Saturday, August 29, 2009

Uusia kynsilakkoja / New nail polishes

Tässä uusimmat kynsilakkahankinnat pullokuvina maistiaisiksi. Tickle my trianglen olettekin jo nähneet kynsikuvassa, mutta muita en ole vielä testannut. Kuvat on otettu huonossa sisävalaistuksessa, mutta sävyt toistuvat suurin piirtein oikein. Tosin China Glazen Raspberry Festival näyttää kuvassa liian peruspunaiselta, oikeasti se on tummempi pinkkipunainen sävy. China Glazet 8ty8beauty.comista, Essiet Ebaysta.

Here are my new nail polish purchases. You have already seen Tickle my triangle in my blog but I haven't tried the rest yet. I took the photos in a bad indoor lightning but the shades look quite correct, except for China Glaze Raspberry Festival which is darker and pinkier red. China Glazes are from 8ty8beauty.com, Essies are from Ebay.

It's my turn & Spin me round

Tickle my triangle & Raspberry festival

Second-hand silk, Afterglow & Jetstream

Go-go pink, Wireless holographic top coat, OMG

Iced chai latte, Chips no potatoes & Sugar daddy

6 comments:

 1. Kynsilakkoja on aina ihana katsella.
  Sugar Daddy saisi olla vaaleanpunaisempaa, vähän liian nude makuuni, mutta Go Go Pink on ihana.

  ReplyDelete
 2. Kertoisitko minkälaiset postikulut tuolla 8ty8beauty.comissa on? Suunnittelen tilausta ja nettisivuilla oli viesti, että postikuluja voi tiedustella s-postitse. Ajattelin, että sinulta saisin vastauksen nopeammin. :)

  ReplyDelete
 3. Lindo: Postarit 1-6 pullolle ovat 15 dollaria. Muistaakseni 7-12 pullolle postarit ovat 30 dollaria, mutta en ole varma koska olen itse aina tilannut kerralla vain tuon 6 pulloa.

  milipili: pitää kokeilla tuota Go Go Pinkiä pian, vaikuttaa hauskalta sävyltä. :)

  ReplyDelete
 4. Ja minä odotan innolla kuvaa kynsistäsi Go Go Pinkillä ja Second-hand Silkillä, näyttävät ihanan värisiltä pulloissa.

  ReplyDelete
 5. 8ty8beauty.com:in tilaus ei mulla mennyt läpi, kun pyytää osavaltiota? Ja miksi osoitekohdassa ei kysytä ollenkaan mihin maahan olen tilaamassa? Ei vaikuta kovin luotettavalta kaupalta!

  ReplyDelete
 6. Anonymous: Aiemmin on voinut valita oikean maan, mutta nyt sitä ei jostain syystä ole voinut tehdä vähään aikaan. Olen klikannut itse osavaltioksi Alaskan vai mikä se eka osavaltio nyt olikaan ja kirjoittanut sitten Comments -boksiin että "This is an international order, the complete address is:" ja sitten perään koko osoitteen uusiksi maan kera. Hyvin on tilaukset tulleet perille näinkin. :)

  ReplyDelete