Monday, July 6, 2009

Uusia tuotteita testiin / New products for testing


Sain PR- ja viestintätoimisto Marsaana Communicationsilta hiustuotepaketin, joka sisälsi kahdeksan tuotetta. Kiitokset heille tuotepaketista! Kaikki tuotteet ovat minulle uusia enkä myöskään ole kokeillut näitä tuotemerkkejä aiemmin, vaikka ne tuttuja ovatkin, joten nyt saan kaikin puolin uusia tuotteita testattavaksi.

Pahoittelut kamalan sävyisistä kuvista, otin nämä huonossa sisävalaistuksessa keskellä yötä kun en saanut unta... Ensimmäisessä kuvassa näkyvät kaikki kahdeksan tuotetta, tässä vielä merkeittäin tarkemmin esiteltynä kyseiset tuotteet. Kaikki tuotteet ovat kampaamotuotesarjoja, joita ei saa ihan perusmarketista.MIMO-tuotteet ovat kampaamotuotteiksi aika edullisia. Shampoiden, hoitoaineiden ja tehohoitojen normaalihinta on noin 10 euroa kappale. Shampoot ja hoitoaineet ovat 250 millilitran pulloissa, tehohoidot 200 millilitran purkeissa.

Sain testattavakseni Colour Protection -sarjan shampoo, hoitiksen ja tehiksen. Olen aiemmin kuullut MIMO:n kosteuttavasta sarjasta kehuja ystävältäni, joten odotan kiinnostuneena näiden värjättyjen hiusten tuotteiden kokeilua.

Colour Protection -sarjan tuotteiden kuvataan sopivan värjätyille sekä vaalennetuille hiuksille. Sarjan tuotteet sisältävät moringa-puun siemenuutetta, joka suojaa hiuksia saasteiden ja UV-säteilyn vaurioilta. Tuotteiden luvataan parantavan ja vahvistavan hiuksen rakennetta, tekevän hiukset helposti käsiteltäviksi ja kiiltäviksi sekä pidentävän värin kestoa.

Mainospuheet siis kuulostavat sangen lupaavilta. Alkeellisilla INCI:n eli ainesosaluettelon lukutaidoillani vaikuttaisi, että kaikki kolme tuotetta ovat silikonittomia eivätkä sisällä hiusta kuivattavaa alkoholia. Myös hajusteiden osuus on vähäinen, ne ovat INCI:ssä vasta loppupäässä ja niitä ennen on monta kosteuttavaa hyvää ainesosaa. Tämän perusteella tuotteet vaikuttavat siis kiinnostavilta ja otankin nämä käyttöön saman tien. Tuotearvosteluja saatte noin kuukauden kuluttua kun olen ehtinyt käytellä näitä hieman enemmän.Kadus-merkin Slalom-muotoilutuotteita sain kokeiltavakseni kolme: Wet Power -märkägeeli, Pliant-muotoiluvaha ja Blue Shaper -kiiltogeeli. Wet Power on klassiseen wetlook-muotoiluun tarkoitettu geeli, joka antaa vahvan tuen ja kiiltoa. Wet Power sisältää runsaasti hiuksia kosteuttavaa pantenolia (toisena INCI-listassa) ja se on silikoniton sekä alkoholiton. Tuotteen luvataan myös sisältävän UV-suojan. Tällä hetkellä käytössäni oleva wet gel, Redkenin Solid Water, onkin lähes lopussa, joten otan sen loputtua käyttööni tämän. Hintaa Wet Powerilla on noin 15 euroa.

Pliant Molding Wax -muotoiluvaha on myös alkoholiton ja sisältää UV-suojan. Tämäkin sisältää kosteuttavaa pantenolia, mutta huomattavasti vähemmän kuin Wet Power. Tuotteen luvatan antavan hiuksille rakennetta ja sileyttä sekä mahdollisuuden uudelleen muotoiluun. Tämän otan käyttöön kunhan tällä hetkellä käytössä oleva Redkenin Electric Wax tulee tiensä päähän. 75 millilitran pullolla on hintaa noin 25 euroa.

