Thursday, August 20, 2009

Beigeturkoosi meikki / Beige and turquoise makeup


Meikissä on käytetty Lumenen vaalean beigeä soloa, H&M:n duon beigeä ja sinistä sekä H&M:n trion vaaleinta ja tumminta sävyä. Kulmissa Lumenen ruskeaa luomiväriä siveltimellä laitettuna, ripsissä Lumene Excellength Mascara ja alhaalla sisärajaus Max Factorin valkealla kajalilla. Kokeilin Lumenen Excellengthiä ensimmäistä kertaa ja se yllätti positiivisesti, ripsari erottelee ripset todella hyvin!I used Lumene's light beige solo, H&M eye shadow duo's beige and blue and H&M trio's lightest and darkest shades. Lumene's brown eye shadow used as eye brow color, mascara is Lumene Excellength Mascara, lower inner lid lined with Max Factor's white kohl. I tested Lumene's mascara for the first time and was positively surprised, it really separates the lashes well!7 comments:

 1. Ihanan raikas ja "helppo" (siis tarkoitan helppokäyttöistä :D) meikki, täytyy ehdottomasti testata itsekin!

  ReplyDelete
 2. Hei! Mulla olis sellanen lukijan toive, että millainen meikki hautajaisiin. :o En osaa meikata mitenkään tummasti, ja sitten taas kirkkaat värit.. tuntuisi liian pirteältä siihen tilaisuuteen. Joten olisikohan sulla mitään ideoita?

  ReplyDelete
 3. Nea: Laittele kuvia blogiisi jos kokeilet jotain samantapaista! :)

  Anonymous: tekisin itse hyvin neutraalin ja klassisen perusmeikin ilman mitään erikoista kikkailua. Sävymaailmana silmämeikissä neutraali vanilja/harmaa tai beige/ruskea sen mukaan mikä itselle sopii, itse tekisin harmaan. Voisin koettaa väkertää jonkinlaisen esimerkkimeikin viikonloppuna (sunnuntaina), kun sitä ennen en ehdi. Toivottavasti meikki ei tule liian myöhään jos teen sen sunnuntaiksi?

  ReplyDelete
 4. Ei mitään kiirettä, hautajaiset on vasta parin viikon päästä. :D

  ReplyDelete
 5. Ihana meikki! Ihanat sävyt, mutta epäilen turkoosin sopivuutta mulle, kun on siniset silmät ja sellanen epämääränen ihonväri ja pisamoita :D Käytän aina vaan beigejä ja ruskeita luomivärejä. Osaatko suositella muita sävyjä ja meikkejä mulle? :)

  ReplyDelete
 6. Jenni: turkoosi sopii kyllä sinisille silmille, se ei vain korosta niitä erityisesti vaan sointuu niiden sävyyn. Mullakin on muuten pisamia poskipäillä etenkin näin kesäisin. :) Olisiko tässä postauksessa sulle vinkkejä luomivärien valintaan: http://beautybabesworld.blogspot.com/2009/03/luomivarisavyn-valinta.html

  ReplyDelete
 7. Anonymous: teen siis viikonloppuna esimerkkimeikin, postaan sen viimeistään alkuviikosta. :)

  ReplyDelete