Wednesday, July 22, 2009

Pinkki-musta-valkea manikyyri / Pink-black-white mani


Koko kynnellä kaksi kerrosta NYX Girlsin Baby Dollia, joka on tumman pinkki lakka hopeisella microshimmerillä. Todella kaunis viileä sävy, joka näyttää auringonvalossa pinkimmältä ja varjossa sekä sisävalaistuksessa hieman punaisemmalta. Seuraavaksi laitoin kärkiin kolme kerrosta Color Clubin Oooooo la la -lakkaa, joka on vitivalkea creme. Sitten laitoin kärkiin vielä kaksi kerrosta Man Glazen The Death Taria, joka on matta musta. Lopuksi koristeviivat valkealla ja mustalla koristelulakalla.

First two coats of NYX Girls Baby Doll on the whole nail. It is a pink shade with silver microglitter and it looks more pink in sunlight and a little bit more reddish in shade and in artificial light. Next I added three coats of Color Club's Oooooo la la on tips, this is a white creme. Then I applied two coats of Man Glaze's The Death Tar, which is a black matte polish. Finally I added white and black lines with nail art polishes.

9 comments:

 1. toi musta matta-lakka on vaan niiiiiin hieno!!!! kivat kynnet muutenkin :)

  ReplyDelete
 2. Voikun itsekin jaksais väkertää näitä, ihana.

  ReplyDelete
 3. Miks mä en jaksa väkertää tollasia? Ja toinen kysymys, miks mä en ostanu mustaa koristelakkaa sillon kun siihen oli mahdollisuus. Vaikeita kysymyksiä, mutta ihanat kynnet! Pitäs varmaan näytä omia tässä jaksaa laittaa joku kaunis päivä taas hiukan kivemman näköisiksi.

  ReplyDelete
 4. Ihanan herkulliset kynnet! Mäki haluun mattamustan! :P

  ReplyDelete
 5. oioi ihan älyttömän hienot kynnet! voikun mäki osaisin :D

  ReplyDelete
 6. Kiitos kommenteista! :)

  Anna-Molly, majoitu hyvän leffan tai sarjan ääreen kynsilakkapullojen kanssa ja puuhaa kynnet kuntoon siinä katsoessasi, niin lakkaus sujuu melkein huomaamatta. Ja osta ihmeeessä musta koristelulakka, saahan niitä jatkuvasti ebaysta/8ty8beautysta/head2toesta/huutonetistä. :)

  Eve-ning: Tilaus vain menemään Man Glazelle, voin lämpimästi suositella tätä MG:n mustaa lakkaa!

  ReplyDelete
 7. Ihanat kynnet! Mä kaverin kanssa leikin kynsillä joskus ja ollaan taiteiltu esim. kukkia, sydämmiä, hymiöitä ja kaikkee geometrisiä kuvioita.. =)

  Nyt just kynsissä on 4 eriväristä neliötä..8)

  ReplyDelete
 8. ninuzki: Miten olet tehnyt nuo neliöt kynsiin? Vai oletko siis jakanut kynnen ikään kuin neljään osaan, niin että kummatkin alanurkat ja kummatkin ylänurkat ovat kaikki erivärisiä? Kuulostaa kiinnostavalta! :)

  ReplyDelete