Monday, April 13, 2009

Sininen vinolakkaus


Jatkoin vielä sinisten lakkojen testailua ja tein sinisen vinolakkauksen. Koko kynnellä on kaksi kerrosta NYX:n Hawaii-sävyä. Tämä näyttää purkissa ja sisävalaistuksessa hopealta, joka taittaa ehkä hieman vaaleansiniseen. Toivottavasti huomenna näen auringon valossakin tämän lakan niin saan paremman kuvan sävystä - tämän päivän harmaa ilma esti lakan sävyn tutkimisen kirkkaassa valossa.

Kärkiin laitoin kaksi kerrosta NYX:n Thunderia. Hawaii on tasaisesti hohtava mutta Thunder on koostumukseltaan creme. Lopuksi väsäsin kahdella sinisellä koristelulakalla koristeluja kärkiin.


Kynsien koristeluun ja lakkaamiseen liittyen, käykääpä Charming nailsin blogissa ja osallistukaa kilpailuun. Kilpailun aiheena on luonnollisestikin kynsien lakkaus ja jaossa on kolme palkintoa. Täytyy itsekin osallistua kisaan, kunhan keksin millaisen lakkauksen teen kisaa varten.

2 comments:

  1. Olet kyllä tosi innokas kynsien lakkaaja! Miten jaksat tehdä sitä niin usein? Meikäläisellä on suuri kynnys ryhtyä ko. puuhaan, valitettavasti, vaikka tiedän, että mitä useammin niitä hoidan, sitä paremmin ne voivat.

    ReplyDelete
  2. Lakkausinnostukseen on varmaan tällä hetkellä useampikin syy. Ensinnäkin se, että kynnet ovat hyvässä kunnossa mitä ne eivät vuosikausiin olleet, joten niitä on kiva lakata kun lakka ei heti repeile ja lohkeile irti kärjistä. Toiseksi olen innostunut testailemaan erilaisia kynsilakkasävyjä itselläni ja kun on kertynyt iso varasto kynsilakkoja, niin tokihan niitä kaikkia tekee mieli kokeilla mahdollisimman pian. Kolmanneksi kynsien lakkaus ei ole kovin aikaa vievää kun käyttää nopeasti kuivuvia kynsilakkoja ja vielä pikakuivattavaa päällyslakkaa niiden päällä, joten nykyään kynsien lakkaus ei enää ole mikään erityisen pitkä operaatio kuten joskus aiemmin.

    Haluaisin myös oppia paremmaksi kynsien lakkaajaksi ja ainoa tapa oppia on tekemällä, joten pitää koettaa ahkerasti koristella ja lakkailla kynsiä. Nykyään koristelut tuppaavat olemaan vielä aika suttuisia kun käsi ei ole vielä kovin tarkka, enkä myöskään osaa vielä tehdä ranskiksiin todella siistirajaisia kärkiä kuten jotkut. Lisäharjoittelua siis tarvitaan! :)

    ReplyDelete