Wednesday, July 15, 2009

Kelta-oranssi-vihreä meikki / Yellow-orange-green makeupTämän päivän meikissä on liikkuvalla luomella keltaista, luomivaossa ja luomen ulkonurkassa oranssin sävyjä, kulmaluulla kultaa ja alaluomella vihreää. Meikki on tehty 88 Ultra Shimmer Eye Shadow -luomiväripaletilla. Kulmakarvoissa Shiseidon kulmakynää sävyssä Ash Blond, alaluomen sisärajaus Max Factorin valkoisella kajalilla, yläluomen rajaus Nivean rajaustussilla + Rimmelin mustalla kynällä ja ripsissä Lorealin Volume Collagene.

Today's makeup has yellow on the upper eyelid, shades of orange on the crease and outer corner, gold on the browbone and green on the lower lid. This makeup is done with 88 Ultra Shimmer Eye Shadow palette. I'm also wearing Shiseido brow pencil in shade Ash Blonde, Max Factor white kohl pencil (on the inner lower lid), Nivea Liquid Eye liner + Rimmel black eye liner pencil and Loreal Volume Collagene mascara.9 comments:

 1. Tosi nätti! Nämä värit sopivat sinulle ihan loistavasti :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos! :) Mä olen jotenkin arastellut oranssia ja viime vuosina myös keltaista, mutta eihän nämä näytäkään pahalta. Eihän sitä tarvitse kaikeinta räikeintä sävyä valita eikä lätkiä sitä luomelle niin että näkyy kilometrin päähän minkä väristä luomiväriä on. :D

  ReplyDelete
 3. äh sulla on kivanmuotoset silmät. Itellä on kauhee tasapaksu pallo :S ei oo helppo tehä kivannäköstä,ainakaan ite en osaa,blaah.

  ReplyDelete
 4. ...ja sulla on mielettömät räpsyttimet!

  ReplyDelete
 5. Anonymous: Ai, kiitos! :D Musta tuntuu jotenkin että kuvissa mun silmistä tulee ihan hassun malliset ja näköiset ja näytän jotenkin oudolta. Hyvä jos ei ole niin. :D

  Sikri: Kiitos ripsikehuista! :) Tuntuu että ripset eivät edes ole parhaimmillaan kuvissa vaan luonnossa pidemmän näköiset. Joskus kun on värjäyttänyt ripsiä kampaajakäynnin yhteydessä on kampaaja kutsunut kampaamon kaikki kampaajat katsomaan että "tulkaa nyt kattomaan näitä ripsiä, herran jestas!" :D Silloin kyllä nauratti, onhan noita pitkäripsisiä ihmisiä maailmassa.

  ReplyDelete
 6. Tää on kyllä ihastuttava meikki! Täytyy kokeilla itsekin. :)

  ReplyDelete