Tuesday, June 30, 2009

Mustat tipit / Black tips

Mustat kynnenkärjet ranskalaisessa manikyyrissä ovat nyt kuulemma muodissa, joten testailinpa minäkin niitä taas tauon jälkeen. Käsi ei vain ole niin vakaa, että mustat kärjet saisi tehtyä ihan siististi, joten lisäilin sitten kärkien ja kynsipedin välille strasseja (Ebaysta ostettuja) rajaa kätkemään...

Aluslakkana Yves Rocherin Soin Durcissant Nail Strengthener, koko kynnellä kolme kerrosta Anytimen sävyä 11 Fantasy/Haave, kärjissä kaksi kerrosta IsaDoran viime syksyn look-lakkaa Wonder Nail 185 Spellbound Black (vai olikohan tämä sittenkin talven lookista?) ja päällä Poshe Super-fast Drying Top Coat.

IsaDoran Wonder Nail -kynsilakka oli testissä ensimmäistä kertaa ja se oli valitettavasti pieni pettymys. Pullossa lakka on kimmeltävä ja hohtaa ihanasti sinertävänä, mutta kynnellä lakka näyttää tavalliselta mustalta cremeltä ilman mitään kimalletta eikä lakka taita mihinkään sävyyn. Myöskin sivellin tuntui jotenkin hieman huonolta käyttää verrattuna muiden lakkojeni siveltimiin. Käyttelen kuitenkin niin vähän mustaa kynsilakkaa, että tämä kyllä ajaa asiansa.

Miellyttävätkö mustat tipit ranskalaisessa manikyyrissä vai eivät?I read that black tips in french manicure are extremely popular right now, so I deciced to give it a try as I hadn't had black tips for months. Unfortunately I'm not very good at doing perfect tips, so I had to add some rhinestones (bought from Ebay) to cover the uneven lines...

Base coat is Yves Rocher's Soin Durcissant Nail Strengthener, then I applied three coats of pink Anytime polish shade number 11 Fantasy and on the tips I have two coats of IsaDora's Wonder Nail 185 Spellbound Black. Top coat is Poshe Super-fast Drying Top Coat.

I tried IsaDora's Wonder Nail polish for the first time and was disappointed with it. In the bottle the shade seems to have blue undertones and beautiful shimmer in it, but on nails this is just normal plain black creme without any shimmer or blue shade in it. I also didn't like the brush that much, I just found it a bit difficult to use compared to my other polishes. However, I use black polish so little that this polish will do when black is needed.

Do you like black tips or not?

14 comments:

 1. Väriyhdistelmä on kyllä upea! Ja helmet/timagit kruunaa kokonaisuuden! Miltähän näyttäisi jos musta ja vaaleapunainen olisi toisinpäin?

  ReplyDelete
 2. On kyl tosi hienosti kynnet laitettu! :)

  ReplyDelete
 3. Täälläkin tykätään, kauniit ovat! Yhtä aikaa hempeät ja särmikkäät. =o)

  ReplyDelete
 4. Kiitoksia kaikille! :)

  Blushing, mietin itsekin lakatessani että olisi hauska kokeilla sävyjä myös toisinpäin. Lupaan testata tuota joskus ja laittaa sitten kuvia!

  ReplyDelete
 5. Mäkin haluun! Vaaleanpunainen ja musta on väriyhdistelmistä ehdoton lempparini. Nyt kun saisi vielä jostain sen vakaan käden ja himpun verran pidemmät kynnet.

  ReplyDelete
 6. Tykkään itekkin mustista kynsienkärjistä, varsinkin violetilla tai punaisella pohjalla :) Myös musta vinolakkaus on kiva.

  ReplyDelete
 7. Hei, sulla on tosi kivoja meikki- ja kynsivinkkejä!
  Voisitko auttaa mua ja tehä mun kerman värisen rippimekon seuraks joko siihen sopivat kynnet ja/tai meikin? kiitos

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. Elli: Kiitos. :) Tottakai voin tehdä sekä kynsi- että meikkiehdotuksen. Onko rippimekkosi sävy hieman kellertävään taittava kerman sävy? Kerman sävyiseksi sanotaan sen verran montaa sävyä paikasta riippuen, että ajattelin tarkentaa. :)

  ReplyDelete
 10. Todella hyvännäköiset kynnet, tykkään yhdistelmästä paljon!

  ReplyDelete
 11. Ihanat, ehkä matkin idean törkeästi ;D

  ReplyDelete
 12. Mansikka: Kiitos!

  Charming nails: Matki vain, mäkin saan aina kynsi-ideoita sulta. :D

  ReplyDelete
 13. Kiitos todella paljon! Rippimekkoni on kellertävään taittuva kerma. :)

  ReplyDelete
 14. Mustat tipit ovat fantastiset sekä välikorut! Upea lakkaus kerrassaan! Saispa joskus tuollaisen!

  ReplyDelete