Monday, October 19, 2009

Lumene Natural Code Lip Gloss 1 Milk Chocolate

Omistan vasta yhden Lumenen Natural Code sarjan huulikiillon, mutta näitä hankin varmasti lisää! En pidä huulikiilloista jotka ovat tahmeita, kuivattavat huulia, tuoksuvat kovin voimakkaasti tai maistuvat pahalle. Natural Coden huulikiilto on ihanan pehmeän ja kevyen tuntuinen huulilla, tuoksu ja maku ovat mietoja (hieman marjaisa ja makea) eikä kiilto tunnu kuivattavan huulia ollenkaan. Kiilto kuluu huulilta tasaisesti pikkuhiljaa, joten huulet näyttävät siisteiltä vaikka kiilto on jo osittain kulunut pois.

Lumene Natural Code Lip Gloss 1 Milk Chocolate

Omistamani sävy on sävy numero 1, jonka nimi on Milk Chocolate. Sävy näyttää melko ruskealta putkilossa, mutta huulilla sävy on selvästi vähemmän ruskea ja luonnollinen nudesävy. Kuva on otettu sisävalaistuksessa, eikä minulla ole rajauskynää tai muuta huulimeikkiä kuin kyseistä huulikiiltoa.


Oletko sinä kokeillut Natural Coden Smile Booster huulikiiltoja? Mitä pidit? Mitä odotuksia sinulla on huulikiillon suhteen?

In English:
I only have one Lumene Natural Code lip gloss but I already know I'm definitely going to buy more of these! I hate lip glosses that are sticky, taste or smell strong or/and bad or make lips dry. Natural Code lip gloss is the opposite of all the characteristics I hate which makes it quite perfect: it feels soft and smooth on the lips, it doesn't smell or taste much and it keeps my lips moist. The shade I own is shade number 1 Milk Chocolate, which looks quite brown in the tube but on the lips it is natural nude shade. Have you tried Natural Code lip glosses? If yes, what did you think of them? What expectations do you have for a lip gloss?

2 comments:

  1. En ole kokeillut mutta pitäisi kyllä kokeilla :) En suuremmin kiillosta pidä, kun monet ovat aika tahmaisia...

    ReplyDelete
  2. Aivan huippuja kiiltoja, pidän kovasti :) Suosikkejani ovat Soft Papaya ja Sheer Nougat. Hommaa ihmeessä lisää!

    ReplyDelete