Tuesday, July 21, 2009

OPI: Venus di Violet


OPI julkaisi Colorcopia-kokoelmassaan uusiksi menneiden vuosien suosikkisävyjä. Venus di Violet on kevään/kesän 2001 Collezione Italiana -kokoelmasta. Sävy on pehmeän vaalea ja tyylikäs violetti, joka ei ole kovin peittävä. Kuvissa kolme kerrosta, täysin peittävän lopputuloksen olisi saanut neljällä. Pidän tästä lakasta tosi paljon, tämä on jotenkin luonnollinen sävy ja on vaihtelua nudesävyille olematta kuitenkaan silmiinpistävä kynsissä.

OPI released some favourite shades from the past years in its Colorcopia Collection. Venus di Violet is from the Spring/Summer 2001 Collezione Italiana collection. This is a delicate opalescent violet. In the photos I'm wearing three coats, to reach full coverage I should have had four. I really like this polish, the shade is natural and is a bit different from nude shades without being too noticeable in the nails.

4 comments:

 1. Onko vähän ihana lakka! Sun kynnet on kasvaneet huimasti!

  ReplyDelete
 2. Tää on kyllä ihana lakka, jännästi siinä vaaleanpunaisen ja liilan rajoilla tietyissä valaistuksissa. :)

  Mietin tässä just että jos ensi kuussa menen kyläilemään veljen luo, niin pitää varmaan lyhentää nää pitkät kynnet. Veljentyttö (3 v) nimittäin jaksaa motkottaa mulle mun kynsistä kun "ne on niin pitkät että ne sattuu kun nostat mua!". Viimeksi tyttö kyseli tomerasti että milloin olen viimeksi leikannut kynnet kun ne on niin pitkät ja tarjoutui avuliaasti hakemaan kynsisakset mulle. :D

  ReplyDelete
 3. Siis tuo lakka on satamiljoonaa kertaa paremman näköinen sulla kuin missään muussa kuvassa jonka olen noista Copioista. Jos itselleen löytäis kanssa.

  ReplyDelete
 4. milipili, tilasin tuon nailetc.com osoitteesta (joka tosin on nyt kiinni toistaiseksi). En osannut kans odottaa, että Venus di Violet olisi ihan näin kiva lakka, olen ihan ihastunut tuohon!

  ReplyDelete