Friday, July 17, 2009

Misa: Cherub


Catbird päätyi blogiini etsiessään kuvia Misan Cherub-kynsilakasta, mutta kyseinen lakka esiintyi vain yhdessä kynsilakkakokoelmani kuvassa. Päätin kuvata Cherubin myös kynsissä, jotta siitä saa paremman käsityksen.

Catbird found my blog when she was googling for photos of Misa's Cherub nail polish. Unfortunately I only had it photographed in a group photo with a bunch of my other polishes. I decided to take a nail photo of Cherub in order to present a clearer and better picture of how it looks like.


Kynsissä on kaksi kerrosta, joilla saa aikaan peittävän lopputuloksen. Lakka on koostumukseltaan creme ja sävy on viileäpohjainen vaalea ruskea, joka on ehkä hieman harmahtavaan taittava. Sävy sopii hyvin viileään tai neutraaliin ihonsävyyn. Kuvat on otettu luonnonvalossa.

I'm wearing two coats which give full coverage. This polish is creme and the shade is cool based light brown, or maybe taupeish with some hint of greyness in it. This polish goes well with cooler and neutral skintones. Photos taken in natural light.

2 comments:

  1. heippa! sulla on kaunis blogi! *follows*

    olispa mullakin noin kauniit kynnet O_o mulla on nimittäin iänikuinen babynails/fingertips....etenkin kun väännän paljon koruja:D

    ReplyDelete
  2. aileen: Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :) Kynteni ovat olleet vasta tämän vuoden tässä kunnossa löydettyäni oikeat tuotteet kynsieni hoitoon. Tätä ennen kynteni olivat aina ihan nysämittaiset koska ne repeilivät jatkuvasti, eivätkä lakatkaan pysyneet kynsissä siisteinä vaan lähtivät lohkeilemaan heti lakkauksen jälkeen. Lyhyet kynnet ovat nätit kunhan ovat hyväkuntoiset, nyt olen tosin pitänyt kynsiä pitkänä kun olen niin iloinen siitä että nämä ovat vihdoin kunnossa. :D

    ReplyDelete