Friday, April 10, 2009

Sininen on muotia!

Löysin aivan ihanan tummansinisen kynsilakan: Sinfulin Midnight Bluen. Lakka on kauniin sininen, sopivan tumma, levittyy hyvin ja tasaisesti eikä raidoitu. Pohdin hieman, onko tummasininen lakka hassu valinta kevääksi, mutta toisaalta uusimmassa Kauneus & Terveys -lehdessäkin muistaakseni kehuttiin sinisen kynsilakan olevan muotia keväällä...

Lakkaa on kaksi kerrosta, koristeluna valkoisia kynsitarroja ja päällä Poshen pikakuivattava päällyslakka.


Essie on todennut sinisen sopivan hyvin myös kesään ja mikä ettei. Tuleehan sinisestä mieleen meri ja järvet sekä sininen kesätaivas. Essien kesäkokoelma on nimeltään North Fork ja siihen kuuluu kolme lakkaa: Greenport, Sag Harbor sekä Shelter Island (kuvassa vasemmalta oikealle).Essien lakkojen kuva täältä.

4 comments:

 1. Nuo essien lakat on ihan syötävän ihania. Eilen hain omani kaupasta ja tällä hetkellä kynsissä Greenport ja noilla kahdella muulla sitten polkadot-kuviointi kun en millään osannut päättää mitä kokeilisin ensiksi.
  Ite oon yleensä pysynyt essien lakoista kaukana, koska värimaailma on ihan liian puna/nude painotteinen omaan mieleen ja vihaan jostain kumman syystä noita pulloja, mutta vähitellen alan lämpöämään näillekin lakoille.

  ReplyDelete
 2. Itse en ole ikinä tykännyt tummista lakoista (tai no, pienenä aina kaikki tummat ja massiiviset värit olivat suosikkejani ja niillä sitten olikin kiva sotkea paikkoja, kynsiini vain en huolinut niitäkään :D ) Mutta tuo essien kesäkokoelma näyttää herkulliselta.. Pullot tosiaan eivät ole esteettisesti ehkä koreinta, mutta muuten kyllä.

  Nudet ja vaaleat miun lyhyisiin kynsiini o/

  ReplyDelete
 3. Sallamaari: Oi, polkadot-kuviointi kuulostaa tosi hauskalta idealta! Näyttää varmasti kivalta noilla kesäkokoelman lakoilla toteutettuna! Voisinpa itsekin kokeilla polkadot-kuviointia jonain päivänä joillain lakoillani. :)

  Charming nails: Kiitos!

  Anonyymi: Minäkin inhosin tummia lakkoja viime vuoteen asti. Sitten kokeilin varovasti paria tummempaa lakkaa ja nyt niitä on ihan kiva käytellä välillä. Eniten rakastan kuitenkin vaaleita lakkoja, joiden skaala liikkuu nude/valkea/vaaleanpunainen/hopea/kulta/beige -asteikolla. Olen kuitenkin ihan iloinen, että tulee välillä käytettyä hieman tummempiakin lakkoja nykyään, tuohan se vähän lisävaihtelua. :)

  ReplyDelete