Friday, July 10, 2009

Kesäinen manikyyri / Summer manicure

Tällä kertaa yhdistin kynsissä China Glazen For Audrey -lakan ja vaaleanpunaisen Dependin creme-lakan (nro 158). Ensin koko kynnelle pari kerrosta Dependin vaaleanpunaista, sitten kärkiin China Glazen For Audreyta myös kaksi kerrosta. For Audreyta olisi kyllä riittänyt yksikin kerros, sillä se peitti alla olevan lakan todella hyvin.

Dependin lakat ovat siitä kivoja, että pullon koko on 5 ml, joten lakan saa oikeasti jopa kulumaan loppuun suht helposti. Näitä myydään ainakin Kicksissä ja hinta on alle 3 euroa. Sävyvalikoimakin on sangen hyvä.


Lopuksi lisäsin koristeeksi kukkatarroja, jotka on ostettu 8ty8beautysta netistä. Lopputulos oli tällainen:Jos ihmetyttää, miksi kukkarivit ovat vinoja, niin syy on siinä että osa tarroista oli kaarevia eikä suoria:


Ihana vai kamala väriyhdistelmä? Kumpi on parempi, kukkatarroilla vai ilman?

In English:
Nails of the day once again! First I applied two coats of Depend pink creme (shade number 158). I like Depend's polishes as the bottles are small, 5 ml each, so you can actually finish the bottle at some point. In Finland for example Kicks is selling these polishes and they cost under 3 Euros. Then I added China Glaze's For Audrey to the tips, I used two coats but one coat would already have been enough. After this I added some flower nail stickers to the line between the shades. If you wonder why the stickers aren't in a straight line that's because the stickers weren't straight as you can see from the picture.

Do you like the shade combination or not? Which one is better, with or without the nail stickers?

10 comments:

 1. Tarroilla =) ne pehmentää tuota sävyeroa. Ihastuttava kokonaisuus

  ReplyDelete
 2. Mäkin tykkään just tosi paljon dependin lakoista. Mutta meilläpäin niitä ei myydä :< Ostin ihanan punaisen depend-lakan ruotsista. Makso vaan 20 kruunua!

  ReplyDelete
 3. Tosi ihana lakkaus! En osaa sanoa onko parempi kukilla vai ilman. Ehkä kukilla. :)

  ReplyDelete
 4. Ihanat, tarroilla ehdottomasti nätimpi :)

  ReplyDelete
 5. Kiitokset! :)

  Kii: Jos lähellä ei myydä Dependin lakkoja, niin niitä voi tilata edullisesti netistä. Osoite: http://www.top-kosmetiikka.com/verkkokauppa/index.tmpl?ryhma_id=119

  En ole itse tuolta tilannut kun on Kicksejä lähellä, joten omakohtaista kokemusta kaupasta ei valitettavasti ole.

  ReplyDelete
 6. Ehdottomasti tarrojen kanssa paljon parempi! Näytti niin keskeneräisiltä ilman niitä.

  Pitänee varmaan kokeilla hieman samanttylistä lakkausta, mutta kirkkaamilla sävyilää. Mä oon vaan niiiiiiiiiiiiiin barbi. (;

  ReplyDelete
 7. Upee on ja tarrat todella pehmentää sävyeroa...
  t.liina

  ReplyDelete
 8. Ihana! Tykkään ilman tarroja mutta minulle vähemmän onkin aina enemmän :D Kiva väriyhdistelmä ja silmämeikkikin on todella kaunis.

  ReplyDelete
 9. Oi, ihana, tuo väriyhdistelmä on pöyrinyt mielessäni jo pitkään, ei tosin kynsissä!

  ReplyDelete