Wednesday, August 26, 2009

IsaDora Holiday 2009 Snow Fairy


IsaDoran syyslookkikaan ei ole vielä kaupoissa, mutta ihastelen jo täällä talven kokoelmaa. Talven kokoelma vaikuttaa sävyiltään tismalleen minun makuuni olevalta! Snow Fairy on paitsi lookin, myös siihen kuuluvan viiden luomivärin paletin nimi. Tämä herkku päätyy kyllä ehdottomasti meikkikokoelmaani heti kun ilmestyy!

IsaDora's autumn look isn't even in stores yet here in Finland, but I'm already excited about the holiday collection. Winter's holiday collection's shade look like made for me! Snow Fairy is the name of the collection and the name of the eye shadow quintet as well. This beauty will definitely end up in my makeup bag as soon as it is in stores!


Myös tämä tuote näyttää kiinnostavalta. Saa nähdä, onko pigmenttiä niin paljon, että tämä käy poskipunasta, vai onko tämä tarkoitettu lähinnä korostuksiin.

This product looks also interesting. We'll see how pigmented this is, is this suitable to be used as a blusher or is this more like a highlighter.

Kokoelmaan kuuluu seuraavat tuotteet / The collection consists of the following products:
 • Eye Shadow Palette Snow Fairy
 • Lash Diamonds
 • 3-D Glitter Gloss, Sparkling Opals & Sparkling Crystals
 • Crystal Gloss Stick, Sparkling Mauve, Twinkling Pink & Taffeta Pink
 • Pink Bijoux
 • Glitter Liner, Silver & Snowy Pink
 • Wonder Nail, Twinkling Pink, Fairy Pink & Icy Purle
 • Mascara Flashy Curl
 • Perfect Contour Kajal, Satin Magnolia
 • Inliner Kajal, Satin White
Kuvat ja infot/Photos and info: Bjooti

6 comments:

 1. Ihana paletti, joudun minäkin ostamaan :)

  ReplyDelete
 2. Oho, toi on aika ihana. Taitaa päätyä munkin meikkipakkiini O_o

  ReplyDelete
 3. Se taitaa olla nyt semmoinen juttu, että tuo paletti päätyy tämänkin tytön omistukseen :) Miksi ei ole jo joulu? Can't wait!

  ReplyDelete
 4. Uutta palettia odotellessa kannattaa muuten tutustua IsaDoran muuhun valikoimaan Anttiloissa, sillä IsaDoran tuotteet ovat nyt alennuksessa -20%. :) Myös syyslookin pitäisi ilmestyä kauppoihin hetkenä minä hyvänsä.

  ReplyDelete
 5. Tiedätkö milloin tuo talvi kokoelma tulee kauppoihin? Täytyy nimittäin ehdottomasti saada tuo luomiväripaletti!

  ReplyDelete
 6. Anonymous: valitettavasti en ole kuullut, milloin tämä tulee myyntiin. Jossain vaiheessa oli puhetta, että tämä ei tulisi Suomeen ollenkaan koska IsaDoran maahantuoja vaihtui, mutta nyt look on kuitenkin ilmeisesti tulossa myyntiin. Yleensä look on muistaakseni tullut marraskuun aikana, joten toivotaan että tämä tulisi kauppoihin tässä kuussa. :)

  ReplyDelete