Sunday, October 11, 2009

NYX Girls: Morocco

NYX Girls: Morocco

NYX Girlsin Morocco on sininen, hyvin levittyvä ja nopeasti kuivuva lakka. Kuvassa kaksi kerrosta, kuvat otettu sisävalaistuksessa.

NYX Girls Morocco is a blue polish which applies easily and dries fast. I'm wearing two coats and photos are taken indoors.

NYX Girls: Morocco

Ennen lakan poistoa testasin pikaisesti miltä Nfu Oh:n 49 näyttää sen päällä, sillä Anonymous ehdotti viimeksi kun postasin kuvan 49:stä että se voisi näyttää kivalta myös sinisen lakan päällä. Aika jännä lopputulos mielestäni! Mitä mieltä te olette?

Before removing the polish I also quickly tested what Nfu Oh 49 looks on top of it. Anonymous suggested last time that I posted a photo of Nfu Oh 49 that it could look nice with a blue polish under it. The result is quite interesting, I think! What do you think?

NYX Girls: Morocco & Nfu Oh: 49

6 comments:

 1. Nätti tuo sininen! Pitäisi nähdä tuollainen hippulakka livenä mutta kuvissa en noista välitä ollenkaan. Mutta toisaalta holo-lakatkin olivat minusta aika karseat kuvissa ja sitten kuin näin livenä, niin ihastuinkin täysin :D

  ReplyDelete
 2. Hih, sama Anonymous täällä. Kiva kun kokeilit ehdotustani, kun itselläni ei tuota hilelakkaa ole. Ajattelin, että se voisi näyttää vähän tähtitaivaalta, mutta mulle tuleekin tosta mieleen revontulet. (:

  ReplyDelete
 3. Voisitko muuten kertoa Cherry culturesta tilaamisesta? Tekisi mieli tilata sieltä NYX:in kynsilakkoja ja meikkejä. Millaiset postikulut sieltä esimerkiksi tulee ja kuinka kauan tuotteiden tuleminen kestää?

  ReplyDelete
 4. Nea: Mä en ensin itse innostunut ollenkaan hippulakoista mutta kummasti ne on sitten käyneet kiinnostamaan kun tuli kokeiltua paria. Nämä kokeilemani eivät edes ole mitään lempisävyjäni, joten saa nähdä kuinka kovasti ihastun kun jossain vaiheessa tilaan Nfu Oh:lta ne lakat mitkä mä tosissani haluan. :D

  Anonymous: Hauska että näit lopputuloksen! :) Pitää kokeilla tuota vielä tummemman sinisen kanssa kunhan jossain vaiheessa lakkaan kynnet tummemmalla sinisellä.

  Anonymous: Teen Cherry Culturesta tilaamisesta ihan oman postauksen, kun muutama muukin on kysellyt samasta aiheesta. Muuten vastaukset hukkuvat tänne sekalaisten postausten kommentteihin. :)

  ReplyDelete
 5. Very beautiful nails! 8) I like that other version with Nfu Oh 49 on top of it.

  ReplyDelete
 6. Ihana ja upea sininen! 49 on tosiaan hyvä valinta sinisten kaveriksi.

  ReplyDelete