Wednesday, July 8, 2009

Loreal Telescopic Explosion mascaraKuten täällä jo kerroin, liityin Facebookissa Loreal Casting Creme Glossin faniksi ja sain vastineeksi Lorealin uuden Telescopic Explosion -ripsivärin ilmaiseksi. Ripsari tulla tupsahti postiluukustani tänään ja otin sen heti käyttöön. Tässä ensimmäisen käyttökerran antamia ensivaikutelmia tuotteesta.

Hylsy on punamusta väritykseltään, eikä se ole mielestäni erityisen tyylikäs mutta ei myöskään ruma. Hylsyssä on kätevästi kuva pallopäisestä harjasta, joten ripsaria ostaessa näkee millainen harja siinä on eikä ehkä vahingossa osta tätä jos se ei ole tarkoituksena.


Harja on pitkävartinen ja harjasosa on kätevän pieni. Sillä todella saa lisättyä ripsiväriä myös kaikkein lyhyimpiin ripsiin silmän sisä- ja ulkonurkissa. Pientä harjaa on helppo käyttää myös pystyasennossa ja tällä on kätevä laittaa ripsiväriä etenkin alaripsiin.Itse värimassa on aivan liian kosteaa, ripsiväriä laitettuani ripseni sotkivat väriä sekä ylä- että alaluomelle koska märkä ripsiväri tarttui ihoon helposti. Tämän seurauksena jouduin siistimään ihoa ripsien ympäriltä sangen paljon. Tästä iso miinus! Massa toki kuivaa kunhan ripsiväri on ollut käytössä jonkin aikaa, odotan sitä innolla.

Märkä massa lienee saanut aikaan myös sen, että ripsiväri suoristi taivutettuja ripsiäni harvinaisen paljon. Tätä ongelmaa minulla ei yleensä ripsivärien kanssa ole. Tästä myös miinusta.


Harjaan tarttuu helposti liikaa värimassaa, joten se kannattaa ehdottomasti pyyhkäistä paperiin ennen kuin laittaa ripsiväriä ripsiinsä. Itse en huomannut tehdä tätä ensin ja toisen silmän ripsiin tulikin melkoiset klimpit ripsiväriä, joita sitten joutui siistimään. Liika värimassa klimppasi ripsiä yhteen, mutta jos harjassa oli väriä sopivasti niin harja erotteli ripsiä sangen hyvin.

Tämä ripsari vaikuttaa enemmän pidentävältä kuin tuuheuttavalta, paksuutta ripsiin ei tule siinä määrin kuin monilla tuuheuttavilla ripsiväreillä. Pidentäväksi ripsariksi tämä on kuitenkin sopiva.

Ripsari oli helppo pestä pois, se ei levinnyt silmänympäryksille eikä ripsiä tarvinnut puhdistaa kauaa. Päivän aikana ripsari ei kuitenkaan varissut tai sotannut ollenkaan.

Yhteenvetona siis:
+ harjaa helppo käyttää silmän sisä- ja ulkonurkan pieniin ripsiin
+ toimii hyvin alaripsissä
+ pidentää
+ erottelee ripset sangen hyvin (kunhan harjassa ei ole liikaa ripsiväriä!)
+ helppo poistaa eikä leviä poistettaessa silmänympäryksille
- massa liian kosteaa, sotkee helposti jonkin aikaa ripsarin laiton jälkeenkin
- suoristaa taivutuksia
- ei juurikaan paksunna ripsiä (tämä ei tietysti ole miinus jos etsii vain pidentävää ripsaria)
- harjaan jää helposti liikaa värimassaa mikä klimpittää ripsiä

Kommentoin ripsiväriä varmaan vielä myöhemmin uudelleen, kunhan olen ehtinyt käyttää sitä useamman kerran ja pidemmän aikaa. :)

Kiinnostaako tämä ripsiväriä sinua, aiotko kokeilla sitä jossain vaiheessa?Briefly in English:
As I already mentioned in here, I joined as Loreal Casting Creme Gloss haircolour fan in Facebook and received a free Loreal Telescopic Explosion mascara in return. I got my mascara today and tried it right away. Here are the pros and cons of the mascara:

+ the brush is small and because of this it is easy to apply mascara to the short and small lashes in inner and outer corners of the eye.
+ the brush works well in the lower lashes as well
+ gives length
+ separates well (but only if there isn't too much mascara in the brush!!)
+ very easy to remove
- consistency too wet, my lashes smudged mascara all over the eye area and I had to wipe the smudges away afterwards
- clumps lashes easily because tends to have too much mascara in the brush - use a tissue or something to wipe away the extra from the brush before using it ón the lashes
- doesn't keep the lashes curled, makes them straighter (this is probably because of the wetness)
- doesn't really make the individual lashes look thicker

Are you interested in this mascara?

7 comments:

 1. Varsi näyttää tässä tosiaan aikas pitkältä... Kiva nähdä kuvia :) En aio ostaa tätä, minulla on jo Phenomen'eyes ja pidän siitä TODELLA paljon. Tässä varsi näyttää turhan pitkältä, pidän phenomenissä juuri töpöstä varresta, se tuntuu niin helpolta käsitellä. Mutta toki varmaan kaikkeen tottuu, ei sen puoleen ;D

  ReplyDelete
 2. Jännältä näyttää, tekisi mieli kokeilla (ja varmaan jossain vaiheessa sitten ostankin tämän! :D) mutta kun ripseni ovat luonnostaan melko pitkät niin tämä ei kyllä ole ykkäsripsari minulle, tuuheutta kaipaan enemmänkin. Mutta voihan tätä varmaan käyttää sitten vaan ripsien viimeistelyyn ulkonurkasta! No, saas nähdä!

  ReplyDelete
 3. Mulla toimi aamulla ihan normaalisti ajastus kuten eilen toivoinkin :)

  ReplyDelete
 4. Kyllä tuollaista palloharjaa pitää joskus kokeilla.... Mulla on vaikeuksia saada millään harjalla nätisti ripsaria alaripsiin, tuo voisi olla ihanteellinen siihen hommaan.

  Kiitos hyvästä arvostelusta!

  ReplyDelete
 5. Nea: Lyhyempi varsi voisi olla musta parempi tähänkin harjaan, voisin kuvitella että lyhyemmän varren ansiosta tällä saisi työskenneltyä vielä tarkemmin.

  valeria: Itsekin kaipaan ripsiväriltä ennen kaikkea tuuheutusta, joten tätä ei tule luultavasti ostettua jatkossa.

  Charming nails: Vihdoinkin! Hieno homma! :)

  Inkivääri: Kiitos! Kaikkea uutta on kyllä hauska testata.

  ReplyDelete
 6. Aion koittaa, ehdottomasti, tuo viimeisin kuva oli niin herkullinen :)

  ReplyDelete
 7. Ostin kyseisen ripsarin eilen ja olin todella pettynyt. Levitin useamman kerroksen ja tulos oli vain ja ainoastaan luonnollinen- ei siis sellainen kuin Penelopen mainoskuva ja tuotteen mainostekstit antavat ymmärtää. Alaripsiin toimi kyllä hyvin koska väriä ei tullut liikaa ja sitä oli helppo levittää. Yläripset kuitenkin suoristuivat vaikka olin taivuttanut ne taivuttimella. Pettymys! Tuohon hintaaan odotin enemmän! =(

  ReplyDelete