Friday, June 5, 2009

Glamour awards 2009

Katselin tässä kuvia Glamour awardseista, jotka ovat siis brittilehti Glamourin järjestämä palkintogaala, jossa palkitaan vuoden parhaiten menestyneet naiset muun muassa musiikin alalta.

Huomio kiinnittyi kuvissa erityisesti julkkisten meikkeihin, sillä joukossa oli omaan makuuni monia onnistuneita meikkejä mutta myös totaalisia floppeja löytyi useampi. Tässä suosikit ja inhokit!

I was looking some photos from Glamour awards 2009 and picked up the best and the worse makeups. There were both perfect makeups and total flops, at least I think so!

Katy Perry


Katy Perryn meikki oli todella onnistunut. Meikki sopii kokonaisuuteen ja huulipuna sointuu nätisti laukun ja kenkien sävyyn. Silmämeikki ei ole liian tumma näyttävien huulien rinnalle, koska silmissä ei ole tummaa meikkiä alaluomella.

Katy Perry's makeup is fab, as it matches with her clothing style perfectly. Lipstick's colour is nicely coordinated with shoes and handbag. Eye makeup isn't too dark but fits nicely with the eye-catching lips. It was a good choice to leave the lower eyelid without dark makeup.

Kylie Minogue

Kylien meikissä pidin siitä, että tumman silmämeikin pariksi oli yhdistetty kevyt, hohtava meikkipohja sekä vaaleat huulet. Näin kokonaisuus säilyy raikkaana tummasta silmämeikistä huolimatta. Huulipunan sävy sopii hyvin Kylielle ja huulipuna sekä poskipuna sopivat hyvin yhteen.

I liked a lot the fact that Kylie had combined the dark eye makeup with light, luminous face makeup and light, natural lipstick. This way the makeup looks fresh even though eyes are dark. Lipstick's shade looks great on Kylie and fits well with the blush.

Becki NewtonBeckin nudemeikki oli mieleeni, koska se oli luonnollinen ja sopi hänen simppeliin ja koruttomaan tyyliinsä. Sävymaailma sopii Beckin hiusten ja ihon sävyyn.

Becki's nude makeup is nice as its natural and fits to her simple style. Shades go well with her skin and hair.


Michelle RyanMitä ihmettähän Michelle - tai hänen meikkaajansa - oikein on ajatellut...??? Meikki on kokonaisuudessan karmaiseva, eikä imartele Michelleä tippaakaan. Meikin tarkoituksena on yleensä korostaa käyttäjänsä hyviä piirteitä, mutta tämä meikki saa Michellen näyttämään sairaalta ja kamalalta. Poskipuna saa aikaan kuumeisen lookin, silmät näyttävät punoittavan eikä meikistä löydy yhtään onnistunutta osasta, joka näyttäisi hyvältä. Toivottavasti tämän meikin tehnyt meikkaaja ei koskaan meikkaa minua!

What on earth has Michelle - or her makeup artist - been thinking...??? This makeup is horrible!! It doesn't flatter Michelle at all, althought makeup is usually used to enhance one's good features... With this makeup Michelle just looks sick, it makes her eyes look red and the overly done blush makes her look severely feverish. Hopefully the person, who has done this makeup, will never come near to my face!

Pixie Geldof


Pixie on selvästikin tavoitellut tietynlaista meikkityyliä, joka soveltuu hänen vaatteisiinsa, mutta valitettavasti alaluomipainotteinen musta meikki ei ole edukseen. Mustat kulmakarvatkin ovat aika karmaisevat yhdistettynä platinablondiin tukkaan. Alaluomimeikki näyttää lähinnä siltä, että Pixie on nukahtanut smoky eyes -meikissä ja herännyt silmämeikki levinneenä ja lähtenyt sitten juhliin.

Clearly Pixie has had a specific style in mind, which would suit to her clothes, but unfortunately the result doesn't work. As the eye makeup is totally black and concentrated on her lower eyelid, it looks just like she had fallen asleep with smoky eyes makeup and the makeup has then smudgeg everwhere.

Adele


Adelen meikki on tylsä ja tätimäinen ja saa hänet näyttämään ikäistään vanhemmalta. Meikkipohja on liian matta ja puuteroitu ja saa hänet näyttämään vahanukkemaiselta. Tummat silmät, joissa on musta rajaus ylhäällä ja alhaalla, saavat silmät helposti näyttämään pienemmiltä kuin ne ovatkaan, kuten Adelen tapauksessa mielestäni on käynyt.

Adele's makeup is boring and makes her look way older than she really is. Base is too matte and powdered, she looks like a wax doll. Darkly lined eyes look easily smaller than they really are and in Adele's case I think that has happened.

Mitä mieltä sinä olet kyseisten tähtien meikeistä?
What do you think of their makeups?


Kuvat täältä, täältä ja täältä.

3 comments:

 1. Siis miten tuon Katy Perryn jalat on noin tummat verrattuna muuhun kroppaan?? Meikki kylläkin on todella hurmaava :) Kiva lukea tämmösiä postauksia, vieläpä kuvien kera!

  ReplyDelete
 2. Minustakin kiva lukea näitä erilaisia juttuja :)

  ReplyDelete
 3. Mun mielestä Katy Perrylla on aina onnistuneita meikkejä! Tykkään hänen värikkäästä ja usein retrohenkisestä meikkityylistään.

  Tuon Michelle-kukalien meikki on kyllä aivan järkyttävä! Kunnon Pikku-Vampyyri!

  ReplyDelete