Blue Shaper on kahden muun tuotteen tapaan alkoholilton, UV-suojan sisältävä ja tuotteessa on mukana jonkin verran pantenolia. Kiiltogeeli antaa voimakkaan tuen ja paljon kiiltoa. 100 millilitran pullo maksaa noin 15 euroa. Taidan ottaa tämän käyttöön yhtä aikaa Wet Powerin kanssa ja vertailla näitä kahta geeliä keskenään.


disp. Coren kaksi muotoilutuotetta ovat pakkauksen viimeiset tuotteet. disp. Coret kuuluvat Kadus-merkin alle. Beach Spray on 150 ml suihkepullo, hintaa sillä on noin 21 euroa. Beach Spray -suihkeella saa perinteisen "rantalookin" hiuksiin, eli se sisältää paljon alkoholia ja tuo hiuksiin melko mattaisen lookin ja paljon volyymia. Tätä voisin testata ihan lähiaikoina, mitään vastaavaa tuotetta minulla ei olekaan käytössä. Koska tässä on niin paljon kuivattavaa alkoholia, ei tätä kannata käyttää hiuksiin kovin säännöllisesti, mutta satunnaisesti käytettynä uskallan ainakin itse tätä hiuksiini laittaa.

Toinen disp. Coren tuote on Shape , voimakkaan tuen antava hiuslakka. Tämä on ainoa minikokoinen tuote tässä paketissa, suihkeen koko on 75 millilitraa. Normaali 300 ml pullo maksaa noin 22 euroa. Tämän hiuslakan huono puoli on, että INCI:ssä on heti ensimmäisenä hiuksia kuivattava denaturoitu alkoholi. En siis käyttäisi tätä jokapäiväisessä käytössä. Satunnaiseen käyttöön uskallan tämän ottaan ja kätevä pikkupullo kulkenee mukana laukussa niinä päivinä, kun tarvetta hiuslakalle mahdollisesti on kesken päivän. Testaan tämän lähiaikoina ja raportoin tästä sitten tarkemmin.

Kuulostiko mikään tuotteista sinusta mielenkiintoiselta?

In English:
Marsaana Communications gave me some hair products to be tested. Thank you, Marsaana! The products were:
-MIMO Colour Protection shampoo, conditioner and intensive mask.
-Kadus Slalom Wet Power wet gel, Pliant molding wax and Blue Shaper shine gel.
-disp.Core Shape Strong hold hair spray and Beach Spray.

MIMO products look interesting as they don't contain silicone or alcohol denat (alcohol denat dries hair and isn't good in hair care products). However, they do have sun protection factor. I'll start using these now and will review them in about a month.

Kadus styling products also have SPF and they do not contain alcohol denat. They all have some panthenol, which is a very moisturizing and good ingredient, in them. Wet Power even has panthenol the second in the INCI. I'll begin to use these after I have finished my Redken Solid Water wet gel and Redken Electric Wax.

disp.Core Beach Look spray has lot of alcohol denat, but I forgive it this time as traditional "beach look" is very matte and hair feels dry as if you had been swimming a lot in the ocean and been in the sun the whole day. However, I woudn't use this product on daily basis because of the alcohol, or it would dry my hair our. Shape hair spray is the least appealing of all these products, as it has alcohol denat first in its INCI. I would only use this rarely, definitely not every day. This is a handy minisize bottle (1.8 Oz) so I think I'll carry this on my purse whenever I feel like a hair spray might be needed during the day. However, I'll try this sometime soon and review this then more closely.

So, reviews coming when I have time to test all these products! Did you become interested in any of these?

Kuva täältä.
Hinta- ja tuotetietoja täältä.

No comments:

Post a Comment