohtoa tai pientä taittoa johonkin muuhun sävyyn.

  ReplyDelete
 7. Ihanaa, ihanaa... Seuraavaksi Pooh ; )

  ReplyDelete
 8. Aivan ihanat kynnet! Ehkä munkin pitää viimein hankkia oranssi kynsilakka :) Nää eläinaiheet on kyllä hauskoja.

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 10. apuaaaaa aivan mahtava lakkaus!
  itse ostin tota samasta Anytimen kynsilakkaa justiinsa pari päivää sitten (en muuten varmasti olisi ostanut, mutta maksoi vaan euron, niin oli pakko) ja pitää varmasti nyt testata josko saisi edes vähän samaan suuntaan olevan tuloksen(:

  ReplyDelete
 11. millä teit noi raidat? todella upeat:)

  ReplyDelete
 12. Mustat raidat on tehty mustalla kynsienkoristelulakalla, jossa on siis ohuempi sivellin kuin perus kynsilakassa.

  ReplyDelete