Sunday, October 4, 2009

Fibergwig mascara


Fiberwig ripsiväri on Japanin myydyin ripsiväri, jonka mainostetaan tekevän tekoripsimäisen lopputuloksen. Ripsivärejä rakastavana tämä oli siis pakollinen testattava minulle! Suomesta Fiberwigiä saa Kicksistä, jossa se maksaa noin 19 euroa, mutta omani tilasin Ebaysta noin kahdellatoista eurolla postikuluineen.

Fiberwig is the most sold mascara in Japan and it is supposed to create false lash like lashes. For me this was a must to test as I love mascaras! In Finland Fiberwig is available in Kicks, it costs approximately 19 euros. I bought mine from Ebay where it cost about 12 euros including shipping.Fiberwigin ripsiä pidentävä vaikutus perustuu kuituihin, joita ripsiväri sisältää. Pienet kuidut voi erottaa ripsiväristä kun tarkastelee harjaa.

Fiberwig's lengthening effect is based on the fibers it contains. The small fibers can be seen when you look at the brush.


Valitettavasti Fiberwig ei vakuuttanut minua. Lopputulos oli ihan mukava mutta ei mitenkään kovin erityinen. Tuuheutta ja paksuutta tämä ei ripsiin tuonut, lähinnä pituutta. Lopputulos ei mielestäni ollut mitenkään erityisen näyttävä tai erikoinen verrattuna muihin ripsiväreihin, vai mitä mieltä te olette? Minusta tämä tuntui hyvin perusripsarilta. Plussaa Fiberwig saa siitä, ettei levinnyt päivän aikana mutta oli silti helppo poistaa.

Unfortunately Fiberwig wasn't that great, at least in my opinion. The results are ok but nothing special. This doesn't make lashes thicker or fuller, just gives them some length. The results weren't that special or amazing comparing to other mascaras, or what do you think? I think this is quite a basic mascara. Although I have to give a big plus for the fact that Fiberwig doesn't smudge or flake and it is easy to remove.


10 comments:

 1. mä en tykkää lopputulosesta, ei miellytä silmää ;>

  ReplyDelete
 2. Minä tykkään, upeat ripset mutta toisilla ripsareilla olet saanut upeampaakin lopputulosta :)

  ReplyDelete
 3. Ovatko coastal scentsin siveltimien harjakset luonnonkarvaa vai synteettistä? :)

  ReplyDelete
 4. mä tykkään kovasti! tulee luonnollisen näköiset eikä mitkää hämisripset. muutenkin tosi kätevä poistaa ja kun ei varise nii ++

  ReplyDelete
 5. Fiberwigilla tosiaan tulee kohtalaisen luonnollisen näköiset ripset, joten sellaisia haluavalle tämä on kokeilemisen arvoinen. Itse kiinnostuin luvatusta tekoripsiefektistä joten tämä on vähän liian vaatimaton omaan makuuni. :)

  Anonymous, Coastal Scentsiltä löytyy sekä luonnonkarvaisia että synteettisiä siveltimiä. Osassa siveltimiä lukee siveltimen kuvauksessa mitä karvaa sivellin on.

  ReplyDelete
 6. Tällä hetkellä käytössäni oleva ripsiväri. Tykkään juuri siitä, että se antaa pituutta ripsille mutta ei juurikaan tuuheutta. Minun ripsissä runsaasti tuuheutta tuovat maskarat ovat jo törkeän näköisiä hämähäkki-efektillä. Tiheät ripset ei aina ole vastaus kaikkeen...

  ReplyDelete
 7. Onko ripsari vedenkestävä / miten se poistetaan? Kuullostaa kiinnostavalta. :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous: Fiberwig ei ole vedenkestävä, mutta ei leviä ihan heti kosteuden takia. Englanniksi tätä kuvataan termillä water resistant. Olen poistanut tätä ihan silmämeikin poistoaineella (tavallisella, ei vedenkestävän) sekä myös suihkussa vedellä+kasvojen puhdistusaineella.

  ReplyDelete
 9. Hei, tuli mulle mieleen tosta Japanista, että jos ripsiväri tosiaan on Japanilainen, saattaa se olla matkalla kulahtanut? Tai sitten japanilaisten mielestä tuo on tuuhea.

  ReplyDelete
 10. Satuinpa näkee..Oliskohan käyttäjästä kiinni.. Kannattaa opetella käyttämään ensin mascaraa..

  ReplyDelete