Sunday, August 16, 2009

IsaDora Blooming Spring 2


IsaDoran Blooming Springiä taas. Liikkuvalla luomella vaaleanpunaista, luomivaossa liilaa. Paksu rajaus Lorealin Superliner -eyelinerilla, ripsissä Too Facedin Faux Fur -ripsarin pohjustajaa + Lorealin Telescopic Explosionia. Pitää hankkia jokin pohjustaja, että saan sävyt näkymään paremmin ja erottumaan toisistaan.


IsaDora's Blooming Spring quintet in use again. Pink on the whole lid, purple in the crease. Thick lining with Loreal's Superliner eyeliner. Too Faced's Faux Fur mascara's mascara base and Loreal's Telescopic Explosion on the lashes. I'll have to buy some eyeshadow base in order to make the shades show better and differ from each other...

5 comments:

 1. Oi miten ihana rajaus! Nätti meikki muutenkin :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos Nea! :) Ai kun ihanaa kun on taas eri eyeliner käytössä pitkästä aikaa, käyttelin tuossa aiemmin Nivean rajaustussia ja sain sillä yleensä aikaan aika kauheita rajauksia kun se ei vain jotenkin toiminut mulla. Tällä Lorealilla tulee paljon siistimpää jälkeä!

  ReplyDelete
 3. Pitikin siitä vielä kysyä mutta ilmeisesti tykkäät :D Ajattelin nyt hankkia muutamia erilaisia rajauksia ja treenailla niiden kanssa.

  ReplyDelete
 4. Jos siis Lorealia tarkoitat, niin Superliner on ollut mun vakkarieyeliner vuosikaudet. :) Samoin Maybellinen Express Liner multa löytyy oikeastaan aina meikkikaapista. Molemmat on ihan loistavia, en kaipaa edes mitään selektiivisiä eyelinereitä kun näiden suhteen ei ole koskaan ollut mitään valittamista. Pysyvät hyvin, lähtevät helposti pesussa, hieman pehmeä kärki taipuu sen verran että rajauksen teko on helppoa jne. Lisäksi voisin erikseen mainita Lorealin eyelinerin Silver Black -sävyn, jota mulla on siis tässä meikissä, on hieman pehmeämpi sävy kuin ihan tavallinen musta mutta ei kuitenkaan näytä harmaalta tms. Sopii hyvin tällaiselle vaaleasävyiselle meikkaajalle. :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos, ostoslistalle meni Silver black :D

  ReplyDelete