Tuesday, July 14, 2009

Tumman pinkki manikyyri / Dark pink manicure


Kärjissä kerros Sinful Colorsin Follya, joka on tumma pinkki (näyttää valaistuksesta riippuen jopa punaiselta). Koko kynnellä kaksi kerrosta Orlyn Pink Lemonadea. Folly on creme-lakka, Pink Lemonadessa puolestaan on tasaista hienoa shimmeriä.

One coat of Sinful Colors Folly on tips, this is a dark pink shade which depending from lightning sometimes seems even red. Two coats of Orly Pink Lemonade on the whole nail. Folly is creme, Pink Lemonade has fine shimmer.

5 comments:

 1. Nämä on muuten upeat! Onko tuo Orly kuinka lämmin/kylmä? Taitaa antaa kuitenkin vähän väriä?

  ReplyDelete
 2. Olen tykännyt näistä kynsistä tosi paljon, mä vaan katselen näitä vähän väliä! Hieman vaihtelua vaaleanpunaiselle ja peruspinkeille tällainen punertavampi lopputulos. Pink Lemonade on ihana, veikkaan että tykkäisit. Antaa sävyä ihan mukavasti parilla kerroksella. Ei ole liian lämmin sävy, tässä on sellaista pientä hopeasävyistä shimmeriä joka kuitenkin on niin hienojakoista ettei se oikein edes erotu, mutta tuo hieman viileyttä sävyyn.

  ReplyDelete
 3. Oletko Ebaysta ostanu Sinful lakan? Sillä olis ihana vihreä sävy jonka näin Tubessa.

  ReplyDelete
 4. milipili, Cherryculturesta tilaan Sinfulit (ja NYXit). Tosi hyvä putiikki, suosittelen lämpimästi! Tuotteet tulevat kotiin erinomaisesti pakattuna ja firma on muutenkin luotettava ja ostaminen sujuu vaivatta. :)

  ReplyDelete
 5. Ai sieltä, enpä älynny katsoa! Tilasin Nonparellista kun niil oli Nyxin Milk ja Cherryssä ei just ollu. Laitetaan muistiin.

  ReplyDelete