Thursday, June 25, 2009

China Glaze For Audrey


Vuonna 2007 China Glaze julkaisi kynsilakan nimeltä For Audrey. Nimensä mukaisesti lakka on kunnianosoitus Audrey Hepburnille ja hänen roolisuoritukselleen elokuvassa Breakfast at Tiffany's vuodelta 1961. Lakan sävy muistuttaa huomattavan paljon Tiffany & Co:n tavaramerkikseen rekisteröimää Tiffany Blue -sävyä. Lakka oli niin kiinnostavan näköinen, että se oli ihan pakko hankkia testattavaksi!

In 2007 China Glaze brought to market a new nail polish shade called For Audrey. This polish was honoring Audrey Hepburn and her famous Breakfast at Tiffany's movie from 1961. The shade of the polish bears an almost perfect resemblence to Tiffany & Co:s trademark shade Tiffany Blue. This lacquer looked so interesting that I just had to purchase it to be tested!

Aluslakkana NailTek Foundation II, kaksi kerrosta China Glazen For Audreyta ja päällyslakkana Poshe Super-fast Drying Top Coat. Kuva otettu ulkona illalla pilvisellä säällä. Lakan levittyvyys ei ollut mielestäni China Glazen parhaimmistoa. Lakka on creme-lakka ilman shimmereitä tai muuta erikoista. Sävy on todella kaunis, ihastuin tähän heti! Onko tämä kynsilakka sinusta ok vai onko sävy liian erikoinen kynsiin?

Basecoat is NailTek Foundation II, two coats of China Glaze For Audrey, Poshe Super-fast Drying Top Coat. Picture taken in natural light (it was cloudy). The lacquer wasn't as easy to apply as China Glaze polishes are on their best. This is a creme nail polish without any shimmer. Shade is absolutely beautiful, I just love this! Is this shade on nails OK in your opinion or is it too weird color for nails?


9 comments:

 1. Väri on ihana mutta itse en ehkä osaisi noin "räväkkää" sävyä käyttää kynsissä vaan olen enemmänkin nudesävyjen ja pinkkien eri sävyjen ystävä. :)

  ReplyDelete
 2. Itsekin pidän kaikista eniten nudesävyistä ja pinkeistä, mutta viime aikoina on tullut testattua vähän erilaisempiakin sävyjä. Nämä tuovat mukavasti vaihtelua lakkakokeiluihin, mutta kyllä tuo nudelakkojen + vaaleanpunaisten ja pinkkien lakkojen kokoelma silti on se suurin ja rakkain... :)

  ReplyDelete
 3. Nah, ne on täydelliset! Pitäähän sen kynsilakan näkyä!

  ReplyDelete
 4. Ei kai mikään väri voi olla liian erikoinen kynsiin?!? ;-) Olen hankkinut kevään ja kesän aikana ainakin 15 erilaista sinistä lakkaa (plus tietty useita muita) USA:n verkkokaupoista - kiitos sinun blogisi nettiostos"oppaan". For Audreyta olen katsellut myös ja epäillyt sitä liian vihreäksi minulle, mutta tuossa kuvassa se näyttää tosi hyvältä... että pakko kai ostaa sekin :-) T:Sanna

  ReplyDelete
 5. Aina ei kyllä jaksa lakata pinkeillä tai muilla vastaavilla. Itsekin olen nyt ostellut vähän erikoisempia ja tuo on tosi kaunis sävy. Sopiva sinulle :)

  ReplyDelete
 6. kiva väri jos vaan passaa oman ihon sävyyn, sen verran erikoinen

  ReplyDelete
 7. Aivan ihana! Täytyy tännekin kehuskella :)Tahtoo!!
  Ja sopii hyvin sun ihon sävyynkin.

  ReplyDelete
 8. Ollaanpas täällä yksimielisiä sävyn suhteen! :D Kiitokset kommenteista!
  On kyllä hauska sävy, laitoin samaa myös varpaiden kynsiin ja kivalta näyttää.

  Sanna: Hyvä juttu, että nettiostosjutusta oli apua! :) Nyt sitten tilaamaan For Audrey ja muutama muu lakka lisää!

  ReplyDelete
 9. IHANA! Mitä sitä nyt aina pinkkejä laittamaan, en käytä niitä itse koskaan ;)

  ReplyDelete