Tuesday, July 21, 2009

Cover Girl Ice PrincessPäivän violetti meikki on tehty Cover Girlin Ice Princess -paletilla. Lisäksi käytin ripsissä Too Facedin Faux Fur Electric Lash -ripsivärin pohjustusainetta sekä Lorealin Volume Collagene -ripsiväriä. Kulmissa jälleen kerran Shiseidon Ash Blond kulmakynää ja alhaalla sisäluomella Max Factorin valkoista kajalia.

Today's purple makeup is done with Cover Girl's Ice Princess palette. I also used Too Faced Faux Fur Electric Lash mascara's mascara base and Loreal's Volume Vollagene mascara. Once again I'm also wearing Shiseido's eyebrow pencil in Ash Blond and Max Factor's white kohl.

Cover Girl Ice Princess


Sain muuten tänään tietää että pääsin opiskelemaan ja kun lisäksi aion suorittaa täydennysopiskeluita toisessa oppilaitoksessa on luvassa kiireinen ensi vuosi. Tämä kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että tulee meikattua aiempaa enemmän kun on vähemmän kotipäiviä, joten luvassa on siis säännöllisemmin meikkikuvia.

I also got to know that I was accepted in university and as I am also going to study some extra studies in my previous university, is next year going to be a busy one. However, this also means that as I have less staying-home-doing-nothing days I'll be using makeup more often, so I'll also post makeup photos more regularly.

11 comments:

 1. Onnittelut opiskelupaikasta! Ja en sano enää mitään noista ripsistä :D

  ReplyDelete
 2. :D Kannattaa kyllä kokeilla ripsivärinpohjustajaa jos et yleensä käytä, sillä saa mukavasti lisänäyttävyyttä ripsiin. Kiitokset onnitteluista!

  ReplyDelete
 3. Jaa, en minä hetki sitten VIELÄ tiennyt sellaista tarvitsevani mutta onhan sellainen varmaan saatava :D

  ReplyDelete
 4. Suosittelen kokeilemaan jos kaipaa näyttävämpiä ripsiä. :) Itse olen ollut tyytyväinen ihan erilaisiin kaksipäisten ripsareiden pohjustajiin (käyttelen pohjustajaa sen ripsarin kanssa kuin haluan, ei tarvitse käyttää juuri sen kaksipäisen ripsarin oman ripsariosan kanssa) ja Shiseidon Mascara Baseen. Chanelilla ja Helena Rubinsteinilla on myös pohjustajat, näitä en ole vielä kokeillut. Strawberrynetistä saa edullisesti Stilan pohjustajaa, joka itselläni odottaa käyttöönottoa, se on kuulemma myös hyvä.

  ReplyDelete
 5. Kiitos vinkeistä! Katselin erilaisia harjoja ja päädyin nyt Strawberrynetistä löytyneeseen cliniquen versioon. Kertoilen sitten kokemuksia :)

  ReplyDelete
 6. Nea, kerro tosiaan ihmeessä sitten mitä pidät tuosta Cliniquen versiosta! :) Itseäni kiinnostaisi kokeilla vaihteeksi uusia pohjustajia, joten kaikki kommentit ovat tervetulleita.

  ReplyDelete
 7. No niin, nyt primer saapui ja olen ihan ihastunut :D Kuvat löytyvät täältä:

  http://fashionedinfinland.blogspot.com/2009/08/clinique-lash-building-primer.html

  ReplyDelete
 8. Hei,
  Huomasin,että käytit Cover girliä.Kun sitä ei täältä saa,tiedätkö ulkolaisia verkkokauppoja,jotka myyvät? Hakusessa on aquasmooth cream compact.Muutamia kauppoja olen tuskallisten etsintöjen jälkeen löytänyt,mutta värit aina liian tummia:(.Drugstoressa oli mutta post.kulut järkyt yli 26dollaria..
  Terkuin,
  mlminttu2@gmail.com
  Jos joku muukin tietäisi..

  ReplyDelete
 9. Oletko katsonut löytyykö Ebaysta? Omat Cover Girlini olen ostanut kaikki Ebaysta, myyjien nimiä en valitettavasti enää muista kun ostoksista on sen verran aikaa. Nettikaupoista en ole Cover Girlia ostanut. Onnea etsintöihin! :)

  ReplyDelete
 10. Ajattelin kyllä ebayta,mutta se paypal homma tuntuu jotenkin vaikealta,tiedä edes mistä aloittaa..noh mulle tulee milloin mikäkin villitys,äsken poskipunat,tilailin reilut 10 ja nyt siveltimiä tilaillut..
  Etsiskelen peittävää compact meikkivoidetta t.moussea,ei blascoa,se on.Sekä hyvää face primeria jossa spf..
  Terkuin,
  Minttu

  ReplyDelete