Saturday, June 20, 2009

Zoya: Kiki


Lähdin juhannuksen viettoon tällaisilla kynsillä. Aluslakkana on OPI Nail Envy Sensitive & Peelingiä yksi kerros. En muuten suosittele tätä lakkaa, sillä olen huomannut tämän kellastuttavan kynsiä pahasti. Kynsieni kärjet ovat muuttuneet ihan keltaisiksi käytettyäni säännöllisesti Sensitive & Peelingiä! Lisäksi lakka haisee mielestäni kynnellä epämiellyttävältä, joten en osta tätä toiste.

Aluslakan päällä on kaksi kerrosta Zoyan Kikiä. Tämä lakka on päässyt aiemminkin kuvaan, mutta tällä kertaa kuvissa erottuu lakan seassa oleva hopeinen shimmer, joten nämä kuvat antavat lakasta todenmukaisemman kuvan. Päällyslakkana on jälleen vakkarituote Poshe Super-fast Drying Top Coat.

Kynsinauhani ovat ärsyttävän kuivat jälleen kerran, vaikka rasvailen niitä joka päivä milloin karitevoilla, milloin öljyillä ja milloin käsirasvalla...

Kuvat otettu luonnonvalossa pilvisellä säällä.In English:
Here I am wearing one coat of OPI Nail Envy Sensitive & Peeling, two coats of Zoya Kiki and one coat of Poshe Super-fast Drying Top Coat. I don't recommend Sensitive & Peeling as I have noticed that it has makde my nail tips really yellow! It also smells quite bad on my nails, I think, so I won't be purchasing it again. I have already photographed Zoya's Kiki earlier, but this time the silver shimmer shows in the photos so these photos give more realistic picture of Kiki. Photos are taken on natural light on a cloudy day.

4 comments:

 1. Ihana lakka, sulla on kyllä kaikki samat ku mulla :D ettei vaan tietämättämme olla kaksosia!

  Kiki on kaunis lakka mutta itse toivoisin sen olevan vähän peittävämpi vaikka kerrokset kyllä kuivuu älyttömän nopeasti.

  ReplyDelete
 2. Todella kaunis tuo Kiki!

  Aika jännä tuo kellastavuus, itselläni OPI Natural Nail-vahvistaja teki saman tempun juuri. Voi kiva :/ Nail Envy original taas toimii hyvin, eikä kellasta lainkaan.

  ReplyDelete
 3. Charming nails: Kiki kuivuu kyllä nopeasti ja sävy on kaunis, Zoyan lakkoja pitäisi kokeilla laajemminkin. Nyt olen kokeillut ehkä kymmentä Zoyaa, mutta muutama pinkki/vaaleanpunainen/fuksia sävy lisää kiinnostaisi...

  Nea: Kiitos! :) Tuo kellastavuus on kyllä huono juttu, sillä jos haluaa joskus olla ilman kynsilakkaa niin kynnet näyttävät aika kauhealta. :/ En tiedä viitsinkö kokeilla enää OPI:lta muita hoitolakkoja tämän kellastavuuden takia. NailTekit kun eivät esimerkiksi saa kynsiä kellertämään ollenkaan.

  ReplyDelete
 4. Mulla taas Nail Tek kellastutti todella pahasti ja nyt kun käytän OPI Natural nail strengtheneriä, kynnet ei kellastu niin pahasti.
  Onhan ne aina vähän kellertävät mutta OPIn kanssa voin käyttää vaaleampia sävyjä.

  ReplyDelete