Monday, June 15, 2009

Edulliset meikkini / My makeup bargains

Minulta on kysytty, omistanko mitään halpismeikkejä vai ainoastaan hieman kalliimpia markettimeikkejä. Tässä siis muutama kuvatodiste siitä, että myös halpismeikkejä löytyy kokoelmistani. Kuvista suurin osa on tosin otettu jo jokin aika sitten, joten muutoksiakin on ehtinyt tapahtua.

Tässä ovat edulliset poskipunani. Ylävasemmalla on H&M:n iso paletti, jossa on vaalea hohtopuuteri, vaaleanpunainen hohtava poskipuna ja aurinkopuuteri. Rakastan tämän paletin hohtopuuteria, joka antaa ihanan tasaista hohtoa iholle! Vaaleanpunainen hohde on myös kaunis ja sitä on kätevä lisätä vaikka vähän toisen poskipunan päälle tai poskipunan ja poskipään päällä olevan hohtopuuterin välimaastoon. Seuraava tuote on BC:n aurinkopuuterikuulat, jotka tosin annoin jo eteenpäin kaverille kun itselläni on tarpeeksi monta aurinkopuuteria muutenkin. Tilasin nuo Ebaysta, hintaa oli muistaakseni alle 2 puntaa.

Kolme pyöreää poskipunaa, joissa on kannet auki, ovat kaikki Beauty UK:n poskipunia. Näistä yksi on ostettu Seppälästä aikoinaan ja kaksi muuta tilattu Ebaysta, jossa ne maksoivat postareineen reilut 2 euroa. Poskipunat ovat isokokoisia, sävyt ovat kivoja ja laatu ok, tykkään! Alarivissä on Beauty UK:n raidallinen hohtava poskipuna, joka myös on Ebaysta hankittu, tämän myin eteenpäin kun en sitä tullut käyttäneeksi. Alhaalla keskellä on GO merkkinen poskipuna, jossa on kevyttä shimmeriä. Tämäkin on Ebaysta ostettu, hinta taisi olla sen suunnilleen 2 euroa. Viimeinen tuote alaoikealla on H&M:n kimalteleva irtopuuteri, jolla on ollut hintaa luultavasti 3-4 euroa.


H&M Smoky eyes -paletin olenkin esitellyt jo aiemmin, se maksoi 6,90 mikä ei ole lainkaan paha hinta kymmenestä luomivärinapista. Paletin molemmin puolin on neljän luomivärin paletit, jotka olen myynyt eteenpäin. Vasemmalla Beauty UK:n paletti, oikealla Technicin paletti, nämäkin Ebaysta maksimissaan 3 euron hintaan hankittuja. Keskellä on edesmenneen Anytimen luomaritrio, jonka valitettavasti jouduin heittämään rasian hajottua pahasti. Pyöreät luomivärit ovat H&M:n soloja ja duoja, joilla on ollut hintaa muutama euro / kpl (tosin kaksi näistä olen saanut lahjaksi). Alavasemmalla on H&M:n turkoosi trio ja oikealla vielä Wet'n'Wildin valkea solo. Wet'n'Wildin sololla on mielestäni loistava hintalaatusuhde, sillä se levittyy hyvin, hohtaa tasaisesti, on melko pigmenttinen ja maksoi muistaakseni maksimissaan 2,50 e.


Huultenrajauskynä on myös Wet'n'Wildin, hintaa tällä oli alle pari euroa. Kaikki huulikiillot ovat H&M:stä 2-4 eurolla ostettuja, näistä kaikista minulla on itseasiassa tuplakappaleet koska sävyt ovat niin mieleisiä, mutta jätin tuplakappaleet pois kuvasta.


Rajauskynät ovat Wet'n'Wildia paitsi alin tummanvihreä kynä, joka on Rimmelin. Wet'n'Wildin kynät ovat normaaleja meikkikyniä pidempiä ja hintaa niillä on vaivaiset 1,70 e/kpl, joten halvan hinnan takia kokeiluun voi ostaa sellaisiakin sävyjä, joita tulee käytettyä harvemmin. Kuvasta puuttuu hopeinen Wet'n'Wildin rajauskynä, jonka ostin viime viikolla.


Tässä vielä swatchit yllä olevista rajauskynistä, eli ensin neljä Wet'n'Wildin kynää ja alimpana Rimmelin kynä. Sävyt ovat Bronze, Cool Green, Turquoise, nimetön sävy numero 3 sekä Rimmelin kynä sävy 031 Jungle Green.

Lisäksi omistan Rimmeliltä mustan rajauskynän sekä aurinkopuuterin, joista en ole ottanut kuvaa.

Kuten huomata saattaa, niin H&M:n meikkituotteet ovat hyvin edustettuina. Hennesin meikkihyllyjä tutkineena voin todeta löytäväni sieltä itselleni yleensä luomivärejä ja huulimeikkejä sekä toisinaan hohdetuotteita. H&M:n kulmakarvaduo on muuten hyvä tuote, jota voin suositella edullista puuterimaista kulmaväriä etsiville:

Hintaa tuolla on 3,90 e. Omani laitoin eteenpäin vain siitä syystä, että vaaleampikin sävy oli jonkin verran liian tumma itselleni, muuten olisin mielelläni pitänyt tämä tuotteen. Seuraava oma H&M meikkihankintani on varmaankin violettisävyinen paletti nimeltään Violet viola, jolla on hintaa 6,90 euroa:

Ostatko sinä halpismeikkejä? Mitkä merkit sinä lasket halpismerkeiksi kosmetiikassa?

Briefly in English:
In this post I introduce my makeup bargains. These are products I have bought in just a few euros and these represent cheaper makeup brands such as makeup by H&M, Wet'n'Wild and Beauty UK. Some of the products I have sold forward but most of these I own right now. From the photos are missing one black eye liner pencil by Rimmel, one bronzing powder by Rimmel and one silver Wet'n'Wild eye liner pencil.

I recommend H&M Eyebrow colour for those who are in search of affordable and good powder eyebrow colour. I had to sell mine as the colours were a bit too dark but otherwise I would have liked to continue using it. The next bargain I most likely will purchase is H&M Eyeshadow quartet Violet viola, which has beautiful shades in it.

Do you buy cheap makeup products and which brands do you consider to have cheap makeup products?

5 comments:

 1. Kyllä mä olen hyviä halposmeikkejä löytänyt.. siis ihan muutaman euron hintaan, riippuen joskus jopa kympinkin voi olla alle. Kynsilakkoja tulee paljon ostettua ihania värejä muutamalla eurolla. Luomivärien suhteen olen vähän arka... ne halvemmat tuppaa mun makuun ollee liian vähäpigmenttisiä. Ainakin mitä olen löytänyt

  ReplyDelete
 2. Tuo H&M paletti on mun mieleen, sun kehujen ansiostahan sen ostinkin :D joku H&M luomiväritrio mulla on kans ja on se ihan ok.

  ReplyDelete
 3. Mäkin käytän aika samoja halpistuotteita kuin säkin. Just noita H&M:n luomivärejä, ja beauty UK:n tuotteita..

  ReplyDelete
 4. H & M: n Smoky Eyes paletti on nyt alessa 2 €, ostin omani eilen : ) Myös muita luomivärejä oli alessa.

  ReplyDelete
 5. Charming nails: Hyvä että paletti on ollut mieluinen, eikä ollut turha hankinta. :)

  Mia: Ohhoh, sehän on hyvässä alessa! Tuolla hinnalla kannattaa kyllä jo ostaa kokeiluun tuo! :)

  ReplyDelete