Saturday, October 3, 2009

China Glaze: Wagon Trail

Kuva otettu suorassa valaistuksessa / Photo taken in straight artificial lightning

China Glazen Wagon Trail on syksyn 2008 Rodeo Diva -kokoelmasta. Wagon Trail on pohjimmiltaan musta lakka, jossa on mukana kultaa ja oliivinvihreää, jotka tulevat esiin valaistuksesta riippuen. Kerrassaan upea sävy! Koostumus on kohtalaisen paksu mutta lakka levittyy hyvin.

China Glaze's Wagon Trail is from the fall 2008 Rodeo Diva collection. It is basically a black polish which has gold and olive green tones in it - they can be seen depending on the lightning. This shade is gorgeous! Polish is quite thick but applies well.

Kuva otettu salaman kera / Photo taken with flash

Hain vihdoinkin postista myös Essien Matte About You:n, joka on mattapinnan tekevä päällyslakka. Tätä voi käyttää minkä tahansa lakan päällä tekemään mattapinnan, kätevää! Testasin tätä Wagon Trail -lakkaukseni päälle ja tulos on kaunis, mutta valitettavasti Wagon Trailin mustuus korostuu entisestään mattana eivätkä lakan kauniit pohjasävyt pääse juurikaan esiin.

Kuvattu sisävalaistuksessa / Photo taken in indoor lightning

I finally got my Essie Matte About You matte finisher as well. This is a top coat that leaves matte finish and this can be used on top of any polish, very useful! I tested this on my Wagon Trail nails and the result is pretty, but unfortunately the blackness of Wagon Trail is enhanced with matte finish and the beautiful undertones of the polish don't really show anymore.

Kuvattu salaman kera / Photo taken with flash

10 comments:

 1. Harmi että ei ollu mattana kauniimpi.

  ReplyDelete
 2. Mäkin ostin tuon mattalakan n. viikko sitten ja oon kyllä pari lakkausta menny sotkemaan ihan turhaan matalla. Ei vaan malta olla koittamatta :) Pitäisi kai vaan pitäytyä yhden kynnen kanssa kokeilussa.

  ReplyDelete
 3. Mitä tuo mattalakka maksaa, mistä te olette sitä ostelleet? Sitä saa kai jostain hesasta, mutta en jaksaisi lähteä etsimään jotain pientä putiikista.....?

  ReplyDelete
 4. toi matta kyllä innostais... pitäisköhän munkin hommata, vaikka luulin jo ettei noi mattalakat oo mun juttuja. kuitenkin toi matta-musta on niin upeen näkönen että himottais nyt hirveesti!

  ReplyDelete
 5. Essien Matte about you on kyllä upea lakka, koska se tekee ihanan samettisen pinnan. Mäkin kuvittelin, etten tykkää matoista, ennen kuin posti toi tällä viikolla Matte about youn. Koska tätä ikää on jo kertynyt... niin muista, että edellinen mattalakkani joskus vuonna X oli ikävän maalinomainen ja tökerö, kuin olisi vedellyt kynnelle Tikkurilan himmeää kalustemaalia ;-)

  ReplyDelete
 6. Ihana, mattana tai ilman! Pitää omakin Wagon etsiä jostain.

  ReplyDelete
 7. Oman Essie Matte About You:ni ostin Willhelmsin Apteekista: http://www.willhelmsinapteekki.com

  ReplyDelete
 8. Plaz: Totta, olisi ollut kiva jos sävyt olisivat erottuneet paremmin mattanakin.

  emmymoi: Minäkin ajattelin ensin että mattalakat eivät ole minun juttuni, mutta alkoi sitten tehdä mieli kokeilla ja tämän päällyslakan avulla se onnistuu hyvin kun ei tarvi alkaa ostamaan erikseen mattalakkoja vaan tällä saa tehtyä mattalakan mistä lakasta haluaa. :)

  Sanna: hih, tuo Tikkurilan kalustemaali ei kyllä kuulosta kovin mukavalta kuvailulta kynsilakalle... :D

  Lozku: Kuten Emma kommentoikin, niin Wilhelmsin Apteekista saa Helsingistä Essien Matte about you:ta. Omani ostin Ebaysta, jossa se maksoi muistaakseni noin 8-9 euroa postikuluineen. Suomessa Essiet maksavat kait liki 20 euroa, jonka hintainen tuo päällyslakkakin täällä varmaan on?

  Emma: Juu, ihan kaikki lakat eivät varmasti ole parhaimmillaan mattana. Kiva päästä kuitenkin testailemaan, mitkä lakat ovat mattana hyviä ja mitkä eivät. :)

  milipili: Ihastuin tuohon Wagon Trailiin kyllä ensi kokeilulla, ihana lakka syksyyn! :)

  ReplyDelete
 9. Vielä kommentoin, jos joku sattuu lukemaan, että tuolla apteekissa maksoin mattalakasta 14,90 tai 15,90. Värilakat maksoivat saman verran.

  ReplyDelete
 10. Emma: Kiva että se ei olekaan sitten tuon kalliimpi! :)

  ReplyDelete